Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ensarnaz, _zeynep ve keramos ne yaptılar acaba?
çok merak ediyorum.

Listenin en başında 1 ekimden bu yana sessiz kalanlar var aslında.Ben onları merak ediyorum.Sonuçta iyi kötü paylaşmak için burdayız tecrübelerimizi değil mi?

valla pınarcım ben bu konuyu biçok kez dile getirdim.
her ay şansımız %25 bunu hepimiz biliyoruz.
kırmızıyı görünce yazmayacaklarsa hiç listeye girmesinler kardeşim.
haksız mıyım?
hatta arkadaşlara şunları silelim gitsin bile dedim yani :)

adet gününü beklemek ne zor kızlar ya eskiden hangi gün olacağımı bile unuturdum şimdi ise hiç aklımdan çıkmıyo adet tarihim bu nasıl bişey böyle anlamadım:bbo:

bence cnm.Eğer paylaşmayacaklarsa listede yer kaplamasınlar yerimseniben

bende dediğini destekledim ama silinmedi evet silelim ayrıca ben onları hiç burda görmedimde iş olsun diye yazdırmanın bi anlamı yok hatta bence silmeyip direkt onları kırmızı yapalım hamile değiller sayalım

medical çok sevindim diğer topiğe yazmışsın,hiçbirşey yokmuş,ben sana bişeyler yazmıştım ama bişey yazmadın,doktorun söyledikleri bence de doğru,bana da doktor aynı şeyi söyledi ovulasyon testleri gereksiz stres yaratır görev gibi beraber olmayın dedi,gebeliğe engel hiçbirşey yokmuş stres yapma dedi

cnm çok afedersın görmemişim yazdıgını ne yzmıstın cnm ya

offf offff adet günümü beklemek bu kadar zor olmamıştııııı yarın dogumgunum dayanamadım gene test yaptım tek çizgi ya ilk hamişligim çok kolay olmuştu anladım ki beklemek lazım beklicem olmasada kasım ayında fazla mesaiiilaelaelaelaelae

cnm çok afedersın görmemişim yazdıgını ne yzmıstın cnm ya

yok,problem değil,789.syfada bu ovulasyonla ilgili bi yorum yapmıştım kendimce,sana doktor bu ay yumurtlama olmamıştır belki demiş ya..ama nasılsa bir sorun yokmuş,o çok iyi..sevindim senin adına.. bende de bir problem yokmuş ama inan bu ovulasyon testinden çok ümitliydim,olmayınca aklıma abuk subuk sorular geldi acaba yumurtlama oldu ama yumurta mı bozuk yoksa çatlamadı mı falan gibi,belki de bu stresi o aralarda yaşadığım için olmadı bu ay

12-13 Ekimdi benim kızlar az önce kahverengimsi-pempemsi bişey geldi sanırım regl olucam Allahım yalvarıyorum mucize olsun implantasyon akıntısı olsun bu devamı gelmesin mafoldumben

Listeden silebilirsiniz arkadaşlar sanırım. senağlama

evet canım kesınlıkle katılıyorum.
topikçe aklımız basımıza geldı ama kötü deneyımlerle :roflol:
artık yapmıcaz stress ne zmn canımız ısterse ozaman çalışırız.

4 mart...........
7 nisan .........
5 mayıs .......
31 mayıs .........
26 haziran.........
25 temmuz ..........
19 ağustos..........
18 eylül..........
kızlar sizce yumurtlamam düzenli mi ve ekim ayının kaçında olmam gerekir adet.hiç anlamıyorumda bu işlerden

Son düzenleme:

Canım adetlerin düzensiz gibi ama 17 Ekim gibi olabilirsin:) Hamilelik belirtielrin felan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…