- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.781
bence artık canımız isteyince yapalım,valla benim adetlerim gayet dzenli yumurtladığımı da anlıyorum,ama olmuyo işte 3 aydır,demek ki kafayı rahat bırakmak gerekiyo hıh zamanı diye çalışmakla olmuyo valla ben onu anladım canım..bu arada seni tekrar tebrik ederim kafan rahat çalışmışsın:)))
bu ay bebek olsun diyede calistim ama en cok istedigim icin olduda diyebilirim
kizlar isiniz bittikten sonra oraniza selpak yada mutfak kagidi koyun malum spermlerin kacmamasi icin ic camasirinizida giyin yan dönüp yatin,kalkamayacaksaniz saat kurun,ben öyle yaptim,hic ayak kaldir ,diye ugrasmayin,benden size tavsiye uyuyun,o bacaklarinizi kaldirip havaya diktiginizde daha cok düsünüyosunuz,acaba tutucakmi,ay biraz daha yatiyim belki yeterli olmamistir,bunlarda daha cok etkiloyo hamile kalamamayi,uykuya daldiginiz andan itibaren bütün her sey bitiyo,benim hep uykum geliyo isden sonra sizin gelmiyomu,bide böyle deneyin sekerler,potiden inciler
kizlar isiniz bittikten sonra oraniza selpak yada mutfak kagidi koyun malum spermlerin kacmamasi icin ic camasirinizida giyin yan dönüp yatin,kalkamayacaksaniz saat kurun,ben öyle yaptim,hic ayak kaldir ,diye ugrasmayin,benden size tavsiye uyuyun,o bacaklarinizi kaldirip havaya diktiginizde daha cok düsünüyosunuz,acaba tutucakmi,ay biraz daha yatiyim belki yeterli olmamistir,bunlarda daha cok etkiloyo hamile kalamamayi,uykuya daldiginiz andan itibaren bütün her sey bitiyo,benim hep uykum geliyo isden sonra sizin gelmiyomu,bide böyle deneyin sekerler,potiden inciler
hoşgeldin canım sende aramıza inşallah canım hepimiz beklemedeyizzemuszemusbuyrunnnnnnnnn
günaydın kıslar,hayırlı günler güzel haberler olsun inş.ayy hava çok soğuk koca karı gibi ne varsa giyindim üstüme.topicte de kimse olmadığı için baya soğuk :)):roflol:
günaydın kızlar benide kasım ayına ekleyin bu ayda olmadı maalesef hakkımda hayırlısı böyleymiş demek akşam bthcg ye baktırdım negatif çıktı adetime 8 gün vardı olsaydı çıkardı bir günlükte olsa çıkıyomuş kanda.
günaydın canım hayırlısı olsun inş.bünyeye göre değişiyor ama,sağlık ocakları bile kanda bakılan gebeliği adetin 1 hafta gecikmesinden sonra uygun görüyor.ben yinede adetini bekle derim.günaydın kızlar benide kasım ayına ekleyin bu ayda olmadı maalesef hakkımda hayırlısı böyleymiş demek akşam bthcg ye baktırdım negatif çıktı adetime 8 gün vardı olsaydı çıkardı bir günlükte olsa çıkıyomuş kanda.
amin canım inş.Günaydıın canım, İnşallah hayırlı bir gün olur bekleyenlere..a.s.
Günaydınn...Evet üzülme ne güzel düşünüyosun vardır bir hayır arkadaşım, inşallah bir daha ki aya olursun :teselli: opuyorumnanaktan
günaydın canım hayırlısı olsun inş.bünyeye göre değişiyor ama,sağlık ocakları bile kanda bakılan gebeliği adetin 1 hafta gecikmesinden sonra uygun görüyor.ben yinede adetini bekle derim.
amin canım inş.
canım doğru diyosunda benim adet belirtimde yok bitek her adet öncesi olan karın gurultum başladı onun dışında ne gögüs ağrısı ne kasık ağrısı hiçbişey yok o yüzden test doğrudur diye düşündüm ve akşam içtim antibiyotik.
sağol sedacım her ay aynı ümit aynı hüsran Allah yardımcımız olsun ne diyim bazen diyorum acaba istemesini mi bilmiyorum ama sonra diyorum herşey Allahtan bizim için hayırlı olanı yanlız o bilir.
stresten kaynaklı canım.nasıl gebelik düşününce adet öncesi gebeliğin bütün belirtileri var gibi yaşanıyorsa aynı şekilde yaşanmayabilirde.tamamen psikolojimize bağlı.ilaç konusunda dikkatli ol derim ben.adet olup emin olmadan ilaç kullanma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?