Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

cnm cok tesekkur ederım benı çok aydınlattın eminim benden baska diğer arkadaslar da aydınlanmıştır. Sevgiler.a.s.

cnm cok tesekkur ederım benı çok aydınlattın eminim benden baska diğer arkadaslar da aydınlanmıştır. Sevgiler.a.s.

rica ederim canım ne demek hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz burda ne güsel olumunekankayizsmile ov.testine devam et eğer regl olursan bakalım önümzdeki ay kaçında sinyal vericek

yaa arkadaşlar bişey sorabilir miyim.Normalde 3 ekimde hasta olmam gerekiyordu 7 ekime kadar bişey yoktu bende test yapmama rağmen umudumu kesmedim fakat dün 7 de kırmızı göründe . Şimdi benim yumurtlama günüm hangi tarihe geliyor bilmiyorumkismile ay çok utandım. Doktor günlere takılma dedi ama gelde takılma. yardım edebilecek misiniz ?opuyorumnanaktan

ya arkadaşlar benim daha 3 günüm var ama karnm hafif hafif ağrıyo adet olacakmışım gibi yine mi olmadı acaba?

canim hic bunlara takilmayin,benimde cok agriyodu karnim,hatta sivilcelerim bile cikti yüzümde ,gögüslerim sisti,ama bak tam tersi oldu,bence dinlemeyin kendinizi,daha cok yipranirsiniz,he diyceksiniz sen dinlemdinmi dinledim kafayi yemistim hatta:bbo:yanilabiyoruz cünkü,her iki belirtide birbirine benziyo,:1hug:insallah rabbim senin ve bütün arkadalarin,tüm anne olmak isteyenlerin dularini kabul etsin:Saruboceq:

medical bide sen geçen ay 14.gün yumurtladına eminmisin cnm ozmanda yaptınmı test

gecen ay yumurtlamamı yakalayamadım cnm testım yetmedı :) dolayısıyla adet oldum..
son aylardakı adet tarıhlerım sunlar hepsını not edıyourum,:1hug:
11 eylül
16 ağustos
19 temmuz
22 haziran bukadarı yeterlı olur mu cnm

inşallah poticim hayırlısı artık senin adına da cok sevindim inşallah drdan güzel haberler alırsın.Rabbim meleğini ve seni korusun.

sblkmbsr tatlım yanı ovulasyon duzenlı adet gorenlerde değişebiliyor bunu mu anlamalıyım
(ovulasyon testıyle yakaladım yumurtlamamı)
mesela öncekı ay farklı gundemı ymurtladım dıyorsun canım?

canım selam,böyle damdan düşer gibi muhabbetinize daldım ama,benim de bu konuda soru işaretim vardı ya hatta sen bana bi kere cevap vermiştin,sanırım senin dediğin doğruymuş,tabi senin dediğini de yanlış anlamadıysam:)mesela ben 27 günde bir adet oluyorum genelde 27-14 13.gün yumurtlayacam diye bi durum yokmuş sanırım geç yumurta da çıkabilirmiş,yumurta geç çıktı diye de o ay yumurtlama tarihinin üstüne 14 ekle adet günün o demek olmuyo yine düzenliyse adetin o günlerde gelir..yani ben sordum biraz etrafa öyle anladım..bu arada inşallah regli olmazsın 9 ay boyunca,güzel haberini alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…