- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.441
günün geçmemişmiydi canım
günaydın kızlar..
benim de adetim bitti ve dün kasım ayı çalışmalarına başladım. yalnız ben üç aylık evliyim ve hala ilişkiye girerken canım çok yanıyor üstümden itip atasım geliyor eşimi.. doktora gitmeyede korkuyorum nedendir ki acaba? böyle birşey yaşayanınız var mı?
canım baktığını bilmiyordum ondan sordum.hayırlısı ya...kasımda inşallah ikimiz birden:CüvCüv: hatta hepimiz birden patlama yapalımalkisalkisalkisalkisalkisalkisgeçti günüm testim negatiffisfisfis
günaydın kızlar..
benim de adetim bitti ve dün kasım ayı çalışmalarına başladım. yalnız ben üç aylık evliyim ve hala ilişkiye girerken canım çok yanıyor üstümden itip atasım geliyor eşimi.. doktora gitmeyede korkuyorum nedendir ki acaba? böyle birşey yaşayanınız var mı?
canım baktığını bilmiyordum ondan sordum.hayırlısı ya...kasımda inşallah ikimiz birden:CüvCüv: hatta hepimiz birden patlama yapalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff içim sıkılıyo bugun çalışmakistemiyorum
REçelim İnanki bu duruma ne diyeceğimi şaşırdım ben.. tek çare beklemek zaten insanın canını sıkan da o.:çok üzgünüm:
günaydın kızlar..
Sende beklemedesin dimi offffffff offffffffffffffffffffffff
Sende beklemedesin dimi offffffff offffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?