Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

varya moralım bozuldu sımdı bende bır de cıft cızgı cıkmıstı gercekten de bebegım varsa etkılemısmıdır acabamafoldumben

canım ya sankı 10 gun öncesi erken gibi 2-3 gun oncesınde anlamaya baslarsın.soğuk algınlığı üşütme falan olabılır senınkı.

evet benim de aklima o geldi ilk basta zaten ama iste bebek isteyince öyle düsünüyorsun ister istemez:)))
bence folio forte kullaniyorum 3 aydir hergün birtane...bebek istedigimiz icin...kan verdim 2 sefer simdi sonuclari bekliyorum:)))

EVET EVET CANIM DOKTORUN KAN DEGERINE GÖRE YARIM DEMISTIR.
BANDE HAFTADA IKI TANEYE DUSTUM IŞTE HAYIRLI OLSUN
HUCRELERIMIZ YENILENSIN
BEBİŞLERİ KAPSIN..a.s

yukseklıgı vucutta baska reaksıyonlar yol acabılırmış metabolik sorunlar olabılırmış. Bıyle dendı bana.

metabolik ne demek??? bende 3 aydir kullaniyorum, öyle birsey olsa dahi doktor birak derdi, yada cok fazla kullanma derdi, hatta hamileligin 3. ayina kadar kullanabiliyorsun:)))

varya moralım bozuldu sımdı bende bır de cıft cızgı cıkmıstı gercekten de bebegım varsa etkılemısmıdır acabamafoldumben

yok yok dozajını doktora danıs canım uzun surelı kullanımda sorunoluyo sen merak etme endıselencek bısı yok

DEMEK İSTEDİĞİM ARADA KANINA BAKTIRMADAN YUKSELIP YUKSELMEDIGININ FARKINA VARMADAN BOYUNA GUNDE 1 TABLET KULLANIRSAN SIKINTI OLUR AMA SIMDI SANA BİŞ OLMAZ HİÇ KORKMA.

Son düzenleme:
kızlar herkes birbirine cok destek oluyor çok tesekkur edıyorum hepinize ya ben onemlı degılım de hanı bebegım olcaksa o zarar gormesın cıft cızgıyı gordugumden berı aman yeterkı bebeğe bısey olmasın dıye her seye dıkkat eder oldum.yemedığım seylerı yemeye basladım karsıdan karsıya gecerken bıle öyle beklıyorum yolda hıc araba kalmasın belkı içimde bebegım vardır ona bişey olmasın dıye çok enterasan halbukı vurdumduymaz bır ınsanımdır.

oy kıyamam sana taze Anne seni :CüvCüv:

kızlar bugün adet günüm ama 2 gündür kasıklarımda ağrı vardı bugün ağrım yok ama akıntım var ebe arkadaşıma sordum adet olcaksın dedi döllenme olumsuzsa akıntı oluyomuş yani yumurta kendini hazırlıyomuş bi bilgisi olan varmı

Ben bunlara inanmiyorum canim. Benim diger gebeligimde baya bi akintim olmustu ama simdi nerdeyse yok denecek kadar az. Herkesde her gebelikde farkli

Ben bunlara inanmiyorum canim. Benim diger gebeligimde baya bi akintim olmustu ama simdi nerdeyse yok denecek kadar az. Herkesde her gebelikde farkli

moralim çok bozuldu sol kasığımda 3-4 gündür batma var belimdede aynı şekilde ve akıntım var koyu gelio bugün adet günüm çok merak ediyorum pazartesi test yaptım negatif çıkmıştı

anladım canım haber verirsin bizedeopuyorumnanaktan

moralim çok bozuldu sol kasığımda 3-4 gündür batma var belimdede aynı şekilde ve akıntım var koyu gelio bugün adet günüm çok merak ediyorum pazartesi test yaptım negatif çıkmıştı

Diyorum ya bu herkesde hatta her gebelikde farkli olan bisi galiba. Bende suan nerdeyse hic yok diger gebelikde cok vardi. Insallah hamilesindir. Bende iki gün önce yaptigimda negatifdi. Rgl günümde yaptim silik cikmisti canim. Bugün gelmesse bence yarin yapabilirsin

cidden mi canım bende bugün aldırdım vallahi eşime yuttum bile bir tane FOLBİOL canım adıda haftada bir mi yutayım şimdik napambilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…