- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.761
kıs patkle hırkayla yatılırmı nası iş görcez :hulya:
yok canım damdan düşmedin ii aptın geldin ben seni görmemişim bu senin dediğinde doğru ama bu lutuel faz hesabına giriyor bzı kadınlarda bu illa 14 olacak diye biş yok tabiki 10 olanda var 20 olanda yani 20.gün yumurtlayıp on gün sona regl olur buda normal ama işte bunun hangisi oldunu bilmemiz için yumurta gününü tespit etmemiz gerekiyor msela benim bi arkadaşım 14.gün yumurluyor kesin biliyoruz ama 32.gün regl oluyor yani geç yumurtada değil işte ama lutuel fazı uzun
amann karışık işler yani ama her iki durumdada aslolan yumurta gününü tutturmak kaçırmamak :hulya:
bu ay iş bittikten sonra YATAKTAN FIRLAMAK ---İN---- sayın seyirciler eski devirler bitti yatakta beklemeler out olup tarihe adını yazdı şakkıdı
kafam karıştı da baya:)bir kadın her ay farklı günlerde yumurtlama yaşayabiliyor di mi?öğrenmek istedğim şu aslında mesela 13.gün yumurtladım üstüne 14 ekle o ay 27.günde mi regli olucam,yani adet siklusum farzet 26
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız allah ne etmesin seni patiksiz hırkasız gezmee yorgansız yatma demek istedim :1shok:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız allah ne etmesin seni patiksiz hırkasız gezmee yorgansız yatma demek istedim :1shok:
bu ay iş bittikten sonra YATAKTAN FIRLAMAK ---İN---- sayın seyirciler eski devirler bitti yatakta beklemeler out olup tarihe adını yazdı şakkıdı
HEH İREMCİM BAK SİBEL DERDİMİZE DEVA OLDU:lepi:
bir de sizle bana doktorun söyledği bişeyi paylaşıyım,dediki mesela bu ayki adet tarihin ne o günden 14 geri say.bulduğun günün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası çalış:)
mersi cnm :) opuyorumnanaktanON ÜZERİNDEN ON VERIYOROOOOOOOOOOOOOM:roflol:
nası yani o iş biticek hemen kalkcazmııı aaa ben kötü hissederim kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nası yani o iş biticek hemen kalkcazmııı aaa ben kötü hissederim kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mersi cnm :) opuyorumnanaktan
aman cnm saatlerce bekledikte noldu salak salak bekle bekle dur :umursamaz:daha beklemiyom yeter yawwsss :umursamaz:sabırda bir yere kadar boshayallersmile
kzilar bence adetin 9 gününden itibaren baslayin gün asiri calismaya,bunun gününü bilmemiz imkansiz,hesap kitapla olmuyo,takmayin kafaniza bol bol calisin:kedi:
kzilar bence adetin 9 gününden itibaren baslayin gün asiri calismaya,bunun gününü bilmemiz imkansiz,hesap kitapla olmuyo,takmayin kafaniza bol bol calisin:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?