- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.501
offfffffffffffff ne uyuz cidden yaaaaaaaaaaaa
ilk evlendiği gibi hamile kalanlar nasıl kalıyor yah valla üşütieğim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa medikal sen 2.yemi bebek istiyorsun ben seni ilk bebekini bekliyorsun sanıyordum eeeeeeeee sen deneyimlisin kasmasanakaydirigubbakcemile:roflol::icecream: relaxxxxxxxxxxxxlaelaelaelaelaedelikafadulden
valla o yüzden dayımın kızına gıcık oldum kaydirigubbakcemile3 benden 2 ay sonra evlendi ilk gece hamile kaldı şaka gibi yaaaasempatiksalakcinni
kızlar adet günüm dündü.henüz test yapmadım ama midem bulanmaya başladı acaba psikolojik mi.
test yapmaya korkuyorum.
valla o yüzden dayımın kızına gıcık oldum kaydirigubbakcemile3 benden 2 ay sonra evlendi ilk gece hamile kaldı şaka gibi yaaaasempatiksalakcinni
arkadaşlar iş yoğunluğundan ancak girebildim....benım acılen diyete başlamam lazım peki dıyet yapmak hamıle kalmaya engel olurmu acaba?yemek çikolata kola ekmek bırakıcam çünku......
CANIM İLK BEBEĞİMİ BEKLIYOM O ANLATTIGIM DÜŞTÜ GİTTİ KÖTÜ YOLA DÜŞTÜ:roflol:
CANIM İLK BEBEĞİMİ BEKLIYOM O ANLATTIGIM DÜŞTÜ GİTTİ KÖTÜ YOLA DÜŞTÜ:roflol:
diyet yapceksen datlum zayıfladıktan sonra calısmaya basla derım
bide spor yapacak bi arkadas vardı kımdı o .....
Ben ılk hamılelıgımde spora gıdıyodum ve o a adetım gecıktı 10 gün dedım spordan gecıkmıstır metabolızma hızlanıyo ya..
Delı gıbı yoruyodum kendımı agırlık fılan da kaldırıyodum 3 kılo 2 kılo hala dusunuyorum gebelıgın ılk zamanlarında spor yaptım ondanmı dustu dıe..
aaaaaaa ne diyosun canım benim arkadaşta kuzenım gibi benden 1 ay sonra evlendi geçen ay çatır çatır doğurdu bile oğlan bebişi sorma gitsin ya uyuz oldum uyuz ailede bir ben kaldım doğum yapmayan yav:çok üzgünüm::bbo:
evet olabilir canım ağır kaldırmak sağlıklı olma zhamilelikte.yok ben spor yapmadan sadece yedıklerıme dıkkat edıcem spora vaktım yok malesef.benım adet tarıhım 17 sıne şimdi test yapsmmamı umudum yok ama yınede umut.sen regl oldun mu canım.sen ne kadardır bebek ıstıyosun canımmbilmiyorumkismile
valla şimdi 4 ay oldu erkek bekliyo banada diyoki hemen hamile kalma hayatını yaşa cadıııı :)))) bide akıl veriyoo kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
rabbim bu geleni kötü yola düşürmesin inşallahhhhhhhh:roflol::roflol:
sen bakma canım öyle diyenlere bizde çatır çatır doğuralım inşallah hep beraberalkisalkisalkis
bende kafein sperm öldürüyor diye duymuştum :2:
tabiii canımmmmmmmm çocukta yaparım kariyerdeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
türk kahvesi canım diğer kahvelerden deil....akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?