- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kızlar beni de ekleyin... :) 67 kişi olucazz
benim hesabıma göre 16 ekim...
ama hapı bu ay bıraktım tutar mı bilmiyorum.
inşallah tutar :Saruboceq: benim ve hepimizin tüm isteyen arkadaşlarımızın :Saruboceq:
aciklama geturmek eyudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
hadi bakalim umutlar birdahaki aya yesersinnnnnnnnnnnnnnnnna.s.:teytey::içelim:
im. sanki fal baktırıyoruz zemuszemusBu arada gurbet guzelım sen astrolog - yıldız yorumcuları gıbı oldun sıklus uzunlugumu versem şeyttirirmisiniz yukselenımı bulurmusun
enfeksiyon olmasın, mantar falan?kızlar namaz kılan biri olduğum için bu ay abdesimi hiç tutamıyorum sürekli ıslaklık ve akıntı neden böyle oluyo acaba
evet yaaaa 3 cocuk anasi olaraktan size yardim etmeyi ben de seviyommmmmm Allah kucaklarinizi doldursun bebelerleeeeeee
canim zaten testte 10 ila 20 arasi diyor fakat ayni saatte yapmak daha iyiiii benim tutmadi cunku benim sol tarafim agridi ve sol taraf benim kapali nere gitcek bizim sipa da dölleyecek askini ben zaten ümiti degilim bu sefer bakalim sag taraf agrirsa sansim yuksekkkkkk bide benim bir bilseniz ne zahmetlerle yapiyom bu isi bide arada bizim takke varrr yaneee deliom herife cakturmadan cokacimcoook öle calisiyoruz haberi yok hasbaminnnnnnn:1no2:
cnm haptan sonra 3 ay ara vermen gerekıyo. evet hemen hamıle kalırsın ama vucut kendı kımyasına uc ayda gelıyo ılac varmıscasına programlı 3 ay daha.. yoksa düşük olabılırrr..
cnm haptan sonra 3 ay ara vermen gerekıyo. evet hemen hamıle kalırsın ama vucut kendı kımyasına uc ayda gelıyo ılac varmıscasına programlı 3 ay daha.. yoksa düşük olabılırrr..
yeni gelenler aramıza hoş geldiniz..
rabbim hepimizin yardımısı olsun inşşşş
hoşgeldin a.s.amin inşallah bende yeniyim bu arada herkese merhabalar
Rüyamda serdar ortaçı gördüm ya ne alakaysa CADIARZU
yahşi cazibeyi izliyomusun?Rüyamda serdar ortaçı gördüm ya ne alakaysa CADIARZU
yahşi cazibeyi izliyomusun?
orda kemal böyle rüyalar görmemek için poposunu kapatıp uyuyor ve diyor ki ''decoderi kapatayım'' :roflol:
ben kimleri kimleri görürüm eşime sabah anlatırım decoderin açık kalmış der :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?