- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.881
benimde bu ay 4 denemeydi ama bu sabah gördüm kırmızıları artık 5.deenemeye kaldk..bende sanıyordumki korunmayı bırakınca hoop hamile kalacagım ...
burayada geliyorum yinede..bir ayağım burda kaldı...benim annemde çok rahat hamile kalmış.hatta kardeşimle aramızdaki yaş farkını bile hesap etmişde hamile kalmış..
BİDE BEN BİŞİ DİCEM SİZE...
BEN BIR DOKTORA SORDUM DEDIM KI OVULASYON TESTI YAPTIGIM HALDE NEDEN ADET OLDUM ILISKI GUNUNU DE KACIRMADIM (AKLIMA GELENI SORUYOM ISTEkaydirigubbakcemile5)
DEDI KI OVULASYON TESTINDE ÇİFT ÇİZGİYİ YAKALAMIŞ OLABILIRSIN AMA HER AY OVULASYON OLUCAK DIYE BIŞEY YOK BELKI BU AY OVULASYON OLMAMIŞTIR DEDI..
NEBİÇİM Bİ CEVAP BU YA naniknanik
tebrikler adaşım :) kahveler hamile kalsın bu aydayanamadım yaptım az önce testimi
ve pozitif çıktı:)
kalp atışlarını görene kadar kimseye söylemek istemiyorum.eşim şaşırdı, beklemiyordu o da.
bu da boş gebelik olmaz inşallah yaa
Burda ısı bıtenler kasım topicine orda kımse yok ama olmaz kı boyel..
Kızlar bu topikle işi bitenler Kasım topiği bomboş duruyor.Ensar,Yavuz sizin ne işiniz var burda hımmm kaydirigubbakcemile
tebrikler adaşım :) kahveler hamile kalsın bu ay
gidin bakalım...
bizi yalnız bırakın :1no2:
hehehe :)seni seniiilmaz: kahvecilere torpil demeekk lmaz:
yok anacım yok gögüs agrısı kasıkta iyne batması gibi belirtiler var ama bu ay yok galiba bişi birde hiç olmazdı yemek pek yemiyorum ama bu aralar pırt pırt hava kaçırıyorumoff offfdelikafadulden
oo yumurtlama ve bekleme arkadaşım gelmiş kasıma kalmayalım ne olur ben kan tahlili verdim az önce dayanamadım alcaz bakalım 2 saat sonra :ecrin_bebek:
umarım güzel haberle gelirsin inşallahhh bende yarınmı yapsam dogumgunum yarın belki hediyem sürprizim gelirr daha 3 var ama bakalımm:Saruboceq: bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?