- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.761
hoşgeldin nasılsınn
kanamam oldu bhg değerim düştü dünde kontrole doktora gittim tamamen bitmiş
canım benim ya çok geçmiş olsun.Hayırda şerde Allahtan biliyosun.Allahım inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün.Herşeyde vardır bir hayır.:teselli:
hamilelik sevincine doyamadan düşük yaşamak çok zor allah kimsenin başına vermesin:çok üzgünüm:
teşekkürler canım o zaman 8 kasım.
canom kürtaj olmadım zaten çok küçükmüş 3haftalık kanamayla atmışım ama 5-6 haftalık olsaydı ozaman parça kalma riskin olabilirdi dedi
şimdi kendini hiç üzme bol bol meyve sebze ye şimdi vücudun halsiz direncli olki tekrar hamiş kalacagın zaman bebişin rahat tutunsunn
haklısın rahatım şimdi ya ilerleyen zamanlarda olsaydı kendimi daha çok alıştırsaydım kahrolurdum kızım duydu anne birdaha benim kardeşim olmıcakmı diye sordu nasıl üzüldüm
canim Allah sabir versin Allah tez zamanda yine nasip etsin insallah üzülmek yok sabirli ol her ser de bir hayir vardir mutlakakanamam oldu bhg değerim düştü dünde kontrole doktora gittim tamamen bitmiş
canom ne zaman kürtaj oldun
canim Allah sabir versin Allah tez zamanda yine nasip etsin insallah üzülmek yok sabirli ol her ser de bir hayir vardir mutlaka
18 agustos ta kalbi durdu bebegiminsenağlama senağlama
çok geçmiş olsun canım allah bir daha öyle acılar göstermez inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
gözün aydin hayirli olsun insallah korktugun basina gelmez gulumdayanamadım yaptım az önce testimi
ve pozitif çıktı:)
kalp atışlarını görene kadar kimseye söylemek istemiyorum.eşim şaşırdı, beklemiyordu o da.
bu da boş gebelik olmaz inşallah yaa
sag sende hosgeldin guzelim ya nerelerdesinmerhaba arkadaşlar
hoşgeldin gurbet güzeli ablaa sefalar getirdinnnopuyorumnanaktan
hadi hayirlisi canim benimmmslm
kızlar baska bı hast.den randevu alldım yarın aksam iş çıkışı gidicem..
Bu arada reçeL nerEDe?
Zavallım negatifimi gördü yine yaw:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?