Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım bide kanda baktır belkim saklanıyodur:)zemuszemus

kızlar ben kaçar pembe dizim başladı yemekte yapcem yine gelirim inşallah güzel haberler duymak dileğiyleopuyorumnanaktan

kızlar bizim kasım topiği nerede , yoksa gözümün önündede göremiyomuyum bilen varmı? sanırım elmakurdumusun açmıştı. ama arıyorum yok şimdi topik akannehir

reglini 10 gun gectıyse negatif de çıksa bence doktora görünmen gerekir.

EVET BEN EN GÜZELİ YARIN DOKTORA GİDEYİM :) SİZE YARIN ARTIK HABER VERİRİM KIZLAR :ss UMARIM İYİ HABERLER VERİRİM.. ÖPÜYORUM SİZİ..

tıp ilerledi, teknoloji ilerledi. neden böyle bişey yapmıyorlar? bu bilim adamları erkek heralde hep. bizi anlamıyorlar. öyle bi test olsa düşünsene her sabah test yapan tiplere dönsek -tatlicadiarzu-

anaaaaaaaaammmmm ben fıtık ameliyatı oldum eşim apandist.
o zaman s.çtım ben delikafadulden

anaaaaaaaaammmmm ben fıtık ameliyatı oldum eşim apandist.
o zaman s.çtım ben delikafadulden
[/B][/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar uzun zamandır takip ediyorum bende bebek için deneme yapanlardanım deneme diyorum çünkü bu ay 5. deneme olacak RABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin .Beni de listeye eklerseniz sevinirim 13 yaşında 1 kızım var .beklenmeyen regl tarihi 27 ekim

o zaman bu aralar yumurtlama dönemin dogrymydur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…