Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

havalardan etkilenmiş olabilirsin ya da hamile de olabilirsin.adetine yakın dönemde ilişkiye girip de hamile kalanlar oluyormuş.

11 ekimi beklemeden doktora gittim genel bir kontrol olsun diye..ultrasonda minicik bir nokta; doktorun gözü açıldı :) hemen kan tahlili yapıldı akşam saat 10 da mail yolu ile sonucu bildireceklerdi. o saate kadar yaşanan duygu bile bambaşka hamileliği düşünemiyorum

haber geldi..hamile değilim kısmet önümüzdeki aya...hayırlısı:gitme:

ayy canim üzülme :teselli:.insallah bidahaki aya kalirsin,acaba o minik sey neydiki:uhm:

iyiyim kizlar .hep bakiyorum takip ediyorum sizi,iki gündür sabahlari bacaklarim cok agriyo,kasiklarim geriliyo,gögüslerimde dolgunlasti,onun disinda her sey iyi

canım bişey sorcam benımde kasımlarım agrıyor kac gundur ve karnım şişmiş gibi sende de öylemi ben gerci son bıkac gundur sabahları aç karnına soğuk süt içiyorum o mu gaz yaptı diye de düşünüyorum.Bide benimde göğüslerimde dolgunlaşma var uçları sivrildi sanki bu arada bende daha tahlil yaptırmadım haftaya yaptırcam.

Dün kanaması olan bi ark. Vardı haber geldimi geçmişi pek okuyamadım da

kkarnimda sisilik yok,soguk degilde ilik ic ac karnina soguk süt sisirmis olabilir,evet benim gögüs uclarimda ayni sekilde.insallah hayirli haberini bekliyoruz canim:Saruboceq:

kkarnimda sisilik yok,soguk degilde ilik ic ac karnina soguk süt sisirmis olabilir,evet benim gögüs uclarimda ayni sekilde.insallah hayirli haberini bekliyoruz canim:Saruboceq:

inşallah hakkımızda hayırlısıyla olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…