Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

benimde bu ay 4 denemeydi ama bu sabah gördüm kırmızıları artık 5.deenemeye kaldk..bende sanıyordumki korunmayı bırakınca hoop hamile kalacagım ...

aynen bende öyle sanmıştım hepppp annem gibi istediğim ay hamile kalıcam sandım heppp ama sonu hüsran

burayada geliyorum yinede..bir ayağım burda kaldı...benim annemde çok rahat hamile kalmış.hatta kardeşimle aramızdaki yaş farkını bile hesap etmişde hamile kalmış..

medicalcim ben de bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ve inan hem ovulasyondan 2 gün öncesini hem de 2 gün sonrasını değerlendirdik..yani yine de olmadı..bence doktor doğru söylüyor olabilir bence şunu demek istemiş..o idrardaki lh hormonu seviyesini ölçüyo ya test..bence hormon yükseliyor çift çizgi ondan çıkıyor..ama bazı nedenlerden dolayı ki bence bunların başında stres geliyo hormon yükselse de yumurtlama oluyor ama yumurta çatlayıp spermin içeriye girişine zemin hazırlamıyor..benim kendi mantığımla cvpladığım şey bu

dayanamadım yaptım az önce testimi
ve pozitif çıktı:)
kalp atışlarını görene kadar kimseye söylemek istemiyorum.eşim şaşırdı, beklemiyordu o da.
bu da boş gebelik olmaz inşallah yaa
tebrikler adaşım :) kahveler hamile kalsın bu ay
Burda ısı bıtenler kasım topicine orda kımse yok ama olmaz kı boyel..

Kızlar bu topikle işi bitenler Kasım topiği bomboş duruyor.Ensar,Yavuz sizin ne işiniz var burda hımmm kaydirigubbakcemile

gidin bakalım...
bizi yalnız bırakın :1no2:

herkese merhaba, ben bu ay 9 unda olmam lazımdı, halen olmadım, her ay düzenli olarak 9 unda ya da 10 ununda oluyordum, miğdemde tuaf bir his vardı, yanma gibi ara kasıklarımda batma oluyor, belim ağrıyor, oldum zannedip, tuvalete gidiyorum yok akıntım çoğaldı, idrar testini yapsam çıkarmı ki,
aslında olursa ikinci çocuğum olacak, 8 yaşında oğlum var, unutmuşum belirtilerimi,

naber kızlar hamileler ne alemde ben büyük olasılıkla kasım topiğine geçerim şimdiden rezervasyon yapayım yumurtlama gününü tutturamıyoruz bir türlü şu testler sinir etti beni günlerdir yok 2.çizgi

adet oluyorum.. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.aslında birşey olmadığını hissediyordum ama ne biliyim işte ümitlendirmiştim kendimi dondum kaldım sanki ağlamak istiyorum ama boğazımda kocaman bir düğüm var.sevindiğim tek şey hap adet düzenimi bozmamış yani bu ayda çalışmalara devam.Rabbim herşeyin hayırlısını biliyordur ona güvenip sığınmaktan başka yolum yok.Allahımm isteyen herkese en hayırlı zamanda ver meleklerini aratma sen

bende dayanamadım 5 gün var adete gittim kan testi yaptırdım 4,5 da alcam sonucu merakla bekliyorum.
aslında fena gribim ilaç kullanmam lazım birazda onun için yaptırdım bide hamile değilsem boşuna ilaç içmemiş olurum.

yok anacım yok gögüs agrısı kasıkta igne batması gibi belirtiler var ama bu ay yok galiba bişi birde hiç olmazdı yemek pek yemiyorum ama bu aralar pırt pırt hava kaçırıyorum off offfdelikafadulden

Son düzenleme:
yok anacım yok gögüs agrısı kasıkta iyne batması gibi belirtiler var ama bu ay yok galiba bişi birde hiç olmazdı yemek pek yemiyorum ama bu aralar pırt pırt hava kaçırıyorum off offfdelikafadulden

oo yumurtlama ve bekleme arkadaşım gelmiş kasıma kalmayalım ne olur ben kan tahlili verdim az önce dayanamadım alcaz bakalım 2 saat sonra :ecrin_bebek:

oo yumurtlama ve bekleme arkadaşım gelmiş kasıma kalmayalım ne olur ben kan tahlili verdim az önce dayanamadım alcaz bakalım 2 saat sonra :ecrin_bebek:

umarım güzel haberle gelirsin inşallahhh bende yarınmı yapsam dogumgunum yarın belki hediyem sürprizim gelirr daha 3 var ama bakalımm:Saruboceq: bilmiyorumkismile

umarım güzel haberle gelirsin inşallahhh bende yarınmı yapsam dogumgunum yarın belki hediyem sürprizim gelirr daha 3 var ama bakalımm:Saruboceq: bilmiyorumkismile

evet diyordun daha önce inşaallah güzel bir doğum günü hediyesi olur senin için benim içinde zaman geçmiyor hadi hayırlısı

selam kızlar bira kaybettim topiği varmı güzel gelişmeler bu arada neden görünmüyor tpikk kasımda görünmüyor

kızlar bu arada benim kırmızlardan ses yokdaha kiki 9. gün geçti amatestlerdede bişi çıkmıyorr çok enteresan hiç böyle omamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…