Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

inşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bence de bozma hemen moralini adet gecikmesi 10 günü gecip de yeni öğrenenler oluyor sıkma canını sağlıkla sıhhatle en kısa zamanda inşallah olur

1-)ensarnaz.................................... ..................13 ekim
2-)exporter.................................................. ............1 3 ekim
3-)................................................. ............ ... ................13 ekim
4-)............................... .... ...........................................13 ekim
5-)................................................. ...... ........................13 ekim

1.) keramos........................................... ................... .....14 ekim
2.) _zeynep........................................... ..........................14 ekim
3-) missbon........................................... .........................14 ekim
4-) melegm08.......................................... .......................14 ekim
5-)funda89................................. .....................................14 ekim
6-)feslegen_tohumu.................................. .....................14 ekim

1-) tontonruz............................... ........... .........................15 ekim
2-)gida_pinar........................... .........................................15 ekim

Bu arkadaşlarda bir gelişme yokmu acaba aralarında test yaptıran. bilmiyorumkismile

Merhaba kızlarr nasılsınız.. a.s.
Hayırlısı olsun canım inşallah..
Değişebilir belki belli olmazz :Saruboceq: :teselli:
Rabbim herkese tez zamanda versin inş.

Ben hala beklemedeyim ama dayanamayacağım sanırım yarın akşama kadar kırmızıyı görmezsem test yapıcam artık...EN sevdiğim renk kırmızıydı şimdi çok soğudum vallagörmek istemiyorumyasakkelime

bilmiyorum valla umutlar bitmez diyorsunuz
artık bende kırmızı kartı bekliyeceğim yapcak bişi yok

Sen yine umudunu son ana kadar kaybetme,pek anlamam ama geç gebelik falan olabilir.:1hug:
Gerçi 2 aydır bende 1 hafta kala test yaptım (-)negatif arkasından regli
:1no2:

Hadi hayırlısı, inşallah gelmez kırmızıı..:1hug:
Allah muradını versin kardeşim..

tamam kızlar bir değişlik olursa eğer haber veririm burdan yada regli olduğumu artık kısmet bakalım
teşekkürler

sonucu aldım negatiff üff kasıma kaldım yine

üzülme canım gün doğmadan neler doğar bende adete 8 gün kala test yaptırdım negatif çıktı adet olmayı bekliyorum bende belkide olmayız bu tür hikayeleri çok okuyoruz Allah büyüktür.olursakta kısmet artık kasım ayında ümitlerimizi yeşertiriz yinekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…