- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.741
sanırım ben de kırmızı kartı yedim( kahverengi akıntım gelmiş..
zaten test yaptırmıştım yoktu..
neyse hayırlısı..
kasımda sizlerle görüşmeyiz inşaallah....
hepiniz hamiş olun da gelmeyin oralara inşaallah :))
meraba sedacım nasılsın hayatım keyfin pek yerinde maaşallahAllah bozmasın.
amiinn canım cümlemizin inşallah... sessiz olunca şenlendireyim birz dedim bak çağırdım geldiniz :)) hoşgeldinn opuyorumnanaktan
İyiyim hamd olsun.. sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor..a.s.
Kimsecikler yok bugünn neden acabaaa nerelerdesiniz kızlarrr :teytey: :teytey:
Gelin hadi yaa olmuyo böyle sessiz sessizz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile :1hug: :dance: :dance:
iyi yaptın iyi şenlendirhihoyyyt benim iyi gidiyo çok şükür şu an bir sorun yok bitek sigara krizlerim var o beni çok yıpratıyo:bbo:
eee artık azaldık ya det oldu arkadaşlar ya hamile bizler kaldık bakalım hayırlsı
Merhabalar;
bende bir umutla bekliyorum.5 senelik evliyiz eşimle çok istiyoruz.İnşallah bizi çok bekletmez.Haziranda hamile kaldım fakat boş gebelikti.şimdi tekrar bekliyoruz adetim ekim 26 lütfen dua edin adet olmak istemiyorum..:)
inşallah hepimiz biran önce mutlu haberi alırız.
:teytey: :teytey: Mide bulantın falan oluyor mu? Bıraktın değil mi içmiyosun..
Merhabaa hoşgeldinn canımm,a.s.
İnşallah bebişine kavuşursun..
Allah yardımcımız olsun sende bizleri unutma dualarında
bıraktım içmiyorum ama akşam eve gidince artık canıma tak ediyo 1 tane içiyorum bugün onuda içmemeyi hedefliyorum ama çok zorlanıyorum.miğde bulantım yokya olsada tiksinsem şu meretten hamile kalınca daha mı çok canım çekiyo nedir anlamadım bildiğim tek şey krizde olduğumsempatiksalakcinni
Merhabalar;
bende bir umutla bekliyorum.5 senelik evliyiz eşimle çok istiyoruz.İnşallah bizi çok bekletmez.Haziranda hamile kaldım fakat boş gebelikti.şimdi tekrar bekliyoruz adetim ekim 26 lütfen dua edin adet olmak istemiyorum..:)
inşallah hepimiz biran önce mutlu haberi alırız.
:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????
göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:
Gündaşımmmm SEDAAA naber
Eminecimm sende buralardasın canım nasılsınnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?