Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

HADİ HAYIRLISI İNŞALLAHHHHHHH :Saruboceq:

resimdeki şekilde durunca dökülmüyo ciddiyim bakaklinialirimsmilesengözlerimebaksanab
katiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmguclubacismile

gurbet güzeli bu hesaplamanın özü ne? adet siklusun kaç gün sürüyor ise ondan 14 çıkarıp,bi önceki adetinin ilk gününden itibaren okadar ilerleme mi yaptın?
canim ben sadece silusu yaziyorum ve adet tarihini o senin yumurtlama günü buluyorrrrrr
HADİ HAYIRLISI İNŞALLAHHHHHHH :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim pembe akintim gelddi su saat itibariyleeee bakalim yerlesmemi yoksa adet mi iki gün erken geldi eger adet iseee:1shok:

merhabalar
bana yardımcı olacak kımse varmı adetimin 9. günü ilişki oldu bugün 14. günü bir kaç gündür kasıklarımda agrı var acaba nedeni ne olabilir

19 ekimde hasta olucam.. eğer olmazsam benim bebekim olacak... :)

ama ben geçen hafta bıraktım hapı. tutar mı bu ay bilmiyorum.

:)

Allah hepimizee hayırlısını versin. bana da inşallah ikiz bebek

bu arada aranıza yeni katılıyorum:) hepinize selamlar :))

ben 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. ilk çocuğum olacak eğer olursa inşallahh :)

merhaba kıslar size bişi sorucaktım
ben 1 sefer aşılama yaptırdım 2 seferde tüp bebek geçen ay yaptırdım sonuncusunu ama olmadı bu ay hastalanmadım 7. gün bugün evde test yaptım silik çizgi çıktı
insan kendi kendine hcg hormonu üretirmi yoksa hayat beni yinemi yanıltıyomafoldumben

selam milllet.
Bende öksürük hapşırık ve boğazımda hassasiyet var....
ışıkla baktım sag bademcık şişmiş birass..
geralgın k aldımmmmmmmmm
sizce gerçekleşecek olan gebeliği etkilermiiiiiiiii
umarım etkılemeezzzzzzz
hasta olmak istemiyorum........

iffffff bu gebelik çabası beni gerdi galiba.. doğumum yaz sıcaklarına gelmesin diye ugrasıyorum ama kasılıyorum böyle yaparak sanırım.. bu ay da olmaz ise artık akışına bırakacağım planlamak çok zormuş ya..

arkadaşım sana katılıyorum.bu planlama işi çok zormuş..ama benim arkadaşım ve kuzenim kazara hamile kaldılar..nasıl denk getiriyolar zamanlarını anlamıyorum..demekki bizim bebelerin zamanı gelmemiş daha..

şöyle de bir durum var mistrall.. Ilişkiye sırf bebek yapmak için girilince olmuyo demekki. Ilişkiyi istediğin zaman kadınlık hormonloru da tavan oluyo demekki

5 eylül geçen adetimin ilk günü...27 gün... bunlar ile nasıl anlayacağızki .. off..çok mu cahilim ne?
canım 27 gün sürüyor ya 27-14=13 gün 5+13=18 14-18 eylül arası ilişkiye girmeniz lazım. benim bildiğim hesap bu. bunu anlayamazsan gurbetin verdiği tablo çok açık. bu ay günleri geçirtmedin umarım. hadi kolay gelsin :)

aslında en güzeli sabah olmasıymış. hamileler içiyor benim bildiğim kadarıyla zararlı değil.

resimdeki şekilde durunca dökülmüyo ciddiyim bakaklinialirimsmilesengözlerimebaksanab
tamam canım. peki sonra yüz üstü yatarak mı bekliyosun o esnada dökülür diye düşünmüştüm.

bu arada aranıza yeni katılıyorum:) hepinize selamlar :))

ben 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. ilk çocuğum olacak eğer olursa inşallahh :)
slm erca hoşgeldin. bende 1,5 yıllık evliyim, olursa ilk çocuğum benim de inşallah :)

amin cnm inşallah..ağzından bal damlıyo valla... sen doktora falan gittinmi hiç? ben hala bir doktora gidemedimde.. gebelik öncesi bir muayene olmak istiyorum ama korkuyorum.
canım gitsen çok iyi olur. bi sorunun varsa tedavi olursun zaman kaybetmemiş olursun. hatta mümkünse adet kanamanın azaldığı 3. gün gitsen hormon testi de yaptırırsın.hemde yumurtalıklarına baktırırsın.

ben düşüğümden sonra gitmedim cnm (yanı 8-9 aydır) . sadece ustten usg cektırmeyı dusunuyorum. kan tetkıkı yaptırdım yakın zamanda bir problem yok. demr eksıklıgım var ferro sanol kullanıyorum.+ folık asit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…