Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kafam karıştı da baya:)bir kadın her ay farklı günlerde yumurtlama yaşayabiliyor di mi?öğrenmek istedğim şu aslında mesela 13.gün yumurtladım üstüne 14 ekle o ay 27.günde mi regli olucam,yani adet siklusum farzet 26

bir de sizle bana doktorun söyledği bişeyi paylaşıyım,dediki mesela bu ayki adet tarihin ne o günden 14 geri say.bulduğun günün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası çalış:)

bu ay iş bittikten sonra YATAKTAN FIRLAMAK ---İN---- sayın seyirciler eski devirler bitti yatakta beklemeler out olup tarihe adını yazdı şakkıdı

nası yani o iş biticek hemen kalkcazmııı aaa ben kötü hissederim kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kzilar bence adetin 9 gününden itibaren baslayin gün asiri calismaya,bunun gününü bilmemiz imkansiz,hesap kitapla olmuyo,takmayin kafaniza bol bol calisin:kedi:

bir de sizle bana doktorun söyledği bişeyi paylaşıyım,dediki mesela bu ayki adet tarihin ne o günden 14 geri say.bulduğun günün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası çalış:)

evet 13ünde yumurtladıysan ve normal lutuel fazın varsa yani 14 gün regl 27 sinde gelir
dr da aynı hesabı yapıyor işte ilk olarak hemen 14 çkatır yumurta günün der ama kaçırmamaız için üçer gün önce ve sonrada çalış der

ON ÜZERİNDEN ON VERIYOROOOOOOOOOOOOOM:roflol:
mersi cnm :) opuyorumnanaktan
nası yani o iş biticek hemen kalkcazmııı aaa ben kötü hissederim kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman cnm saatlerce bekledikte noldu salak salak bekle bekle dur :umursamaz:daha beklemiyom yeter yawwsss :umursamaz:sabırda bir yere kadar boshayallersmile

kzilar bence adetin 9 gününden itibaren baslayin gün asiri calismaya,bunun gününü bilmemiz imkansiz,hesap kitapla olmuyo,takmayin kafaniza bol bol calisin:kedi:

walla ben öle 9.gün başlayıp paso çalışamam beline güvenen varsa buyursun
şaka biyane en iyisi bu tabi

bence artık canımız isteyince yapalım,valla benim adetlerim gayet dzenli yumurtladığımı da anlıyorum,ama olmuyo işte 3 aydır,demek ki kafayı rahat bırakmak gerekiyo hıh zamanı diye çalışmakla olmuyo valla ben onu anladım canım..bu arada seni tekrar tebrik ederim kafan rahat çalışmışsın:)))

ben ditiyom kızlar iyi geceler size :sinifsinif: ...........hafta sonu annemlere gidiyorum salı günü dönicem inş. kendinise iyi bakınolumunekankayizsmile

anammm saat kaç olmuş ben kaçıyom kızlar yoksa fırça geliyo bana kociş sıkılmaya başladı
haydin iyigeceler gününde olanlaara iyi çalışmalarrrrrrrr :hulya:

kizlar isiniz bittikten sonra oraniza selpak yada mutfak kagidi koyun malum spermlerin kacmamasi icin ic camasirinizida giyin yan dönüp yatin,kalkamayacaksaniz saat kurun,ben öyle yaptim,hic ayak kaldir ,diye ugrasmayin,benden size tavsiye uyuyun,o bacaklarinizi kaldirip havaya diktiginizde daha cok düsünüyosunuz,acaba tutucakmi,ay biraz daha yatiyim belki yeterli olmamistir,bunlarda daha cok etkiloyo hamile kalamamayi,uykuya daldiginiz andan itibaren bütün her sey bitiyo,benim hep uykum geliyo isden sonra sizin gelmiyomu,bide böyle deneyin sekerler,potiden inciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…