- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.641
o zaman bu aralar yumurtlama dönemin dogrymydur:)
EVET BEN EN GÜZELİ YARIN DOKTORA GİDEYİM :) SİZE YARIN ARTIK HABER VERİRİM KIZLAR :ss UMARIM İYİ HABERLER VERİRİM.. ÖPÜYORUM SİZİ..
İyi akşamlar arkadaşlar.. a.s.
Yeni üye oldum, bende aranızdayım inşallah :1hug: en güzel dostluklaraa
Bende heyecanla beklemedeyim 23 EKİM
Allah herkese anneliği tattırsın ve hayırla yetiştirmeyi nasip etsin
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
Selametlee
canım umarım bu ay bebişin haberini alırsın beklemedekiler arasına hoş geldin rabbim sabır versin beklemek çok zorİyi akşamlar arkadaşlar.. a.s.
Yeni üye oldum, bende aranızdayım inşallah :1hug: en güzel dostluklaraa
Bende heyecanla beklemedeyim 23 EKİM
Allah herkese anneliği tattırsın ve hayırla yetiştirmeyi nasip etsin
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
Selametlee
iştahım çok kabardı tuvalete çok sık çıkmaya başladım gögüslerimde az acıyo eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile ayyy 10 gün nasıl gececekkkk
belirtiler bu kadar erken başlar mı? benimde 11 günüm var. bende en ufak bir belirti yok. göğüslerimi kontrol etmekten bi hal oldum.iştahım çok kabardı tuvalete çok sık çıkmaya başladım gögüslerimde az acıyo eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile ayyy 10 gün nasıl gececekkkk
bayanlaaaarrr... aklıma bişey takıldı yaa ben bebiş düşünüyorum ama 5 aydır denemeler hüsranla sonuçlanıyor dün akşam aklıma bişey geldi sormakta garip geliyor belki sizde güleceksiniz bilmiyorumkismile şey... ben ilişkiden sonra kendimi ıslak mendille temizliyorum internette baktım bişey bulamadım.. acaba ıslak mendil spermleri öldürür mü... olmuyor yaa herşeyi değerlendirmeye başladım artık bilgisi olan varmı aranızdaeyvahedigeldismile[/QUOTE
canım neden ıslak mendil kullanıyosun anlamadım selpakla kurulan zaten sonrasında duş alınıyo ya ıslak mendil gereksiz hemde zararlı hiç yoktan vajina su dışında hiçbişey ile temizlenmemeli
gögüslerim şişyi sanki gögüs değilde hava yastıgı taşıyorum:)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy benim 18 ekim daha var ama ne bilim hadi hayırlısı canım inş. pozitif çıkarropuyorumnanaktanerken gebelik testi yap ozaman canım adet olmadan 5 ya da 7 gün önce hamilelik belli oluyormuş ben bugün yapıcamm inş pozitif çıkar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bayanlaaaarrr... aklıma bişey takıldı yaa ben bebiş düşünüyorum ama 5 aydır denemeler hüsranla sonuçlanıyor dün akşam aklıma bişey geldi sormakta garip geliyor belki sizde güleceksiniz bilmiyorumkismile şey... ben ilişkiden sonra kendimi ıslak mendille temizliyorum internette baktım bişey bulamadım.. acaba ıslak mendil spermleri öldürür mü... olmuyor yaa herşeyi değerlendirmeye başladım artık bilgisi olan varmı aranızdaeyvahedigeldismile[/QUOTE
canım neden ıslak mendil kullanıyosun anlamadım selpakla kurulan zaten sonrasında duş alınıyo ya ıslak mendil gereksiz hemde zararlı hiç yoktan vajina su dışında hiçbişey ile temizlenmemeli
Evet su dan başkası olmamalı bencede.. Nasip canım bide olacağı varsa olur ondan değildir..
gögüslerim şişyi sanki gögüs değilde hava yastıgı taşıyorum:)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy benim 18 ekim daha var ama ne bilim hadi hayırlısı canım inş. pozitif çıkarropuyorumnanaktan
gögüslerim şişyi sanki gögüs değilde hava yastıgı taşıyorum:)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy benim 18 ekim daha var ama ne bilim hadi hayırlısı canım inş. pozitif çıkarropuyorumnanaktan
Hoşbuldummm :1hug:
En güzel paylaşımlara inşallah..
Aminn inşallah canım, evett zor Allah sabır versin tüm bekleyenlere, sabrın sonunda bebişlerimizi mükafat olarak versin inşallahhh..süprizzzzz opuyorumnanaktan
izmirlizuzu
gerçekten neden öyle siliyosun ki?
sudan korkup sabaha kadar yıkanmayan var, ilişkiden sonra nerdeyse amuda kalkıyoruz.
yaptığına anlam veremedim yani bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?