Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hamile olanlar artık burayla ilgilenmiyo kasın topiğine gidenlerde ilgilenmiyo sayımız azaldı gelen giden yok yazışanlar yok çok sakin topik kızlar canım sıkıldı yaaa

senin adına çok sevindim..darısı bizim başımıza.ayrıca çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Dediklerini yapmaya çalışıyorum ama aklımdanda atamıyorum belkide bu yüzden olmuyor stres yapıyorum farkında olmadan galiba.. çünkü doktor bir problem yok dedi.boş gebelikten sonra da 4 ay oldu ama sanırım normal inşallah olucak inanıyorum ve güzel haberi burdan yazıcam size..:))

Hoşgeldiinnn gündaşım yaa nerelerdesin yalnız bırakıyosunn benii guclubacismilezemuszemus opuyorumnanaktan
Ne olsun bekliyoruz günler geçmiyooo sankii kaydirigubbakcemile3

Senden ne haber??

BEN BUGÜN İŞ GÜÇ FAZLA GİREMEDİM O YÜZDEN CANIM NE OLSUN GÜN SAYIYORUM İŞTE SON 6 eyvahedigeldismile GEÇMİYO GÜNLER VEDE KARNIMIN AĞRISIDA GEÇMİYOR kafamçokkarıştı MERAKLA PAZARTESİYİ BEKLİYORUM HATTA PLAN YAPTIM HAFTAİÇİ TEST ALIP PAZARTESİ SABAHI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUMM

benim tsetler hazır yumurtlama testleriyle birlikte gelmişti bekliyoz aynen pazartesiyi

ben inanıyorum başaracağına canım olacak buna inan güzel haberlerini bekliyorum Şeniz

kızlar karnım ağrıyo diye üzülmeyin sakın benimde bildiğiniz adet sancılarım vardı ve hiçbir farkı yoktu normalden oldum olacam dedim olmadım sizde ümidinizi kırmayın bekleyin bakalım biliyorum beklemek çok ama başarmak zorundasınız:hooray:

Evet canım yaa işlerden giremiyoruz bazen.. Ayy aynen bende öyle düşünmüştümm kaydirigubbakcemile3 hafta içi alacam testi ama pazar sabahı yapmayıo düşünüyorum benn dayanamıyorum artıkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

Çok mu ağrıyo karnın? sıcak tutmaya çalış bekle hafifler biraz canımm.. Bende çok yok ağrıı Şeniz

Çok mu ağrıyo karnın? sıcak tutmaya çalış bekle hafifler biraz canımm.. Bende çok yok ağrıı Şeniz

YA CANIMM ÇOKTAN ZİYEDA ÇOK UZUN SÜREDİR DEVAM EDEN Bİ AĞRI DÜŞÜNSENE 13 GÜNDÜR SÜREKLİ Bİ KASIK AĞRISI NE DEMEK YAA İLK BAŞLADIĞINDA YUMURTLAMA GÜNÜNDEN OLMUŞUTR DEDİM AMA YOKK BİTMEDİ GİTTİ... AKŞAMLARI BELİME VE AYAKLAIRMA SICAK SU TORBASI KOYUYORUM ISINSIN DİYE HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTIM BU YAŞIMA KADAR... AĞRIM OLURDU AMA ADETTEN 1-2 GÜN ÖNCE BAŞLAR VE GEÇERDİ
BENCE;
1.. YA HAMİLEYİM ONDAN BU SANCI:CüvCüv:
2.. YA ÜŞÜTTÜMM:2:
3.. YADAA KİST VAR:çok üzgünüm:

slm canım hayırlı olsun bebişin adetin geçtikten kaç gün sonra test yaptın benim beklenmeyen adet bugün daha gelen giden yok ama kasıklarımda fena ağrı var aynen senin yukarıda yaxdığın gibi ha oldum ha olucam diyorum hayırlısı inş.

cabın emineu yok sanırım ben cevap verim onun yerine -tatlicadiarzu- adet günü yapmıştı testini

sağol canım merak ettim ya şimdi test alıp yapsam mı yoksa beklesem mi daha ya eve giderken test alırsam akşamına adet olusam bi de testte hemen çıkar mı

Evet canımmm sıcak tutman iyi olurr...inşallah 1. şıktırr zuzummm alkisalkisalkis Şeniz diğerleri olmaz inşallah :Saruboceq: :1hug:

sağol canım merak ettim ya şimdi test alıp yapsam mı yoksa beklesem mi daha ya eve giderken test alırsam akşamına adet olusam bi de testte hemen çıkar mı

önemli değill ne demekkbuyrunnnnnnnnn bence testi al evet ama kesin sonuç için sabah uyandığında ilk idrarınla yap hem regli olursan sabaha kadar kiiii inşallah olmazsın testini harcamamış olursun

Evet canımmm sıcak tutman iyi olurr...inşallah 1. şıktırr zuzummm alkisalkisalkis Şeniz diğerleri olmaz inşallah :Saruboceq: :1hug:

inşallaaahh canımm... hadi bakalım pazartesi sabahı yapalım teslerimizide birbirimize verelim haberi ama çıkmazsa üzülmek yokk:teselli:

umarım dediğin gibidir canım..moral bozmak istemiyorum ama ümitlenmekte istemiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ne yapacağımı şaşırdım ne kadar zor bir süreçten geçiyormuşuz:sm_confused::sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…