Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)) e ee pozitif negatif hiç haber yook.sizde ben gibi misiniz?test negatif ama regl de yok....boshayallersmile

Ne o ben geLdim herkes kaçtı gaLiba CADIARZU
Neyse bende kendi kendime konuşurum..:umursamaz:
ßugün sohbete gittim..ßenm gißi bütün yeni evLiLer haMiLe..hatta benden 2 ay sonra evLenen kıs da altı ayLık hamiLe..ALLah tamamına erdirsin bişiy demiorum seviniorum onLarın adına da konu dönüp doLaşıp hep bebekLere geLiyo sonra bana takıLıoLar hep eee sen çaLışmalara ne zaman başLıon sende tık yok mu faLan die uyus oLuom yaa..
ßende hiç umursamıomuş gißi yok şekerim kışın çaLışmaLAr zor oLur soğukta banyo yapmak yaza erteLedik diom :kedi:

Formua nazar değdi bu araLar daha €kimin başındayıs kızLar bi kendinize geLin bakim : ))

bende sinir oluyorum evlenip hemen çocuk doguranlarasempatiksalakcinnitakma kafana heeee sonra psikolojik etkilenirsin:)

canom 14
bnmde günüm 18ü göğüslerim 3 gündür şiş bnmde çok merak ediyorum hamile miyim diye
sende başka belirtiler var mı?

Zaten rüyamda adet oLduğumu gördüm cNm sıkkın..
ßeLLerimde ağrımaya başLadı sanki davetsiz kırmızı misafirLerim geLEcek yinealsanaalsanasmile

bende sinir oluyorum evlenip hemen çocuk doguranlarasempatiksalakcinnitakma kafana heeee sonra psikolojik etkilenirsin:)

AsLında güya taKmıorum ama : ) içten içe de moraLim bozuLuo bunu kendim de yeni anLamaya başLadım..
Hayatta siviLce çıkarmazdım yüzüm hep küçük küçük siviLceLer doLdu sanırım anLamadan stres yapiorm..
benneyaptımki

QUOTE=komagene;15575023]canom 14
bnmde günüm 18ü göğüslerim 3 gündür şiş bnmde çok merak ediyorum hamile miyim diye
sende başka belirtiler var mı?[/QUOTE

uykuluyum arada midem bulanıyor başımda 3 gündür hafiften agrıyo şuanda karnımda acayip bir agrı var arada pırt pırt hava kaçırıyorum acayip bir halsizlik var

:asigim:[

sosyal baskıları hissetmeye başladım bnde,eşimin okuldan arkadaşları bile rüyamda gördüm eşiniz hamile mi diye?nedense hamileliğimi sormak isteyen herkes önce rüyalarında gördüğünü söylüyorlar

şu insanlarda çok acayip hee insanın moralini bozmaya ugraşıyolar takma kafanaa zemuszemus

bnde o belirtilerin hiçbiri yok nerdeyse,sadece kasıklarımda hafif bi agrı var çok merak ediyorum dört gözle bekliyorum 18inikaydirigubbakcemile2

Ama geÇen aya göre daha iyiyim bu ay daha reLax takıLıorm..
Sadece foruma girdiğimde akLıma geLio..
ßu ay oLmazsa okadar çOk üzüLmicem çünkü eşimin sperm testi iyi çıktı çok şükür..
Ama canLı sperm sayısını arttırmak için 2-3 ay daha takviye Lazım ozaman bebek şansı daha da artıyo..
HayırLısı bakaLım..

Zeynep şimdi baktm senin 14 ekim cNm brz erken deiLmi test için ?
Şimdiden testte oLsa biLe gösteririmi ?Sonradan üzüLmeyesin..
Çok mu beLirtin var ?

kızlar ne kadar çabuk ilerlemiş bu sayfalar yaaaaaa... varmı yeni hamişlerrr :)

canim en az 1 yil olmasi lazim dr. lar öyle diyor deneyipte hamis kalamadiysan ondan sonra ......dr. ona göre degerlendiyor yok ben sabredemem dersen ben 1 yili askin deniyorum olmadi dersin iyi folibolu lullan canim benim zararsiz vitamin takviyesi ovulasyon testini bebn idrarla yapilan 24 tlye aldim eczaneden eczaneye sor al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…