Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ya kızlar burayı bulana canım çıktı nerdesiniz yaa ben bugün dayanamadım test yaptım negatifff 2 gün var ama kasıklarımda batma var yaa hop oturuyorum iğne gibi akıntımda devam ediyor

her dakika buraya girip çıktıkça daha çok ümitlendiğimi farkettim ,bilmiyorum ama olmazsa çok üzülcem sanırım,tabiki hayırlısı ama insan kafasını hep bu işe odaklıyor

:lepioooooooo bayaa hamilelerimiz olmuşş
hepinizi tebrik ediyorum çıtır anneler :) hayırlı olsun

heee sen erken davranmıssın canım bee bende dün yaptım kocaman tek çizgii kırmızı kart yemeden ümitsizliğe kapılmaaa

ya bilmiyorum bu ayda içime doğmuştu nedense belim flan hep çok ağrıdı akıntı cabası bide batma olunca acaba testmi uyduruk nebiliim milletin 5 gün önceden silikte olsa çıkıo bide geç döllenmede olamaz çünkü yumurtlama gününden önce oldu ilişki ((neyse beklicez artık ayın 14 ünü

benimde ilişki sonrası yumurtlama oldu bende 2 kere yaptım ama çıkmadı azcık bekleyelim benimde 16 ekim bırak geçsin gün yoksa kafayı yicez moralimiz bozuluyor stres yapıyoruz bebiş korkuyooo gelmiyorsempatiksalakcinni akannehir

arkadaşlar bişey soracaktım benim degünüm bugündü fakat dün biraz geldi,bugünde biraz geldi kırmızılar ama arkası yok sanırım adet oldum.benide kasım ayı topiğine yazın ben 30 günde bir oluyordum ama bu ay 29.günde geldi.buna göre benim 8 kasım oluyor deil mi?29 günden mi hesaplamalıyım?

kızlar istanbulda özellikle anadolu yakasında doktor tavsiye edebilirmisiniz?

selam cnm,benim sadece 2 kere gittiğim birisi var böyle şeylerde tavsiye etmek pek doğru değildir ama ben memnun kalmıştım,ama yarın öbür gün doğum durumunda orda devam edermiyim bilmiyorum..bu arada özel hastane doktoru mu soruyorsun,ben cem öncüloğluna gitmiştim,düzgün bir doktora benziyor

hamilelik sevincine doyamadan düşük yaşamak çok zor allah kimsenin başına vermesin:çok üzgünüm:

canım benim ya çok geçmiş olsun.Hayırda şerde Allahtan biliyosun.Allahım inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün.Herşeyde vardır bir hayır.:teselli:

canım selam,adet gününü de dahil ederek kaç günde bir oluyosan öyle sayıcaksın,bazen kısa sürebiliyo adet mesela ağrı kesiciler azaltırmış kanamayı doktor bana öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…