Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlar..
benim de adetim bitti ve dün kasım ayı çalışmalarına başladım. yalnız ben üç aylık evliyim ve hala ilişkiye girerken canım çok yanıyor üstümden itip atasım geliyor eşimi.. doktora gitmeyede korkuyorum nedendir ki acaba? böyle birşey yaşayanınız var mı?

kist olmasın canım bi muayene olmanda fayda var.

canım benim.ilk aylarda benimde öyleydi seni anlıyorum ama sonra sonra geçti şimdi yok Allaha şükür.hatta baya korkuyodum bu hep böylemi olcak diye.kendini kasma rahat bırak zamanla geçer inşyerimseniben

Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff içim sıkılıyo bugun çalışmakistemiyorum

cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim..
sağolun kızlar iyiki varsınız..olumunekankayizsmile

bende ilk zamanlar çok acı çekerdim ilişki sırasında akşam olmasını istemezdim ama zamanla geçiyo kendini kasma rahat bırakmaya çalış bide ayaklarını hep sıcak tut enfeksiyon olursa daha çok sancın olur.çalışmalarında hayırlı olsun rast gele.

Sende beklemedesin dimi offffffff offffffffffffffffffffffff

bir keresinde benimde böyle günüm geçti 10 gün tamam dedim kesin hamileyim çünkü hiç daha önce böyle bişey yaşamamıştım test yaptım negatif çıktı kanda baktırdım oda negatif ama adet yok doktora gittim kist oluştuğunu o yüzden gecikmem olduğunu söyledi ilaç kullandımda adet oldum ama inşallah seninki gebelikten dolayıdır.bazı aylar yumurta çatlamayınca büyüyo kist oluşturuyor sonra patlayıncada adet oluyosun işte aman kadın olmak ne zormuş yahuuuuuu.

kızlar sıkmayın kendinizi bu kadar stres de adeti geciktirir, belkide bebişiniz sürpriz yapacaktır sizlere:ecrin_bebek:

günaydın kızlar a.s. nasılsınız varmı güzel haberler bi kaç gündür giremedim kendimi ii hissetmiyodum.Regli zamanları böyle oluyorum.Ama bu sabah itibariyle bitti sıra ovulasyon gününde :dance: medical cnm bekliyomuşsun hala.inşallah hamişsindir cnm:Saruboceq: hayırlısı olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…