Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

izmirli zuzu ıslak mendil neden kullandığını anlamadım normal selpakla kurulan zaten sonrasında duş alınıyo ya ıslak mendile gerek yok gibi geliyo bana

İyi akşamlar arkadaşlar.. a.s.
Yeni üye oldum, bende aranızdayım inşallah :1hug: en güzel dostluklaraa
Bende heyecanla beklemedeyim 23 EKİM
Allah herkese anneliği tattırsın ve hayırla yetiştirmeyi nasip etsin
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
Selametlee

HOŞGELDİN SEDA;

hoşgeldin umutları sevinçleri müjdeleri paylaşmaya....:dance:

canım umarım bu ay bebişin haberini alırsın beklemedekiler arasına hoş geldin rabbim sabır versin beklemek çok zor

iştahım çok kabardı tuvalete çok sık çıkmaya başladım gögüslerimde az acıyo eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile ayyy 10 gün nasıl gececekkkk

iştahım çok kabardı tuvalete çok sık çıkmaya başladım gögüslerimde az acıyo eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile ayyy 10 gün nasıl gececekkkk

erken gebelik testi yap ozaman canım adet olmadan 5 ya da 7 gün önce hamilelik belli oluyormuş ben bugün yapıcamm inş pozitif çıkar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Hoşbuldummm :1hug:
En güzel paylaşımlara inşallah..

Aminn inşallah canım, evett zor Allah sabır versin tüm bekleyenlere, sabrın sonunda bebişlerimizi mükafat olarak versin inşallahhh..süprizzzzz opuyorumnanaktan

erken gebelik testi yap ozaman canım adet olmadan 5 ya da 7 gün önce hamilelik belli oluyormuş ben bugün yapıcamm inş pozitif çıkar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gögüslerim şişyi sanki gögüs değilde hava yastıgı taşıyorum:)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy benim 18 ekim daha var ama ne bilim hadi hayırlısı canım inş. pozitif çıkarropuyorumnanaktan

inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq: bende 14 ünde olucam 4 - 5 gündür benim de göğüslerim taş gibi inşallah adet belirtisi değildir

İnşallah güzel haberler alırsınn opuyorumnanaktan

izmirlizuzu
gerçekten neden öyle siliyosun ki?
sudan korkup sabaha kadar yıkanmayan var, ilişkiden sonra nerdeyse amuda kalkıyoruz.
yaptığına anlam veremedim yani bende.

hoşgeldin canım sende aramıza inşallah canım hepimiz beklemedeyizzemuszemusbuyrunnnnnnnnn

izmirlizuzu
gerçekten neden öyle siliyosun ki?
sudan korkup sabaha kadar yıkanmayan var, ilişkiden sonra nerdeyse amuda kalkıyoruz.
yaptığına anlam veremedim yani bende.

kız alemsin sen varya güldürdün yine beni amuda kalka kalka nolacaksak artıkın:roflol::roflol::roflol:

SeLAm şekerLer ..bayanssulusmile
Nabersiniz bakaLım ? Varmı bugün negatif - pozitif haberLeri ?kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…