- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.541
şeker ben günde yarım alıyorum folbiol dr um öyle vermişti günde yarım tane diye tabi testler falan yaptırmıştım m uhtemelen ona göre verdi ama forumda arkadaşlarıçoğu birtane alınca şaşırmıştım yinede dr un bildiği vardır deyip yarım almaya devam ediyorum desene isabetli olmuş
canım ya sankı 10 gun öncesi erken gibi 2-3 gun oncesınde anlamaya baslarsın.soğuk algınlığı üşütme falan olabılır senınkı.
şeker ben günde yarım alıyorum folbiol dr um öyle vermişti günde yarım tane diye tabi testler falan yaptırmıştım m uhtemelen ona göre verdi ama forumda arkadaşlarıçoğu birtane alınca şaşırmıştım yinede dr un bildiği vardır deyip yarım almaya devam ediyorum desene isabetli olmuş
yukseklıgı vucutta baska reaksıyonlar yol acabılırmış metabolik sorunlar olabılırmış. Bıyle dendı bana.
varya moralım bozuldu sımdı bende bır de cıft cızgı cıkmıstı gercekten de bebegım varsa etkılemısmıdır acabamafoldumben
varya moralım bozuldu sımdı bende bır de cıft cızgı cıkmıstı gercekten de bebegım varsa etkılemısmıdır acabamafoldumben
EVET EVET CANIM DOKTORUN KAN DEGERINE GÖRE YARIM DEMISTIR.
BANDE HAFTADA IKI TANEYE DUSTUM IŞTE HAYIRLI OLSUN
HUCRELERIMIZ YENILENSIN
BEBİŞLERİ KAPSIN..a.s
metabolik ne demek??? bende 3 aydir kullaniyorum, öyle birsey olsa dahi doktor birak derdi, yada cok fazla kullanma derdi, hatta hamileligin 3. ayina kadar kullanabiliyorsun:)))
kızlar herkes birbirine cok destek oluyor çok tesekkur edıyorum hepinize ya ben onemlı degılım de hanı bebegım olcaksa o zarar gormesın cıft cızgıyı gordugumden berı aman yeterkı bebeğe bısey olmasın dıye her seye dıkkat eder oldum.yemedığım seylerı yemeye basladım karsıdan karsıya gecerken bıle öyle beklıyorum yolda hıc araba kalmasın belkı içimde bebegım vardır ona bişey olmasın dıye çok enterasan halbukı vurdumduymaz bır ınsanımdır.
kızlar bugün adet günüm ama 2 gündür kasıklarımda ağrı vardı bugün ağrım yok ama akıntım var ebe arkadaşıma sordum adet olcaksın dedi döllenme olumsuzsa akıntı oluyomuş yani yumurta kendini hazırlıyomuş bi bilgisi olan varmı
Ben bunlara inanmiyorum canim. Benim diger gebeligimde baya bi akintim olmustu ama simdi nerdeyse yok denecek kadar az. Herkesde her gebelikde farkli
sorucam sorucam, merak ettim ben de..ters bişey yoktur diye düşünüyorum sadece..mühim olsaydı sonuçtan sonra konuşurduk mutlaka..
çikolata kisti mi ne öyle bişi dedi tecrübeli arkadaşlarım da..olabiliyormuş, kendi kendine de kaybolup düşüyormuş ya da yakıyorlarmış.
doktora sorduktan sonra bildiririm buraya yerimseniben
moralim çok bozuldu sol kasığımda 3-4 gündür batma var belimdede aynı şekilde ve akıntım var koyu gelio bugün adet günüm çok merak ediyorum pazartesi test yaptım negatif çıkmıştı
Kızlar size bi bilgi vericem folik asit hakkında
ben dun kan aldırdım ya rutınlerıme de baktırmıstım
folatım sınırın ustunde cıktı
doktor dedı hergun kullanmana gerek yok
haftada ıkı kere kullanman yeterlı dedı ben her gun alıyordum ..
Hemen sız aklıma geldınız..
Sakın doktora danısmadan folik asıt de dahıl hıcbır ılaç kullanayım demeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?