Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Dün dr.gittim bebeğim tutunamamış malesef düştü benim suçum pazar günü büyük bir temizlik yapmıştım bazamı falan çektim salı günüde hamile olduğumu öğrendim bilmeden yüklendim galiba işlere bebeğimde çok küçük olduğu için tutunamadı dünde çok kanamam oldu kan değerim 7 ye düşmüş olmadı yani moraller sıfır ama rabbim böyle uygun görmüş demekki aman kızlar hamile kalana kadar ağır iş yapmayın iş kalsın sonrada olur rabbim herkesin gönlüne göre versin...

arkadaşım çok üzüldüm (( geçmiş olsunn sen üzme kendini çok fazla Allahın dediği oluyor inş. birdaha böyle bişi yaşamazsın ve en kısa sürede müjdeli haberler alırsın

tabi vardır allah ın bir bildiği ben de kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce ama kendini suçlama çok okudum netten döllenme de bi sorun olduğunda bebiş tutunamıyormuş zaten yani gebelik oluşmadan sonlanıyor bunu çoğu kadın yaşıyor ama farkına varmadan adet gecikmesi sanıyormuş üzme kendini

canım çok üzüldüm umarım bu acıyı unutturacak güzel haberleri çok yakında alırsın herşey kısmet

ay sorma aynı şeyi bende yaşadım bugün yok bebek yapta sevelim elini çabuk tut bi tane yap hemende ikinciyi ne zman yaparsan yap falan filan sanki oluyoda ben doğurmuyorum bende aynı şeyi söyledim sogukta üşeniyorum

canım çok üzüldüm,geçmiş olsun..ama sıkma canını,inşallah yine en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

üzülme canım kısmeti ne zamansa o zaman gelecek elbett cücüğün :teselli:
benim daha zamanım var diye bu ara temizlik için kendimi paraladım durdum oyyyyyy!!!!:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bende aldim sonuclarimi 800lerde cikti. Doktorum normal dedi sizce nasil?
yasersu cok üzüldüm canim ama üzülme hayirlisi olsun canim

arkadaşım geçmiş olsun inş birdahakine sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın
kızlar nabersiniz benim acayip bir bel ağrım var tam ortası oyuluyor sanki adetime 6 7 gün var ve akıntım hala devam ediyor normalde yumurtlamadan sonra kupkuru olurdum amabeyaz bi akıntı oluyor hafifte kasığım ve bacağım ağrıyor

kızlar ya çok kötü karnım sancıyoo kasıklarıma vuruyorr sizde oluyomu adetime 10 gün var ohaoldumsmile midemde bulanıyoobilmiyorumkismile:1shok:

:gitme:slm kızlar maleseff benim kırmızılar geldi. kasım ayı bekle benigitme:

aman canım takma kafana benimkine daha çok var ama sanki bende kasıma kalacam gibi hissediyorum her yerim ağrıyor ilaçta alamıyorum çokta çalışamadık kısmet meselesi rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak bebişlerimiz napalım canım:Saruboceqlumunekankayizsmile

offf offf ben de sıkıldım artık bu sözlerden her gören bebek yok mu diye soruyo biz bebek düşündüğümüzden beri nerdeyse 7-8 arkadaşım hamile kaldı hem de nasıl oluyorsa onlar bir kerede kalmış denemişler olmuş şaşırıyorum ya psikolojım bozuluyor artık hiç olmayacak diye çok korkuyorum

canım her şeyin hayırlısı inşallah en kısa zamandaa tekrar hamile kalırsın.bak ben şöyle bi yazı okumuştum aslında düşükler bizim fazla hareket etmemizle ağır kaldırmamızla olmazmış onun zaten düşeceği varmış yani kendini suçlu hissetme canım moralinide yüksek tut.

yasersu çok geçmiş olsun cnm..
nedır bu bıze gelen temızlık hırsı anlamıyorum ama kader işte napcn cnm
bende bazayı cekmıstım tek bsıma bide içi dolu halde
bel kemiğim düzleşmişti 4 tane fıtık sahıbı oldum bır ay yataktan kalkamadım hıcbısey saglıktan onemlı degıl aman dıyım kızlar benım gıb zeynalık yapmayın kocişlerimiz daha cok uzuluyo sonra:hulya:

yarınki listeye baktım da kalabalik baya inşallah hayırlı haberlerini alırız.sonucu öğrenen arkadaşlar hemen haber verirse seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…