Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Kızlar Klomen gibi ilaçlar düşük riski arttırıyor diyorlar doğruluğunu bilen var mı????

Listemizdeki CADIARZUHamiş arkadaşlardan ilaç kullanarak hamile kalan var mı?

ovulasyon testi yapıpta yumurta gnü poposunu dönüp yatan benden başka anne adayı varmıdır acaba :bbo:

ben ben ben delikafadulden bende benden başka varmıdır diye düşünüyodum delikafadulden dün yaptım obulasyon pozitifti resmen gözümü çıkarıyodu ama ondan önceki iki günü değerlendirdiğimiz için eşim oralı olmadı bende üstelemedim

günaydın hanımla opuyorumnanaktan
gurbet ablanın listesinde kendimi göremedim bilmiyorumkismile1 ekimde adet oldum ben :gitme:şu sıralar yumurtlama günlerimdeyim bir dahaki adet günüm yine bu ay olur yumurtlamamı tespit edince günümü söylerim hakkımızda hayırlısı yasersu çok üzüldüm senin için ama herşeyde bir hayır vardır ya biraz daha ilerledikten sonra düşürseydin bebişini :çok üzgünüm: kahveci tebrik ederim seni allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla olumunekankayizsmile medicalsecreter adet olmuşsun hayırlısı olsun hakkında adetliyken gitme derim doktora adetin bitsin 12. gün filan git hem yumurtanın büyüklüğüne bakar ona göre de muhtemel yumurtlama gününü söyler ona göre ovulasyon testi de yaparsın kendine yerimseniben

dün ovulasyon testinde pozitifi gördüysen bugün ilişkiye gir madem dün girmediniz son dakikada yakalarsın belki de olumunekankayizsmile aklinialirimsmile

ovulasyon testi yapıpta yumurta gnü poposunu dönüp yatan benden başka anne adayı varmıdır acaba :bbo:

ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonra 24 saat içinde yumurtlayacaksın demektir o gün ilişkiye girmediysen ertesi gün gir yine işe yarar kaydirigubbakcemile5

dün ovulasyon testinde pozitifi gördüysen bugün ilişkiye gir madem dün girmediniz son dakikada yakalarsın belki de olumunekankayizsmile aklinialirimsmile

bu akşamı değerlendiricez tafçım ama bugünkü ovulasyon testi iyi şeyler söylemedi :1no2:

adetlıyken gitmemin zararı lurmu kı canım kist için kontole gıtcemde o yıne uygun zamanı soylesın bana tabı bebık ıstedıgımı soylıcem.

Son düzenleme:

ayhh çok sevindim yalnız olmadıma zemuszemus bizde bir önceki gün yapmıştık pozitif olduğu akşam eşim hastalandı bende ısrar etmedim dünde çıkar dedim ama bi baktım yerinde seller esiyor kaçtı yımırta

ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonra 24 saat içinde yumurtlayacaksın demektir o gün ilişkiye girmediysen ertesi gün gir yine işe yarar kaydirigubbakcemile5

kızdım bende göz göre göre kaçırdık diye dünde ben yapmadım :umursamaz:
pazar akşamı fiklemiştik pazartesi pozitif verdi yapmadık dünde ben trip yaptım sanki ben tirp yapınca olacak

kızlar ovulasyo gunumde bende uyumuştumhi halım yoktu.. Silik çizgi çıktıgında ilişki oldu bide ovulasyondan sonrakı gun ılıskı oldu
bgunde adetım ...kacırmak ıyı gelmıyo heralde tam cıft cızgı gununde tık tık lamak lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…