Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

benim adet sancılarım devam ediyo kızlar bakın tekrar söylüyorum sancınız olunca takmayın kafaya olacağı varsa oluyo yoksada olmuyo ben adet olucam sandım hep.

16 sında hasta olmam gerekiyordu. olmadım diye sevinirken bu sabah kötü süpriiz oldu

kasımda görüşürüz inşallah arkadaslar...:2:

ben gebe değilim pazartesi günü adet olurum en iyisi şimdiden kasım topiğine geçeyim ben.
ya ne yapacağımı şaşırdım benim gibi hiç sorunu olmayanlar ne yiyip ne içmeliyim ben böyle her ay ilişkiye giriyorum ama hiçbirşey olmuyor.

9 gun var ,yarında calısııp bır daha calısma yapmayacagız..

ınsallah olur

sız bıraz gec bıle kalmısınız adete 15 gun varken bebek coktan tutunmus oluyor canı gercı bazıları gec yumurtluyor ve catlamasıda gec oluyor ama genelde sımdıye senınkı coktan tutunmus bırde yerlesmıs olması lazım ınsallah oyle olur
inşallah yarın kan testi yaptırıcam ...

hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz guzel sonuclarla gel yarın

hamıleleık belırtısınde bunlar oluyor genelde
ayak usumesı
adete 10 gun varken yerlesme kanaması(bazılarında olmuyor)
kıprık karısıklıgı
goguslerdekı damarların belırgenlesmesı
ve gogus ucunda sut bezelerın cıkması

sımdılık aklıma gelenler bunlar gurbet guzelı daha ıyı bılır ama benım boyle olmustu

Son düzenleme:
ya kızlaaaarrr aranızda sigara içen varmıı.... ben içiyorum çoık değil ama yinede içiyorum 1 paket 2 gün gidiyor hamile kalırsam içmicem

ay benim de aklımda hep bu var. ben de içiyorum. daha doğrusu regl dönemleri dışında hiç içmemeye çalışıyorum normalde ama bu ay içtim günde bi kaç tane. düşük riski oluşturuyo aslında içmemek lazım. nasıl olcakCADIARZU

kıslar iyi geceler herkese.adet tarihim bugün.ama daha bişey yok.offffff beklemek çok zor ya.Zaten ümidim de yok bu ay.Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…