Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hamilelik sevincine doyamadan düşük yaşamak çok zor allah kimsenin başına vermesin:çok üzgünüm:

canım sıkma canını,bazen kadınlar hamile olduklarını bile farketmeden adet kanamasıyla tutunmadan bebişlerini kaybederlermiş,üzülme,yine olur..belki de biraz daha beklemek lazım biz dayanamıyoruz hemen günümüz gelmeden bile test yapıyoruz..oysaki biraz bekleyip sabretsek..alah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun..

canom kürtaj olmadım zaten çok küçükmüş 3haftalık kanamayla atmışım ama 5-6 haftalık olsaydı ozaman parça kalma riskin olabilirdi dedi

canom kürtaj olmadım zaten çok küçükmüş 3haftalık kanamayla atmışım ama 5-6 haftalık olsaydı ozaman parça kalma riskin olabilirdi dedi

şimdi kendini hiç üzme bol bol meyve sebze ye şimdi vücudun halsiz direncli olki tekrar hamiş kalacagın zaman bebişin rahat tutunsunn

şimdi kendini hiç üzme bol bol meyve sebze ye şimdi vücudun halsiz direncli olki tekrar hamiş kalacagın zaman bebişin rahat tutunsunn

haklısın rahatım şimdi ya ilerleyen zamanlarda olsaydı kendimi daha çok alıştırsaydım kahrolurdum kızım duydu anne birdaha benim kardeşim olmıcakmı diye sordu nasıl üzüldüm

sabahtan beri bir mide bulantısı var grip olmasan hamilemiyim dicem hee kızlar mide bulantısına ne iyi gelir bilen varmı??

haklısın rahatım şimdi ya ilerleyen zamanlarda olsaydı kendimi daha çok alıştırsaydım kahrolurdum kızım duydu anne birdaha benim kardeşim olmıcakmı diye sordu nasıl üzüldüm

ah canım kıyaamammm senin gene bir kızın var ben 8 haftalık kaybettim kürtaj çokkk korkunç birşey bundan sonrakiler sağlıklı olacak inş

inşallah ama sana tavsiyem çok ara verme benim kızım 9 yaşına giricek kasımda çok zor karar verdim ondada hüsrana uğradım rahim tembelleşiyormu ne

dayanamadım yaptım az önce testimi
ve pozitif çıktı:)
kalp atışlarını görene kadar kimseye söylemek istemiyorum.eşim şaşırdı, beklemiyordu o da.
bu da boş gebelik olmaz inşallah yaa
gözün aydin hayirli olsun insallah korktugun basina gelmez gulum
merhaba arkadaşlar
hoşgeldin gurbet güzeli ablaa sefalar getirdinnnopuyorumnanaktan
sag sende hosgeldin guzelim ya nerelerdesin
slm
kızlar baska bı hast.den randevu alldım yarın aksam iş çıkışı gidicem..
Bu arada reçeL nerEDe?
Zavallım negatifimi gördü yine yaw:1closedeyes:
hadi hayirlisi canim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…