Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlarr.. kaç gundur yazmayayımda olumlu sonuc yazayım dıorum ama sonuc yok.adet gunum12 ekımdı. 2 kere idrar testi yaptım sonuc negatıf.. anlamıorum nıye boyle oluyooooooor

günaydın kızlar
medical cncağızım bende bu sabah yedim kırmızı kartı....zaten dün sabah ateşim düşünce anlamıştım... sanırım sende kırmızıları görmüşsün...seninde yumutlama günün 29-30 eylüldü sanırsam 14 gün sonra adet oldun medical benimde öyle oldu bugün adet olduysam demekki 29-30 gibi yumurtlama oldu ama zaten biz bu ay az çalışmışdık en son calışma 27 eylüldeydi....bakalım önümüzdeki ayda artık beraber bekleriz bugünde itibaren 27.gün 8 kasım oluyor benim yine o tarihlerde olur ( daha doğrusu olmaz inş.)

CNM VALLA SIKLUSUMU KAC YAZICAMŞAŞIRDIM BU AY 32. GÜNDE ADET OLDUM. oRTALAMA BİŞEY YAZDIM 29 YAZDIM TICKERE. 9 KASIM OLUYO GALIBA BEKLERIZ BERABER GÜZELİM. HAYIRLI OLSUN NİDELİM ..
AMA BEN ÇOK ÇALIŞTIM..
OVULASYON TESTI DE YAPTIM ..
NİE OLMADI KÜ..hihoyyyt

ben bu ay az çalışdım diye olmadı diye düşünüorum bir ay bekleyip öylemi dr a gitsem ki acaba bu ay artık 5.denememiz olacak..bu ay hamile kalırsam inş.. oğlumla aynı yakın olacak doğum tarıhleri oğlumun 26 temmuzdu..bu da bi teselli oldu bu ay için...

Elmakudum kasım listesini buraya atıver gülüm beni de yaz 10 kasıma
atamızın öldüğü gün..

medical ovulasyon testi kullanacakmısın bu ay yine

Kızlar günaydın;
Medical kırmızı kartı yemişsin sanırım,olsun üzülme bekleriz yine berağber.Kasım topiği kapanmış ekime atmışlar ne alakaysa.Burada listeler birbirine karışacak.Durun bakalım sarıböcüşe mesaj attım belki tekrar açar Kasım topiğini.

Kızlar günaydın eğer yeni liste olursa kasım ayı için benide yazın 9 kasım bu ay tam 1 hafta erken oldu iyi oldu dün akşamdan itibaren çalışmalara başladım bile

Elmakurdumusun kasım listesini sen yalnızca bilgisayarında tutsan ekim bitene kadar .. sonra ekimi sileruk kasımı ataruk olmazmı cnm

Canım ya bu topiğin sahibi Gurbet abla ve dolayısı ile liste işini buradan takip etmek zor.Şimdi sayın moderatörlerimize mesaj yazdım ve sanırım Kasım topiği açılacak ve ay sonu burası kapanır bizlerde oradan devam ederiz.

günaydın kızlar sabah berbat bir bulantıyla uyandım hala bulantım var testtede çıkmıo bugün yarın olmam gerek ama bugün tık yok bakalım ama bulantım var halsizim test yapmasaydım keşke

Günaydın kızlar!!!!!!
Her ay regl öncesi gün inanılmaz baş ağrısı olur bende.Dün yine baş ağrım tuttu.Bugün sanırım kırmızıyı görücem.15 ine kadar bekleyemeyecem sanırım:sinifsinif:

Günaydın kızlar. benim de dün gelmesi gerekiyordu ama henüz gelen giden yok. Sanırım bugün gelecek çünkü belim ve kasığım fena ağrımaya başladı. offf eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…