Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

lale devri dizisini izliyorumda lale ile çınar 2 hafta önce evlendi lale hamile galiba anacım bu dizilerde flimlerde ne çabuk hamile kalıyorlar:roflol:

Aslında teste gerek yok çünkü adet döngüsü düzenli olan kadınlarda ovulasyon günleri hemen hemen bellidir zaten.
Ayrıca cinsel dürtülerinizdeki artıştan da yumurtlama döneminde olduğunuzu anlayabilirsiniz.
Yumurtlama günlerinin matematiksel hesabı kabataslak olarak şöyledir.
Kaç günde bir adet oluyorsanız, yani iki "ilk adet günü" arasında kaç gün fark varsa, diyelim ki 30 gün var.
30 u alıyorsunuz ve 30'dan 14 çıkarıyorsunuz, 16 kalıyor.
Bu da yumurtlamanızın adet olmaya başladığınız günden 16 gün sonra olacağını söylüyor.

Bu arada yumurtlamanın manası da şudur, her adet döneminde bir yumurtalıktaki döllenmemiş bir yumurta ve rahim tabakası atılırken, diğer yumurtalıkta da yeni bir yumurta oluşmaya başlar.
Yumurtlama günü denilen günde, bu yumurta olgunlaşmış ve döllenmeye hazır olarak fallop tüpüne gider ve maksimum 24 saat civarı döllenebilir halde bekler.
Yani döllenmeye hazır bir yumurtaya ayda yalnızca 1 gün sahibiz.
Spermlerse, döl yolu denilen kadın üreme yolu içinde maksimum 48 saat yaşayabiliyorlar.
Yani ya yumurtlama gününden 2 veya 1 gün önce ya da tam yumurtlama gününde cinsel ilişki yaşayacağız ki hamilelik mümkün olsun.
Bu da şunu gösteriyor ki, hamile kalabilmek için 1 ay içinde maksimum 3 günümüz var.
Ve bu 3 günde yukarıda bahsettiğimiz matematiksel hesaplamayla aşağı yukarı öngörülebiliyor.

heY Kızlar
İstiklalin Uğruna da Al Kanlara Boyandım!!!!!!!!!!
ama yarın aksam dr a gıtcem yınede baksın kıst varmı yokmu..
Öptüm hepinizi..
Hoop kasıma atlıyorummmmmmmmmm cuppaaaaa

BU ARADA SİKLUSUMU KAÇ DİYE YAZSAM TICKERDE DOĞRU OLUR ŞAŞKIN ÖRDEK GİBİYİM HE.. ORTALAMA BI RAKAM YAZDIM NE ÇOK GEÇ NE ÇOK ERKEN NASILSA OVULASYON TESTI YAPCAM YINE

Son düzenleme:
anam giriyorum giriyorum bizim topik cikiyor kasim ayi icin
sonuclansin ekim ayi asagidan kasim ayiyla devam ederiz insallalhh

banada dua edin sinavi geceyim kizlarrrr ancak geceleri girerim bos vaktim olursaaaa a.s.

hayirlisi olsun gulum be ne yapailm kasim olsun sabir ya sabir

kızlar acil cvaba ihtiyaç var hamile olanların karınlarındamı gögüslerindemi mavi çizgiler beliriyorr

Son düzenleme:
dayanamadım yaptım az önce testimi
ve pozitif çıktı:)
kalp atışlarını görene kadar kimseye söylemek istemiyorum.eşim şaşırdı, beklemiyordu o da.
bu da boş gebelik olmaz inşallah yaa

tebrik ederim canım inş. zamn biran önce geçerde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın a.s.
ikinci tebriğimde bu stresten kurtulduğun için oldumu olmadımı su belirti bu belirti derken insan ne düşüneceğini bilemiyor kafamçokkarıştı
bu arada ben izmirdeyim kardeşimin yanında o yüzden cok sık takipedemiyorum sizleri

Dün kan testi yaptırdım.
Sonuçlarım 0,1 NEGATİF..
Bende silinebilirim artık listeden..
11. gün hala yok gelen giden..
Perş akşamı dr gidicem.
Bakalım neymiş derdim..

Son düzenleme:

................................................................................................

Son düzenleme:
Dün kan testi yaptırdım.
Sonuçlarım 0,1 NEGATİF..
Bende silinebilirim artık listeden..
11. gün hala yok gelen giden..
Perş akşamı dr gidicem.
Bakalım neymiş derdim..

inşallah önemli bişey çıkmaz üzme kendini büyük bir ihtimalle kist oluşmuştur ilaç verir doktor aynı şey benimde başıma gelmişti çok sinir bozucu bir durum ama elden gelen bişey pozitif sonucu görene kadar yılmak yokkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…