- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.861
benimde bu ay 4 denemeydi ama bu sabah gördüm kırmızıları artık 5.deenemeye kaldk..bende sanıyordumki korunmayı bırakınca hoop hamile kalacagım ...
Kızlar bu topikle işi bitenler Kasım topiği bomboş duruyor.Ensar,Yavuz sizin ne işiniz var burda hımmm kaydirigubbakcemile
maalesef bende öyle sanıyodum yoksa 3,5 sene korunurmuydum hiç.. hep türk filimlerinin suçu bu sempatiksalakcinni
ee burda işi biten herkes giderse ben gibi ay sonunu bekleyenler kendi kendimzi bekleriz burda ozaman
kasım topicinde kendimi kötü hissediyorum ben...ama hala ekim için umudumuz yokmu?çalışıyoz o kadar kaydirigubbakcemile3 sonuçta temeller ekimde atılıyo ama dimi :1closedeyes:
kasım topicinde kendimi kötü hissediyorum ben...ama hala ekim için umudumuz yokmu?çalışıyoz o kadar kaydirigubbakcemile3 sonuçta temeller ekimde atılıyo ama dimi :1closedeyes:
maalesef bende öyle sanıyodum yoksa 3,5 sene korunurmuydum hiç.. hep türk filimlerinin suçu bu sempatiksalakcinni
ekim temelli bebişler topici açalım ozaman sırnaşık şey delikafadulden
kızlar beni kasım ayına cağırıyorlar ama burada sohbet iyiydi neyse ben bi bkayım oraya
bana uyar.. :lepi:
çok özür dilerim türk filmlerinin suçu ne :roflol:bende çok izlerim deee
vereliniortak oldu ozaman ekim temelliler geliyooooooooooooooondelikafadulden delikafadulden delikafaduldenhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
anam kızın elini tutsa kız hamile kalıyodu bilmiyonmubakardık kızla buluşmuşlar partide kızın elini tutuyo sonra bakıyoz kız hamile küçük emrahcık baba arayıp duruyo size baba diyebilirmiyim :roflol:
hee o yüzden bende kullandım d.k hapı bırakınca hamiş kaldım o ay o zaman kişiye göre değişiyoooo
maşallah sen hemen kalmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?