- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.361
insallah canim,ne kan ne idrar testi,gözümle görmeden bebisi inanamiycam galiba
günaydın arkadaşlar benimde test sonucu negatif :gitme: inşallah yanlış sonuçtur mafoldumben senağlama mafoldumben
günaydın arkadaşlar benimde test sonucu negatif :gitme: inşallah yanlış sonuçtur mafoldumben senağlama mafoldumben
:Saruboceq:7 ekimi bekleyen arkadaşlar baktınız mı sonuç ne?ben dün yaptım negatif.bu gün de olmadım regli bekliyorum.test almıcam daha.teste verdiğim para...inşallah olmam regl.kanaması olan arkadaş kim?Allah yardımcısı olsun
Günaydın arkadaşlar... Hayırlı Cumalar[/QUOT
günaydın canım hayırlı bir gün olur inş...
nurun adetin gelmezse 2-3 gun sonra yeniden dene bazı test cihazları yanlış sonuç verebiliyormuş.Olmazsa öbür aya daha çok çalışırsınız canım:teselli:
evet canım gelmedi daha adetim. dediğin gibi gelmemeye devam ederse tekrarlarım yine. sabah bunun için saat 7de kalktm ya heycandan akannehir ama sonucu görünce o kadar bozulduki moralim uykum bile kaçtı ne zamana kadar böle devam etcek Allahın işine karışılmaz ama beklemekten yoruldum artık senağlama mafoldumben mafoldumben
üzülme tatlım rabbim eşinle seni sağlıklı kılsın demekki bebeğiniz için hayırlı zaman daha gelmemiş belki daha iyi koşullarda hiç ummadığın anda bir müjde ile karşılaşacaksın hiç sıkma canını ümidinide sakın kesme :1hug:a.s.
MEDİKAL----------------------POTİ sizlerdedemi negatif sonuçyanlış okumamışımdır inş. biraz karışık geçtimde üzülmeyin kızlar sakınnnn napalım birgün olucak inş. allahtan ümit kesilmez biliyormusunuz bebek dünyaya gelmek istemeden allah onu dünyaya getirmezmiş yani allahım ben dünyaya gitmek istiyorum dediği an bebeğiniz gelir yani bebek bunu sizden öynce istiyicekki allahta sizi elçi kılsın ve ilişkide bulunun ve bebeğiniz olsun ne hoş değilmi bizim yavrular nazlı anneleri:))))
ayy canim üzülme :teselli:.insallah bidahaki aya kalirsin,acaba o minik sey neydiki:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?