- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.721
kuvvetle muhtemel canım çok düzenli adet görenlerdede senede bir veya iki kere bu düzenin bozuldunu okumuştum ama hamilelik için bizde böyle deli gibi gün saymasak amann ondan bundan gecikti der önemsemeyiz bende kendimde 5 gün sonra olduğunu bilrim yani okadar makine gibi düzenli olmama rağmen aslolan yumurtadan sonraki 14 gün oyüzden dr larda adet döngünü sorup hemen 14 çıkartır
medicalsecreter sen kacinda adet olmustunki canim
cnm cok tesekkur ederım benı çok aydınlattın eminim benden baska diğer arkadaslar da aydınlanmıştır. Sevgiler.a.s.
ya arkadaşlar benim daha 3 günüm var ama karnm hafif hafif ağrıyo adet olacakmışım gibi yine mi olmadı acaba?
burda herkes belli kişilerle konuşuyor.bir daha bu sayfaya girmeyeceğim.size iyi sohbetler.
burda herkes belli kişilerle konuşuyor.bir daha bu sayfaya girmeyeceğim.size iyi sohbetler.
poti sen en son test yaptırıyordun ben orda kaldım sonuç ne
zaten saolsun bi tek o cevap yazıyor bana daha öncede konuşmuştuk potiyle sitem etmiyorum ben.
medical bide sen geçen ay 14.gün yumurtladına eminmisin cnm ozmanda yaptınmı test
gecen ay yumurtlamamı yakalayamadım cnm testım yetmedı :) dolayısıyla adet oldum..
son aylardakı adet tarıhlerım sunlar hepsını not edıyourum,:1hug:
11 eylül
16 ağustos
19 temmuz
22 haziran bukadarı yeterlı olur mu cnm
sblkmbsr tatlım yanı ovulasyon duzenlı adet gorenlerde değişebiliyor bunu mu anlamalıyım
(ovulasyon testıyle yakaladım yumurtlamamı)
mesela öncekı ay farklı gundemı ymurtladım dıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?