- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.901
bende dayanamadım 5 gün var adete gittim kan testi yaptırdım 4,5 da alcam sonucu merakla bekliyorum.
aslında fena gribim ilaç kullanmam lazım birazda onun için yaptırdım bide hamile değilsem boşuna ilaç içmemiş olurum.
hayır 5 gün var daha
1-)ensarnaz.................................... ..................13 ekim
2-)exporter.................................................. ............1 3 ekim
3-)................................................. ............ ... ................13 ekim
4-)............................... .... ...........................................13 ekim
5-)................................................. ...... ........................13 ekim
1.) keramos........................................... ................... .....14 ekim
2.) _zeynep........................................... ..........................14 ekim
3-) missbon........................................... .........................14 ekim
4-) melegm08.......................................... .......................14 ekim
5-)funda89................................. .....................................14 ekim
6-)feslegen_tohumu.................................. .....................14 ekim
1-) tontonruz............................... ........... .........................15 ekim
2-)gida_pinar........................... .........................................15 ekim
Bu arkadaşlarda bir gelişme yokmu acaba aralarında test yaptıran. bilmiyorumkismile
bilmiyorum valla umutlar bitmez diyorsunuz
artık bende kırmızı kartı bekliyeceğim yapcak bişi yok
bilmiyorum valla umutlar bitmez diyorsunuz
artık bende kırmızı kartı bekliyeceğim yapcak bişi yok
Ben hala beklemedeyim ama dayanamayacağım sanırım yarın akşama kadar kırmızıyı görmezsem test yapıcam artık...EN sevdiğim renk kırmızıydı şimdi çok soğudum vallagörmek istemiyorumyasakkelime
sonucu aldım negatiff üff kasıma kaldım yine
Hadi hayırlısı, inşallah gelmez kırmızıı..:1hug:
Allah muradını versin kardeşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?