Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

benimde bu ay 4 denemeydi ama bu sabah gördüm kırmızıları artık 5.deenemeye kaldk..bende sanıyordumki korunmayı bırakınca hoop hamile kalacagım ...

maalesef bende öyle sanıyodum yoksa 3,5 sene korunurmuydum hiç.. hep türk filimlerinin suçu bu sempatiksalakcinni

Kızlar bu topikle işi bitenler Kasım topiği bomboş duruyor.Ensar,Yavuz sizin ne işiniz var burda hımmm kaydirigubbakcemile

kasım topicinde kendimi kötü hissediyorum ben...ama hala ekim için umudumuz yokmu?çalışıyoz o kadar kaydirigubbakcemile3 sonuçta temeller ekimde atılıyo ama dimi :1closedeyes:

kızlar beni kasım ayına cağırıyorlar ama burada sohbet iyiydi neyse ben bi bkayım oraya

sohbete gel canım yaa maksat kafa dağıtmak olsun mutlaka bebiş beklemeye gelmeyelim topice yaa.. bu psikolojimizi bozup adetimizin gecikmesine sebep olur daha çok gel kahve çaya arada sırada.. ama arayıda çok uzatma. :hulya:

çok özür dilerim türk filmlerinin suçu ne :roflol:bende çok izlerim deee

anam kızın elini tutsa kız hamile kalıyodu bilmiyonmu bakardık kızla buluşmuşlar partide kızın elini tutuyo sonra bakıyoz kız hamile küçük emrahcık baba arayıp duruyo size baba diyebilirmiyim :roflol:

vereliniortak oldu ozaman ekim temelliler geliyooooooooooooooondelikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

valla ben bu ay iddialıyım...çok çalışıyorum..özellikle bu hafta çok çalışmam lazım ohaoldumsmile gerçi dün işyerinde stres topu oldum akşama çalışamadım...neyse bugün telafi etmem lazım... kaydirigubbakcemile2 ekim temelli olcam inşallah..:Saruboceq:

hee o yüzden bende kullandım d.k hapı bırakınca hamiş kaldım o ay o zaman kişiye göre değişiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…