- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.741
bu test nekadar canım??
11 eylül cnm:enbuyukkk:
canım selam,böyle damdan düşer gibi muhabbetinize daldım ama,benim de bu konuda soru işaretim vardı ya hatta sen bana bi kere cevap vermiştin,sanırım senin dediğin doğruymuş,tabi senin dediğini de yanlış anlamadıysam:)mesela ben 27 günde bir adet oluyorum genelde 27-14 13.gün yumurtlayacam diye bi durum yokmuş sanırım geç yumurta da çıkabilirmiş,yumurta geç çıktı diye de o ay yumurtlama tarihinin üstüne 14 ekle adet günün o demek olmuyo yine düzenliyse adetin o günlerde gelir..yani ben sordum biraz etrafa öyle anladım..bu arada inşallah regli olmazsın 9 ay boyunca,güzel haberini alırız..
bu test 35 tl fılan canım 30 adet var ıcınde ve dort tane erken gebelık testı
:uhm: tatlim sen bir iki gün daha bekle bakalim insallah tutmustur:Saruboceq:.test sonucun neydi gülüm
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :1shok: :1shok: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
inşallah poticim hayırlısı artık senin adına da cok sevindim inşallah drdan güzel haberler alırsın.Rabbim meleğini ve seni korusun.
ayyy insallah tatlim,darisi sizin ve diger tüm isteyenlerin basina:Saruboceq:.bakalim bundan sonrasi önemli benim icin,daha öncede bahsetmistim,oglumdan sonra 3 düsük yaptim,3 senedirde hamile kalamamistim,ne asilayla ne tüple,bak rabbimin mucizesine,kendiligimden kaldim.insallah bu sefer düsmez kizlar benim icin dua edin olurmu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gecen ay yumurtlamamı yakalayamadım cnm testım yetmedı :) dolayısıyla adet oldum..
son aylardakı adet tarıhlerım sunlar hepsını not edıyourum,:1hug:
11 eylül
16 ağustos
19 temmuz
22 haziran bukadarı yeterlı olur mu cnm
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN POTİCİGİM
İ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nşallah canım hepimiz mutlu haberlerle inşallah.
11 eylül-16 ağustos 27.gün
16 ağustos-19 temmuz 29.gün
19 temmuz-22 haziran 28.gün
döngün normal gidiyor canım son 3 ay gayet düzenli dediğim gibi bu aylarda tstle 13-14.günler yumurtlamayı yakaladıysan evet bu ay yumurtlamanda bi gecikme var buda demekki daha gününe var
canım selam,böyle damdan düşer gibi muhabbetinize daldım ama,benim de bu konuda soru işaretim vardı ya hatta sen bana bi kere cevap vermiştin,sanırım senin dediğin doğruymuş,tabi senin dediğini de yanlış anlamadıysam:)mesela ben 27 günde bir adet oluyorum genelde 27-14 13.gün yumurtlayacam diye bi durum yokmuş sanırım geç yumurta da çıkabilirmiş,yumurta geç çıktı diye de o ay yumurtlama tarihinin üstüne 14 ekle adet günün o demek olmuyo yine düzenliyse adetin o günlerde gelir..yani ben sordum biraz etrafa öyle anladım..bu arada inşallah regli olmazsın 9 ay boyunca,güzel haberini alırız..
yok canım damdan düşmedin ii aptın geldin ben seni görmemişim bu senin dediğinde doğru ama bu lutuel faz hesabına giriyor bzı kadınlarda bu illa 14 olacak diye biş yok tabiki 10 olanda var 20 olanda yani 20.gün yumurtlayıp on gün sona regl olur buda normal ama işte bunun hangisi oldunu bilmemiz için yumurta gününü tespit etmemiz gerekiyor msela benim bi arkadaşım 14.gün yumurluyor kesin biliyoruz ama 32.gün regl oluyor yani geç yumurtada değil işte ama lutuel fazı uzun
amann karışık işler yani ama her iki durumdada aslolan yumurta gününü tutturmak kaçırmamak :hulya:
:jeyyar:adetim bu akşam itibari ile bitmiş bulunmakta yatakta bekleme bu ay out oldu sempatiksalakcinni kaldırdım onu devreden yiter bee bekle bekle nireye kadar
dimi yaaa kaydirigubbakcemile3 bende ona sinir oluyrum
kızlar havalar gerçekten çok sogudu ayyy ne olur patik giymeden hırka giymeden yorgansız yataga girmeyin grip oluyorum galibaa bogazım acıyo dikkay edin kendinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?