Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bu ay bebek olsun diyede calistim ama en cok istedigim icin olduda diyebilirim

deneyelim bakalım bide bunu deneyelim doğrusu bu ay benim 2.ayım hayırlısı düyorum o yüzden fazlada kafaya takmamaya çalışıyorum.
ama gerçekten en önemlisi gebeliğe endekslemeyeceksin kendini... diyorum ama ben bu ay kırmızı kart görmek istemiyorum. gelsin artık ayın 18i yaaaaeyvahedigeldismile

okuyunda gidin ,belki calisma yapacak olanlar vardir,

Yumurtlamadan 8-10 gün sonra, kandan yapılan hassas beta HCG testleri ile gebeliği saptamak mümkündür.En erken 6., en geç ise 12. günde tespit edildiği olmuştur.Sağlıklı bir gebelikte beta HCG düzeyleri her 2 günde bir %60-100 civarında yükseliş gösterir,ancak istisnalar da olabilir.

Kadının gebe kalma olasılığının en yüksek olduğu günler yumurtlamadan önceki birkaç gündür. Yumurtlama günü sadece adetler düzenli ise tahmin edilebilir. Bir sonraki adetin başlayacağı günden 14 gün önce yumurtlama olur. Buna dikkat ederek ilişkiye girildiğinde gebe kalma olasılığı (35 yaşından önce) %25-30’dur. Yani her ay, 4 sağlıklı çiftten ancak biri gebe kalabilir. Çiftlerin 3 ay içinde yarısı, 6 ay içinde %70’i gebelik elde eder. Sonraki 6 ayda %15'i daha gebe kalır. Gebelik elde edemeyen %15'lik kesim infertil olarak kabul edilir.

Normal çiftlerde de her ay gebelik olmamasının en iyi bilinen sebebi her yumurtanın genetik olarak sağlam olmamasıdır. Kısmen de her spermin sağlam olmaması ve diğer faktörler rol oynar. Aynı sebeplerle infertilite tedavilerinde de kullanılan yönteme ve çiftin özelliklerine göre her ay belli oranlarda gebelik elde edilebilmektedir. Bir denemede başarısız olunması bir daha gebe kalınamayacağı anlamına gelmez.

günaydın kıslar,hayırlı günler güzel haberler olsun inş.ayy hava çok soğuk koca karı gibi ne varsa giyindim üstüme.topicte de kimse olmadığı için baya soğuk :)):roflol:

günaydın kızlar benide kasım ayına ekleyin bu ayda olmadı maalesef hakkımda hayırlısı böyleymiş demek akşam bthcg ye baktırdım negatif çıktı adetime 8 gün vardı olsaydı çıkardı bir günlükte olsa çıkıyomuş kanda.

Günaydınn...Evet üzülme ne güzel düşünüyosun vardır bir hayır arkadaşım, inşallah bir daha ki aya olursun :teselli: opuyorumnanaktan

günaydın canım hayırlısı olsun inş.bünyeye göre değişiyor ama,sağlık ocakları bile kanda bakılan gebeliği adetin 1 hafta gecikmesinden sonra uygun görüyor.ben yinede adetini bekle derim.
Günaydıın canım, İnşallah hayırlı bir gün olur bekleyenlere..a.s.
amin canım inş.

Günaydınn...Evet üzülme ne güzel düşünüyosun vardır bir hayır arkadaşım, inşallah bir daha ki aya olursun :teselli: opuyorumnanaktan

sağol sedacım her ay aynı ümit aynı hüsran Allah yardımcımız olsun ne diyim bazen diyorum acaba istemesini mi bilmiyorum ama sonra diyorum herşey Allahtan bizim için hayırlı olanı yanlız o bilir.

canım doğru diyosunda benim adet belirtimde yok bitek her adet öncesi olan karın gurultum başladı onun dışında ne gögüs ağrısı ne kasık ağrısı hiçbişey yok o yüzden test doğrudur diye düşündüm ve akşam içtim antibiyotik.

stresten kaynaklı canım.nasıl gebelik düşününce adet öncesi gebeliğin bütün belirtileri var gibi yaşanıyorsa aynı şekilde yaşanmayabilirde.tamamen psikolojimize bağlı.ilaç konusunda dikkatli ol derim ben.adet olup emin olmadan ilaç kullanma bence.

sağol sedacım her ay aynı ümit aynı hüsran Allah yardımcımız olsun ne diyim bazen diyorum acaba istemesini mi bilmiyorum ama sonra diyorum herşey Allahtan bizim için hayırlı olanı yanlız o bilir.

Aminn... Allah herşeyi görüyor ve duyuyor canım evet en iyisini O bilir, bazen bizim hayır gördüklerimizde şer olabiliyor.. Sabrin sonu selamet inşallah :Saruboceq: ümitsizliğe kapılmak yok kaydirigubbakcemile5

ilk defa duydum bunu stresten adet belirtisi veya gebelik belirtisi olmadığını ilginç.o zaman içmiyim ben ilacı off napıcam ben yaaa çok kötü öksürüğüm var farenjitim var bronşite çevircek diyo korkuyorum çok kötüyüm bugün ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…