Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

İçmemmi sorma bende bebiş gelince bırakacaktım pufff şakkıdı
bende içiyorum malesef.. acaba çalışmalar sırasında yani hamile olduğumuzu bilmeden içmemiz ne kadar zararlı olur? ama ben baya azalttım 4-5 tane günde.

bende 1 saat önce içilir diye biliyorum,herkes bişey diyor yaw.
afiyet olsun bayılırım kahveye

Valla bu ay bende hiç takip etmiyorum canım ne zaman isterse zaten bu ay ümitli degilim ablam evlenecek onun hazırlıkla rı var onlarla uğraşıyoruz belki kafaya takmassam bu ay bebişim olur allahım inş. Tüm isteyenlere nasipet kimsenin kollarını boş bırakma

hayırlı cumalarrrrrr bayanlaaarrr

medikal bi özet ver canım kim hamiş???
50 sayfa olmuş okuyamıcam hepsini...

IKI SAYFA ÖNDE ELMAKURDUMUZUN YAPTIGI LISTE OLMASI LAZIM GULOM
BUGUN HAMİŞ YOOOOOOOOOOOOOOOK
ELMAKURDU KIRMIZIYI GÖRDÜ
BEN BEKLEMEDEYIM
BI ARKADASIMIZ TEST VERMIS ARAMIZA YENI KATILAN ADINI HATIRLAMIYORUM SONUCUNU 4 TE ALCAK
HAYIRLISSI KERAMOS
SEN NAPTİNNNN:teytey:

ben de tık yok...
hiç regl belirtisi ve de hiç hamilelik belirtisi...
öle yatıom kitap cd... bebek düşünmüyorum...
aklımı oyalamak güzel oluyor. ama sanırım bu oyalanmayı yumurtlama haftasında yapmak daha ii olursempatiksalakcinni

canım neden sormadın ya doktora peki o neydi diye bence hemen sor belkide önemli bişey deildir diye dememiş olabilir ama sen sor temem miopuyorumnanaktanvereliniortak

sorucam sorucam, merak ettim ben de..ters bişey yoktur diye düşünüyorum sadece..mühim olsaydı sonuçtan sonra konuşurduk mutlaka..
çikolata kisti mi ne öyle bişi dedi tecrübeli arkadaşlarım da..olabiliyormuş, kendi kendine de kaybolup düşüyormuş ya da yakıyorlarmış.
doktora sorduktan sonra bildiririm buraya yerimseniben

merhaba kızlar işlerimi ancak bitirip gelebildim...bende evliliğimizin ilk aylarında korunuyorduk sonra sadece birgün eşim korunmayı unutmuş tam o anda bana sordu bugün riskil günmü diye bende o kafayla hesabı yanlış yapıp riskli degil hamile kalmam sanırım dedim ve anlıyacagınız korunmya üşendik..sadece tek gün bunu yasadık...bi sonraki adetimde ramazana denk geldi ama ben zor oruc tutuyordum çünkü çok acıkıyordum derken bayram geldi ben bayram telasıyla adet günümün gelip geçtiğni fark etmedim ve adet 4-5 gün gecikince test idrar testi yaptım ve hatta hamile olacagım korkusuyla teste bakamadım bile ..testi yaptım çamasır makinesinin örtüsünün altına sakladım bir saat sonra baktımki çift çizgi..ve çok üzülmüştüm nedense planlı omadıgı için hamilelige sevinememiştim...tabi sonra kendimi alıştırdım annelik fikrine...sanırım bu işi planlayınca olmuyo yaklasık 4 aydır deniyoruz bişey yok ...

Şimdi kendime bir güzel yemek söyledim yanınada kola ohhhh sefam olsun.
Yemekten sonrada yakarım sigaramı alırım kahvemi

canin sagolsun tatlim,olucak insallah zamanini bekliyo demek bu ay degilmis zamani,ama neolur icmeyin su zikkimi,kendinizi yavas yavas öldürüyosunuz haberiniz yok,alsanaalsanasmile.umarim rabbim birakmayi nasip eder,

Kızlar size bi bilgi vericem folik asit hakkında
ben dun kan aldırdım ya rutınlerıme de baktırmıstım
folatım sınırın ustunde cıktı
doktor dedı hergun kullanmana gerek yok
haftada ıkı kere kullanman yeterlı dedı ben her gun alıyordum ..
Hemen sız aklıma geldınız..
Sakın doktora danısmadan folik asıt de dahıl hıcbır ılaç kullanayım demeyın

canım ben sabah işyerinden acilen çıktım ancak gelip bakabildim o zaman sen 30 eylülde yumurtladıgına eminsen 13-14 gibi adet günün bence belki geç yumurtlama geç döllenme olabilir....

1 ay önce kontrole gittiğimde gebe kalmak istediğimi söyleyince doktor bana da folık asıt yazmıstı.ben ne oldugunu bılmıyordum.çok komık olacak ama doktor bana folık asıt kullanıyormusun deyınce ben ne oldugunu anlamadığım için süt içiyorum o olurmu demiştim zaten her seye cevabım da süt içmek oluyorkaydirigubbakcemile3 daha sonra eczaneden alırken gunde bır tane alın demıslerdı 1 aydır her gun 1 er tane alıyorum bende.

selam kizlar, benim adet tarihim 18 ila 20 arasi...yani 10 gün falan kaldi...karnim agriyor. kasiklarim agriyor...bugün ise ani hareketlerimde ve asagiya dogru egildigimde basim dönüyor sanki, migdem bulaniyor...acaba diyorum olabilir mi??? 10 gün önce belli olur mu??? umutlanmakta istemiyorum aslinda:) sadece düsüncelerinizi ögrenmek isterdim...

eger 5 mg ise folat ına baktır soktora danısı fazlası da zarar gülüm

bana cevap verecek kimse yokmu?? bende 3 aydir folit asit kullaniyorum yani burda biraz daha degisik adi var ama ondan kullaniyorum...

şeker ben günde yarım alıyorum folbiol dr um öyle vermişti günde yarım tane diye tabi testler falan yaptırmıştım m uhtemelen ona göre verdi ama forumda arkadaşlarıçoğu birtane alınca şaşırmıştım yinede dr un bildiği vardır deyip yarım almaya devam ediyorum desene isabetli olmuş

canım ya sankı 10 gun öncesi erken gibi 2-3 gun oncesınde anlamaya baslarsın.soğuk algınlığı üşütme falan olabılır senınkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…