- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.621
MERHABA KIZLAR
BENİM REGLİM TAM 10 GÜN GEÇTİ. DÜN TEST YAPTIM EVDE, TEK ÇİZGİAMA KENDİMİ TUHAF HİSSEDİYORUM. KARNIM AĞIRIYOR, GAZ VAR, ÇOK İŞTAHLANDIM, SÜREKLİ CANIM BİRSEYLER YEMEK İSTİYOR.. ACABAMI DİYE HALA BİR ÜMİDİM VAR.. TESTDE NEGATİF ANLAMADIMKİ UFFFF.. EŞİMDE KIZIYOR, ÇOK GERİYORSUN KENDİNİ DİYE.. NAPICAM BİLMİYORUMbilmiyorumkismile
:roflol: :roflol:
napayım cok hızlı ılerliyor sayfalar habıre sayfa degıstırıyorum ama:çok üzgünüm:
hangi dizi ooooookızlar ben kaçar pembe dizim başladı yemekte yapcem yine gelirim inşallah güzel haberler duymak dileğiyleopuyorumnanaktan
kızlar ben kaçar pembe dizim başladı yemekte yapcem yine gelirim inşallah güzel haberler duymak dileğiyleopuyorumnanaktan
canım bide kanda baktır belkim saklanıyodur:)zemuszemus
Canim belki gec döllenme felan olmustur ama bence 10gün gectiyse sen p.tesi bi doktora git.
MERHABA KIZLAR
BENİM REGLİM TAM 10 GÜN GEÇTİ. DÜN TEST YAPTIM EVDE, TEK ÇİZGİAMA KENDİMİ TUHAF HİSSEDİYORUM. KARNIM AĞIRIYOR, GAZ VAR, ÇOK İŞTAHLANDIM, SÜREKLİ CANIM BİRSEYLER YEMEK İSTİYOR.. ACABAMI DİYE HALA BİR ÜMİDİM VAR.. TESTDE NEGATİF ANLAMADIMKİ UFFFF.. EŞİMDE KIZIYOR, ÇOK GERİYORSUN KENDİNİ DİYE.. NAPICAM BİLMİYORUMbilmiyorumkismile
CANIM GEÇ DÖLLENME TESTİ ETKİLEMEZ DİYORSUN ÖYLEMİ ? İLK DEFA DENİYORUM , SİZDEN TECRÜBE EDİNİCEM bilmiyorumkismile
tıp ilerledi, teknoloji ilerledi. neden böyle bişey yapmıyorlar? bu bilim adamları erkek heralde hep. bizi anlamıyorlar. öyle bi test olsa düşünsene her sabah test yapan tiplere dönsek -tatlicadiarzu-her ay aynı şeyler yaşanıyor Allahım bişey olsada şüpeli ilişkiden sonra hemen sabah kalkınca hamilemiyiz değilmiziyi diye öğrensekkaydirigubbakcemile3 bence bekle çünkü gerçekten çok üzülüyor insan
anaaaaaaaaammmmm ben fıtık ameliyatı oldum eşim apandist.Bizde eşimle pek düşünmüyorduk biraz gezelim tozalım dedik ama aslında ben hep istiyordum ama eşime hiç söylemedim şimdi o da istiyor ama olmuyo eşim hep kendinde birşey oldugunu düşünüyor askerde iken apandist amaliyatı olmuş onun etkisi oldugunu düşünüyor olabilir mi bilmiyorum da allahım çok aratmadan inş. Bir bebiş nasip eder bize ve tüm isteyenlere
EVET BEN EN GÜZELİ YARIN DOKTORA GİDEYİM :) SİZE YARIN ARTIK HABER VERİRİM KIZLAR :ss UMARIM İYİ HABERLER VERİRİM.. ÖPÜYORUM SİZİ..
kızlar uzun zamandır takip ediyorum bende bebek için deneme yapanlardanım deneme diyorum çünkü bu ay 5. deneme olacak RABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin .Beni de listeye eklerseniz sevinirim 13 yaşında 1 kızım var .beklenmeyen regl tarihi 27 ekim
inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?