Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

CANIM İLK BEBEĞİMİ BEKLIYOM O ANLATTIGIM DÜŞTÜ GİTTİ KÖTÜ YOLA DÜŞTÜ:roflol:

valla o yüzden dayımın kızına gıcık oldum kaydirigubbakcemile3 benden 2 ay sonra evlendi ilk gece hamile kaldı şaka gibi yaaaasempatiksalakcinni

aaaaaaa ne diyosun canım benim arkadaşta kuzenım gibi benden 1 ay sonra evlendi geçen ay çatır çatır doğurdu bile oğlan bebişi sorma gitsin ya uyuz oldum uyuz ailede bir ben kaldım doğum yapmayan yav:çok üzgünüm::bbo:

arkadaşlar iş yoğunluğundan ancak girebildim....benım acılen diyete başlamam lazım peki dıyet yapmak hamıle kalmaya engel olurmu acaba?yemek çikolata kola ekmek bırakıcam çünku......

diyet yapceksen datlum zayıfladıktan sonra calısmaya basla derım

bide spor yapacak bi arkadas vardı kımdı o .....
Ben ılk hamılelıgımde spora gıdıyodum ve o a adetım gecıktı 10 gün dedım spordan gecıkmıstır metabolızma hızlanıyo ya..
Delı gıbı yoruyodum kendımı agırlık fılan da kaldırıyodum 3 kılo 2 kılo hala dusunuyorum gebelıgın ılk zamanlarında spor yaptım ondanmı dustu dıe..

evet olabilir canım ağır kaldırmak sağlıklı olma zhamilelikte.yok ben spor yapmadan sadece yedıklerıme dıkkat edıcem spora vaktım yok malesef.benım adet tarıhım 17 sıne şimdi test yapsmmamı umudum yok ama yınede umut.sen regl oldun mu canım.sen ne kadardır bebek ıstıyosun canımmbilmiyorumkismile

valla şimdi 4 ay oldu erkek bekliyo banada diyoki hemen hamile kalma hayatını yaşa cadıııı :)))) bide akıl veriyoo kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

benım bu aykı denemem bilinçli olarak ılk denemem geçen ayda denedım ama karambole denemiştim ovulasyon testı fılan yapmamıstım yumurtlaamamı taıp etmemiştim boyle canım.

kızlar ben azsonra gelirim kocişkom kahve istedi buyrun sizde gelin kahve içelim mis gibi haaaaaa buarada aklıma geldi kahve deyince ilişkiden 2 saat önce eşiniz kahve içerse spermler hareketlenirmiş şöyle acı bir türk kahvesi içirin derim benkaydirigubbakcemile5aklinialirimsmile

hayırlı cumalarrrrrr bayanlaaarrr

medikal bi özet ver canım kim hamiş???
50 sayfa olmuş okuyamıcam hepsini...

alacakaranlığı önceki gün okudum filmini isledim
yeniay ı dün okudum. filmini isledim.
bugun sıra tutulma da. ama 5oo sayfa okumaya erken başlamalıyım.

Son düzenleme:
Kizlar bence hic yumurtlama günlerini felan hesaplamayin ben öyle yaptim 5 ay hic bisi olmadi son ay hic dikkat etmedim öyle hamile kalmistim. Bu ay da ayni sekilde hic takip etmedim günlerim. Iliskiden sonra yatmadimda kalktim hemen. Sadece kafaniz rahat olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…