Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Neyse şekerLer beN çıkıyorum KendiniZe iyi ßaKın geLeceğin güseL anneLeri..opuyorumnanaktan
İyi geCeLer..

iide benim komsumda düşük yaptı 1 aylıktan fazlaydı. aynı adet gibi ama daha agrılıydı. benzetmek gibi olmasınnn

iyi akşamlar herkese, nasılsınız? bi sorum olucak, bu gün test yaptım negatif çıktı. testin son kullanma tarihi ekim 2010 yazıyodu. tarihi geçmiş olabilirmi sizce? yoksa farketmezmi?

tatlim bizim burasi tr gibi degil,ancak hastaneye gitmem lazim,ha hastaneye gittim ordada bu saatte dr yoktur asistanlar vardir,onlarda biseyden cakmazlar,eger düdük degilse adetse bosuna hastanede yatmis olurum,bisey varsa sabah dr zaten görür ona göre beni yönlendirir,yani buranin sistemleri karisik,onun icin gitmek istemiyorum yarin size sonuclari bildiririm,beni düsünüp endiselendiginiz icin tesekkür ederim canlarim,ne diyeyim hayirlisi neyse o olsun

elmakurdu birkaçgündür yok dolayısıyla liste de yok:1no2:
yarın gurbet abla halleder gelince cnm

yarın mı geliyor gelsinde bi listeyi temize ceksin. bende kendi bilgisayrımda liste tutuyordum ama 4 gün girmeyince listeyi bende güncelleyemedim:) bendeki halini yayınlıyım barı. gurbet ablama hazırlık olsun

tamam öyle yapiyim bari. ben yeni üye oldum buraya ama uzun zamandır okuyorum sitede yazılanları. bebiş yapmaya karar verincede bende aranıza katıliyim dedima.s.

tamam öyle yapiyim bari. ben yeni üye oldum buraya ama uzun zamandır okuyorum sitede yazılanları. bebiş yapmaya karar verincede bende aranıza katıliyim dedima.s.

ii yapmıssın hoşgeldin. a.s.
topik kolik olup çıkacaksın yakında benden söylemesi :sm_cool:

evet öyle oldu gerçekten, sabah kahvaltıdan sonra burda buldum kendimi, öğleden sonra bi yemek yapmak için ayrıldım, akşam yemekten sonra yine burdayım

slm arkidişler ne var neyok ben iyice kafayı yedim sanırım kendimi incelemekten ne bulsam belirti sayıyorum bel ağrım ve akıntım devam ediyor birde göğüs ucumda 2 beyaz nokta vardı değişik ucunda böle sivilceyi sıkınca çıkan bişi varya öle bişi oldu onlarda kabartı oldu orda şimdi kafayı yiyom sanırsam :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…