- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.921
Sağol canım .Allah herkesin gönlüne göre versin .Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ...
1-)ensarnaz.................................... ..................13 ekim
2-)exporter.................................................. ............1 3 ekim
3-)................................................. ............ ... ................13 ekim
4-)............................... .... ...........................................13 ekim
5-)................................................. ...... ........................13 ekim
1.) keramos........................................... ................... .....14 ekim
2.) _zeynep........................................... ..........................14 ekim
3-) missbon........................................... .........................14 ekim
4-) melegm08.......................................... .......................14 ekim
5-)funda89................................. .....................................14 ekim
6-)feslegen_tohumu.................................. .....................14 ekim
1-) tontonruz............................... ........... .........................15 ekim
2-)gida_pinar........................... .........................................15 ekim
Bu arkadaşlarda bir gelişme yokmu acaba aralarında test yaptıran. bilmiyorumkismile
ensarnaz, _zeynep ve keramos ne yaptılar acaba?
çok merak ediyorum.
Listenin en başında 1 ekimden bu yana sessiz kalanlar var aslında.Ben onları merak ediyorum.Sonuçta iyi kötü paylaşmak için burdayız tecrübelerimizi değil mi?
valla pınarcım ben bu konuyu biçok kez dile getirdim.
her ay şansımız %25 bunu hepimiz biliyoruz.
kırmızıyı görünce yazmayacaklarsa hiç listeye girmesinler kardeşim.
haksız mıyım?
hatta arkadaşlara şunları silelim gitsin bile dedim yani :)
valla pınarcım ben bu konuyu biçok kez dile getirdim.
her ay şansımız %25 bunu hepimiz biliyoruz.
kırmızıyı görünce yazmayacaklarsa hiç listeye girmesinler kardeşim.
haksız mıyım?
hatta arkadaşlara şunları silelim gitsin bile dedim yani :)
medical çok sevindim diğer topiğe yazmışsın,hiçbirşey yokmuş,ben sana bişeyler yazmıştım ama bişey yazmadın,doktorun söyledikleri bence de doğru,bana da doktor aynı şeyi söyledi ovulasyon testleri gereksiz stres yaratır görev gibi beraber olmayın dedi,gebeliğe engel hiçbirşey yokmuş stres yapma dedi
cnm çok afedersın görmemişim yazdıgını ne yzmıstın cnm ya
yok,problem değil,789.syfada bu ovulasyonla ilgili bi yorum yapmıştım kendimce,sana doktor bu ay yumurtlama olmamıştır belki demiş ya..ama nasılsa bir sorun yokmuş,o çok iyi..sevindim senin adına.. bende de bir problem yokmuş ama inan bu ovulasyon testinden çok ümitliydim,olmayınca aklıma abuk subuk sorular geldi acaba yumurtlama oldu ama yumurta mı bozuk yoksa çatlamadı mı falan gibi,belki de bu stresi o aralarda yaşadığım için olmadı bu ay
evet canım kesınlıkle katılıyorum.
topikçe aklımız basımıza geldı ama kötü deneyımlerle :roflol:
artık yapmıcaz stress ne zmn canımız ısterse ozaman çalışırız.
4 mart...........
7 nisan .........
5 mayıs .......
31 mayıs .........
26 haziran.........
25 temmuz ..........
19 ağustos..........
18 eylül..........
kızlar sizce yumurtlamam düzenli mi ve ekim ayının kaçında olmam gerekir adet.hiç anlamıyorumda bu işlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?