- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.521
bende içiyorum malesef.. acaba çalışmalar sırasında yani hamile olduğumuzu bilmeden içmemiz ne kadar zararlı olur? ama ben baya azalttım 4-5 tane günde.İçmemmi sorma bende bebiş gelince bırakacaktım pufff şakkıdı
bende 1 saat önce içilir diye biliyorum,herkes bişey diyor yaw.kızlar ben azsonra gelirim kocişkom kahve istedi buyrun sizde gelin kahve içelim mis gibi haaaaaa buarada aklıma geldi kahve deyince ilişkiden 2 saat önce eşiniz kahve içerse spermler hareketlenirmiş şöyle acı bir türk kahvesi içirin derim benkaydirigubbakcemile5aklinialirimsmile
hayırlı cumalarrrrrr bayanlaaarrr
medikal bi özet ver canım kim hamiş???
50 sayfa olmuş okuyamıcam hepsini...
Biz bu kadar heyecanla beklerken doktorun bişey görmesiyle kesin hamileyim derdim ben herhalde.Hayal kırıklığı olmuş.Ama olsun moral bozmak yok cnm.:Saruboceq:
IKI SAYFA ÖNDE ELMAKURDUMUZUN YAPTIGI LISTE OLMASI LAZIM GULOM
BUGUN HAMİŞ YOOOOOOOOOOOOOOOK
ELMAKURDU KIRMIZIYI GÖRDÜ
BEN BEKLEMEDEYIM
BI ARKADASIMIZ TEST VERMIS ARAMIZA YENI KATILAN ADINI HATIRLAMIYORUM SONUCUNU 4 TE ALCAK
HAYIRLISSI KERAMOS
SEN NAPTİNNNN:teytey:
canım neden sormadın ya doktora peki o neydi diye bence hemen sor belkide önemli bişey deildir diye dememiş olabilir ama sen sor temem miopuyorumnanaktanvereliniortak
Kızlar KIRMIZI!!!:hulya:
Şimdi kendime bir güzel yemek söyledim yanınada kola ohhhh sefam olsun.
Yemekten sonrada yakarım sigaramı alırım kahvemi
ensarnaz cıgım
burada bır uzman doktorumuz var
ona sordum şimdi e2 düzeyim 318 çıktı hocam ama teste göre ovulasyonum geçmiş görünüyor,
bugun adet olmam lazımdı olmadım,
adet yumurtlamadan 14 gun sonra mı gerceklesır dedım,
evet dedı..
Ama dedım sat'ım 11 eylul ovulasyonun gecıkmış olabılır, dedı
bırazdaha bekle dedı.. bilginiz olsun canlarım.
Kızlar size bi bilgi vericem folik asit hakkında
ben dun kan aldırdım ya rutınlerıme de baktırmıstım
folatım sınırın ustunde cıktı
doktor dedı hergun kullanmana gerek yok
haftada ıkı kere kullanman yeterlı dedı ben her gun alıyordum ..
Hemen sız aklıma geldınız..
Sakın doktora danısmadan folik asıt de dahıl hıcbır ılaç kullanayım demeyın
1 ay önce kontrole gittiğimde gebe kalmak istediğimi söyleyince doktor bana da folık asıt yazmıstı.ben ne oldugunu bılmıyordum.çok komık olacak ama doktor bana folık asıt kullanıyormusun deyınce ben ne oldugunu anlamadığım için süt içiyorum o olurmu demiştim zaten her seye cevabım da süt içmek oluyorkaydirigubbakcemile3 daha sonra eczaneden alırken gunde bır tane alın demıslerdı 1 aydır her gun 1 er tane alıyorum bende.
selam kizlar, benim adet tarihim 18 ila 20 arasi...yani 10 gün falan kaldi...karnim agriyor. kasiklarim agriyor...bugün ise ani hareketlerimde ve asagiya dogru egildigimde basim dönüyor sanki, migdem bulaniyor...acaba diyorum olabilir mi??? 10 gün önce belli olur mu??? umutlanmakta istemiyorum aslinda:) sadece düsüncelerinizi ögrenmek isterdim...
eger 5 mg ise folat ına baktır soktora danısı fazlası da zarar gülüm
Kızlar size bi bilgi vericem folik asit hakkında
ben dun kan aldırdım ya rutınlerıme de baktırmıstım
folatım sınırın ustunde cıktı
doktor dedı hergun kullanmana gerek yok
haftada ıkı kere kullanman yeterlı dedı ben her gun alıyordum ..
Hemen sız aklıma geldınız..
Sakın doktora danısmadan folik asıt de dahıl hıcbır ılaç kullanayım demeyın
selam kizlar, benim adet tarihim 18 ila 20 arasi...yani 10 gün falan kaldi...karnim agriyor. kasiklarim agriyor...bugün ise ani hareketlerimde ve asagiya dogru egildigimde basim dönüyor sanki, migdem bulaniyor...acaba diyorum olabilir mi??? 10 gün önce belli olur mu??? umutlanmakta istemiyorum aslinda:) sadece düsüncelerinizi ögrenmek isterdim...
en iyisi bir hafta ara vereyim kac mg hiç bakmadım eve gıdınce bakarım tatlım.pekı cok yuksek cıkınca ne gıbı zararı oluyormus acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?