- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.661
bende sinir oluyorum evlenip hemen çocuk doguranlarasempatiksalakcinnitakma kafana heeee sonra psikolojik etkilenirsin:)
sosyal baskıları hissetmeye başladım bnde,eşimin okuldan arkadaşları bile rüyamda gördüm eşiniz hamile mi diye?nedense hamileliğimi sormak isteyen herkes önce rüyalarında gördüğünü söylüyorlar
QUOTE=komagene;15575023]canom 14
bnmde günüm 18ü göğüslerim 3 gündür şiş bnmde çok merak ediyorum hamile miyim diye
sende başka belirtiler var mı?[/QUOTE
uykuluyum arada midem bulanıyor başımda 3 gündür hafiften agrıyo şuanda karnımda acayip bir agrı var arada pırt pırt hava kaçırıyorum acayip bir halsizlik var
:asigim:[
Zaten rüyamda adet oLduğumu gördüm cNm sıkkın..
ßeLLerimde ağrımaya başLadı sanki davetsiz kırmızı misafirLerim geLEcek yinealsanaalsanasmile
bnde o belirtilerin hiçbiri yok nerdeyse,sadece kasıklarımda hafif bi agrı var çok merak ediyorum dört gözle bekliyorum 18inikaydirigubbakcemile2
İnşallah gelmez eslem bende bugün test yapıcam inşallah pozitif olur :Saruboceq::Saruboceq:
canim en az 1 yil olmasi lazim dr. lar öyle diyor deneyipte hamis kalamadiysan ondan sonra ......dr. ona göre degerlendiyor yok ben sabredemem dersen ben 1 yili askin deniyorum olmadi dersin iyi folibolu lullan canim benim zararsiz vitamin takviyesi ovulasyon testini bebn idrarla yapilan 24 tlye aldim eczaneden eczaneye sor alGURBET GÜZELİ sağol cnm 2 ekim adet günü ----9ekim adet bitiş geçen ayda 31 ağustosta hasta olmuştumyani düzenli adetim bakalım bu ay neler olucak sence doktora gitmelimiyiz eşimle 5. denememiz olucak adetimden sonraki başlayacağımız .......yoksa 1-2 ay dahamı beklemeliyiz ben gittim bende bişey yok üstten baktı ama kansızlık olduğunu öğrendim 4 gün önce ve folibol verdi sabah tok 1 adet biraz bilgilendirirmisin sen beni görmüş geçirmiş biri olarak cnm neler yapmalıyım sence ? ovulasyon testleri nekadar kullananlar bilgi verebilirmi internetten alamam yaznlız normal eczane fiyatı ve içinde ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?