Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

merhaba kızlar yeni hamilelere hayırlı olsun pek takip edemiyorum.bugun beni iş yerinde kızdırdılar bebiş benimle birlikte stres ve sinir topuna dönmüş olabilir.

sanırım ben de kırmızı kartı yedim ( kahverengi akıntım gelmiş..
zaten test yaptırmıştım yoktu..
neyse hayırlısı..
kasımda sizlerle görüşmeyiz inşaallah....
hepiniz hamiş olun da gelmeyin oralara inşaallah :))

Amiiinnn İnşallah.. Üzülme canım hayırlısı olsun.. :teselli: inşallah bi daha ki aya olur..

Kimsecikler yok bugünn neden acabaaa nerelerdesiniz kızlarrr :teytey: :teytey:
Gelin hadi yaa olmuyo böyle sessiz sessizz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile :1hug: :dance: :dance:

meraba sedacım nasılsın hayatım keyfin pek yerinde maaşallahAllah bozmasın.

amiinn canım cümlemizin inşallah... sessiz olunca şenlendireyim birz dedim bak çağırdım geldiniz :)) hoşgeldinn opuyorumnanaktan

İyiyim hamd olsun.. sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor..a.s.

amiinn canım cümlemizin inşallah... sessiz olunca şenlendireyim birz dedim bak çağırdım geldiniz :)) hoşgeldinn opuyorumnanaktan

İyiyim hamd olsun.. sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor..a.s.

iyi yaptın iyi şenlendirhihoyyyt benim iyi gidiyo çok şükür şu an bir sorun yok bitek sigara krizlerim var o beni çok yıpratıyo:bbo:

Kimsecikler yok bugünn neden acabaaa nerelerdesiniz kızlarrr :teytey: :teytey:
Gelin hadi yaa olmuyo böyle sessiz sessizz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile :1hug: :dance: :dance:

eee artık azaldık ya det oldu arkadaşlar ya hamile bizler kaldık bakalım hayırlsı

Merhabalar;
bende bir umutla bekliyorum.5 senelik evliyiz eşimle çok istiyoruz.İnşallah bizi çok bekletmez.Haziranda hamile kaldım fakat boş gebelikti.şimdi tekrar bekliyoruz adetim ekim 26 lütfen dua edin adet olmak istemiyorum..:)
inşallah hepimiz biran önce mutlu haberi alırız.

Merhabaa hoşgeldinn canımm,a.s.
İnşallah bebişine kavuşursun..
Allah yardımcımız olsun sende bizleri unutma dualarında

:teytey: :teytey: Mide bulantın falan oluyor mu? Bıraktın değil mi içmiyosun..

bıraktım içmiyorum ama akşam eve gidince artık canıma tak ediyo 1 tane içiyorum bugün onuda içmemeyi hedefliyorum ama çok zorlanıyorum.miğde bulantım yokya olsada tiksinsem şu meretten hamile kalınca daha mı çok canım çekiyo nedir anlamadım bildiğim tek şey krizde olduğumsempatiksalakcinni

Allah yardımcın olsun canım evet hiç içmemeye çalış zordur mutlakaa inşallah bırakırsınn :1hug:..

hoşgeldin canım.bende 6 senelik evliyim 4 yıldır bekliyordum hamile hkalmayı bu ay oldu çok şükür darsıda senin başına olsun:Saruboceq:insan elinden geleni yapmalı gerisi Allaha bırakmalı olacak canım buna inan moralini yüksek tut kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış mesela ben bu ay babamı düşündüm çok hasta Rabbim benim babamada bütün hastalarada şifa versin:Saruboceq:yani demek istediğim gerçekten kafadan atmak çok önemliymiş:lepi:

:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????

göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:

hayırlı olsun canım....darısı daha kasım topiğine gitmeyenlerin başına..benimde 2 günüm kaldı beklenmeyen o güne..ama karnım ağrımaya başladı

Gündaşımmmm SEDAAA naber
Eminecimm sende buralardasın canım nasılsınnolumunekankayizsmile

Hoşgeldiinnn gündaşım yaa nerelerdesin yalnız bırakıyosunn benii guclubacismilezemuszemus opuyorumnanaktan
Ne olsun bekliyoruz günler geçmiyooo sankii kaydirigubbakcemile3

Senden ne haber??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…