Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Kızlar merhabalar!Sizleri özledim...
Listeyi inceledim şimdi 66kişisiniz sanırım bu ay güzel haberler bekliyorum ınsallah hepinizden.
Size dua edıyorum canım;Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar müjdelenmeyi nasip etsin.

ii geceler kıslar...
gesmelerdeydim yeni geldim. geçmişi oku oku okuuuuu; anca bitti.
seviyorum bu topiki.
kıslar gebelik öncesi doktora gidin kan testi yaptırın. ultrasona girin.
benim bi arkadas hamile olduğunu öğrendi. kan atışı dinlemeye usg girdi.
kist varmış 6cm.
kontrol önemli... aksatmayın valla...

kızlar beni de ekleyin... :) 67 kişi olucazz

benim hesabıma göre 16 ekim...
ama hapı bu ay bıraktım tutar mı bilmiyorum.

inşallah tutar :Saruboceq: benim ve hepimizin tüm isteyen arkadaşlarımızın :Saruboceq:

cnm haptan sonra 3 ay ara vermen gerekıyo. evet hemen hamıle kalırsın ama vucut kendı kımyasına uc ayda gelıyo ılac varmıscasına programlı 3 ay daha.. yoksa düşük olabılırrr..

aciklama geturmek eyudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

hadi bakalim umutlar birdahaki aya yesersinnnnnnnnnnnnnnnnna.s.:teytey::içelim:

yok zaten bu ay yumurtlama günlerim bayrama denk geldi. başka evde yapamam huyum kurusun. boş geçirdik yani. bakalım bu ay neler olcak:)

Bu arada gurbet guzelım sen astrolog - yıldız yorumcuları gıbı oldun sıklus uzunlugumu versem şeyttirirmisiniz yukselenımı bulurmusun
im. sanki fal baktırıyoruz zemuszemus
valla bende aynısını diyecekt

kızlar namaz kılan biri olduğum için bu ay abdesimi hiç tutamıyorum sürekli ıslaklık ve akıntı neden böyle oluyo acaba
enfeksiyon olmasın, mantar falan?

takkeyi mi deliyosun ? sabah sabah kahkahayı patlattım ablam yaa. bu arada profiline baktım benden baya büyük olduğunu öğrendim de ondan abla diyorum :) 19 ekime almışsın yine sempatiksalakcinni

cnm haptan sonra 3 ay ara vermen gerekıyo. evet hemen hamıle kalırsın ama vucut kendı kımyasına uc ayda gelıyo ılac varmıscasına programlı 3 ay daha.. yoksa düşük olabılırrr..

hadii yaa... farketmez diye düşündüm... dr. da sorun olmaz gibi söyledi. peki madem
dr.la tekrar görüşeyim.bilmiyorumkismile

birkaç bölümünü izleyebildim sürekli takıp edemıyorum gırgır bi dizi.. :lepi:
benimde dekderım açık kalmış ozamann
ay bu arada ruyamda bile ovulasyon testı yapıyorum yedım kafayı ben artık kasmıcamkızlar demekki pskılojık baskılardayım farketmeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…