- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.741
ya kızlar burayı bulana canım çıktı nerdesiniz yaa ben bugün dayanamadım test yaptım negatifff 2 gün var ama kasıklarımda batma var yaa hop oturuyorum iğne gibi akıntımda devam ediyor
ya bilmiyorum bu ayda içime doğmuştu nedense belim flan hep çok ağrıdı akıntı cabası bide batma olunca acaba testmi uyduruk nebiliim milletin 5 gün önceden silikte olsa çıkıo bide geç döllenmede olamaz çünkü yumurtlama gününden önce oldu ilişki((neyse beklicez artık ayın 14 ünü
kızlar istanbulda özellikle anadolu yakasında doktor tavsiye edebilirmisiniz?
hamilelik sevincine doyamadan düşük yaşamak çok zor allah kimsenin başına vermesin:çok üzgünüm:
hamilelik sevincine doyamadan düşük yaşamak çok zor allah kimsenin başına vermesin:çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız listede mavi boncuk etiketlenmiş ama olmadı birdahaki aylara inşallah
arkadaşlar bişey soracaktım benim degünüm bugündü fakat dün biraz geldi,bugünde biraz geldi kırmızılar ama arkası yok sanırım adet oldum.benide kasım ayı topiğine yazın ben 30 günde bir oluyordum ama bu ay 29.günde geldi.buna göre benim 8 kasım oluyor deil mi?29 günden mi hesaplamalıyım?
canım hayırlısı olsun sıkma canını sağlıklı olsunda en önemlisi bu.düşük yaptığını nerden anladın?
canım selam,adet gününü de dahil ederek kaç günde bir oluyosan öyle sayıcaksın,bazen kısa sürebiliyo adet mesela ağrı kesiciler azaltırmış kanamayı doktor bana öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?