Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

, Funda89,, izmirlizuzu, miray_80, MissDeFNe, Seda42, _zeynep
şu arkadaslar oturmayamı geldiler acaba merak ediyorum...
BOYKOT EDİYORUM ŞU ANDAN İTİBAREN BİŞEY YAZMIYORUM TIP.

medicalimsecreterim niyw kuselim yiyenimin fotileriylen ugrasiyom yaww pc basindayim

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
SeLiNa23, beklemede, bunalımdayım, dosthane, KK Pro Üyeelmakurdumusun+, GurbetGuzeli+, izmirlizuzu, medicalsecreter, MissDeFNe, sblkmbsr, Seda42herkes burda ama sanki kimsecikler yok.bende poaça kek yaptım çayı kim demlediydi? servise başlayalım kızlarr

çayı ocağa koydum selinaa demini alsınn servis bendeeeennnkaydirigubbakcemile2

bende portakal suyu sıktım tazecik sempatiksalakcinni

bende kırmızı kart yedim ama diğer tarih yine bu ay sonuna denk geliyo ben burdayım :CüvCüv:burda doğurcam haha sanki hamileyimdee... gurbet abla doğurtcak beni
tecrübeli nasıl olsa

ben çıktım kızlar kayınvalideme çıkıyom yukarı hadin görüşürüz.kendinize ii bakın öptüm byby

bende erkenden test yaptırdım negatif çıktı şimdide adet olmayı bekliyorum:bbo:kırmızı kartı görünce kasım topiğine adımı yazdırırım artıkın.

o negatif sonucu görmek öyle sinir bozucu oluyoki Allahım inşallah bizlerde yakın zamanda pozitif sonucu görürüz hayırlısıyla...

Yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Allah ben ve bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımıda nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…