Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlar hayırlı cumalar ALLAHım şu mübarek saatlerde ettigimiz duaları kabul etsin tüm bekleyenler hamiş olsun bir sürü bebişlerimiz olsun

günaydın hayırlı cumalar... nasılsınız kızlar..
dün gece rüyamda ne gördüm anlatayım size...
geçenlerde gittiğim kadın doğum doktorum arıyor beni..
sizin tahlillerde gözden kaçan bir durum olmuş siz 5 haftalık hamilesiniz hayırlı olsun diyo.
ben şaşırıyorum tabi..birde bana resmini yolluyo..nokta şeklinde bir resim ultrason resmi.
tabi ben sevinçle herkese haber veriyorum falan...
nedir yorumu acaba? internetten baktım müjdeli haber diyo ama?

yumurtlama günümüz seninle aynıymış:) inş. çalışmalar boşuna gitmemiştir.benim cevap yazmamın asıl sebebi dün benimde sağ kasığımda acayip bir sancı batma gibi bi de gaz:)

inşş boşa gitmemiştir. bendede sancı war ama hafif hafif bişi çok rahatsız etmiyor ama hissettirio hayırlısı olsun

gunaydın elmakurduuu cancanım nasıl oldun

Günaydın;
Canım henüz regli olmadım fakat her an olabilirim belirtileri arttı.
Dün ciddi anlamda çok kötüydüm ama test sonucundan dolayı değil.
Ben son 1 yıldır regli döneminde sinir harbi yaşıyorum.Sinir krizi gibi ağlama,zırlama kalbim falan deli gibi çarpıyor,sıkışıyor bende sinirimi etraftan çıkarıyorum

ensarnaz cıgım
burada bır uzman doktorumuz var
ona sordum şimdi e2 düzeyim 318 çıktı hocam ama teste göre ovulasyonum geçmiş görünüyor,
bugun adet olmam lazımdı olmadım,
adet yumurtlamadan 14 gun sonra mı gerceklesır dedım,
evet dedı..
Ama dedım sat'ım 11 eylul ovulasyonun gecıkmış olabılır, dedı
bırazdaha bekle dedı.. bilginiz olsun canlarım.

ıklım degısıklıgı de etkılıyor bızleri canım herseyden etkılenıyorus bız kadınlar. gecmıs olsun cnm

hayırdır inşallah güzel hayırlı haberler alırsın umarım tatlım.

Hanımlar herkese günaydın hayırlı cumalar

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalarr.rabbim şu mübarek günde tüm kullarının dileklerini,dualarını kabul etsin inş.kimsenin lkucağını boş çevirmesin rabbim.

Off asabım bozuk ! Adet olmadım- test yaptım negatif 6. gün.
Derdim ne acaba ? ! lmaz: Temizliğe vurdum kendimi evi b.k götürmek üzereydi ayıptır söylemesi

Kızlar birşey sormak istiyorumm, benim reglim 4 gün önceydi ve henüz olmadım ilk günler biraz ağrımv ar gibiydi ama ağrım sızım kalmadı fakat biz denemelere yeni başladık 8 gün önce falan hemen döllenme olup reglimi geciktirirmiki şaşırdım kiki ümitle ümtsizlik arasındayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…