Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ya ben sana daha da cevap yazmıcam çünkü anlamıyorsun sen ben şaun gebe değilim ve gebe kalana kadar bırakmaya çalışıyorum diyorum sen halen arttır yok mantıksızsın falan diyorsun.
öyle hadi deyince bırakılacak olsa ne senin demene ne de doktorun demesine bakarım ama kendi cabalarımla her ay 2 3 adet azaltıyorum işte ve böylece 2 3 ay sonra bitmiş olcak sen yazdıklarımı okumadan zırvalıyorsun.
heee evet ailemde sorun olmadığı için bende de olmıcak tamam sen dedin ya arttırcam.
ayrıca nasıl doktormuş onlar sana dosya açmıyorlarmı o dosyada herbişey sorulup yazılıyor.

selam kızlar günaydınn nasılsınız?yeni hamişimizide tebrik ediyorum.rabbim hayırlısıyla kucağına aldığı günleride göstersin inş.

kızlar sabah bende kırmızıları gördüm mafoldumben mafoldumben
gerçi ilk denememizdi ama insan yinede üzülüyor
ama değişik bir adet dönemi geciriyorum bu kez
karnım cok ağrırdı midem cokk bulanırdı ve 1-2 saat bişe gelmezdi kolay kolay
şimdiyse ağrı yok bulantı yok adet olduğumu bile anlamadım kafamçokkarıştı

DAHA İLK DENEMEDENDE BU KADAR ÜZÜLME... STERSTE ÇOK ETKİLİYOR a.s

yok canım okadar üzülmedim ama yinede umutlanıyor insan
sizleri okudukcada hevesleniyo insan mutluluklaara ortak oluyor

oy oy kuzum benim ya :teselli:kız daha ilk denemenizmiş bu kadar stres yapma kendine yazık ya olacak inşallahkaydirigubbakcemile5

adet olan arkidesler uzulmeyin insallah olacak umudunuzu yitirmeyinnnn
slm bu arada nasiniz bakemmmm az kaldi yaklasiyoruz ayin sonunaaaaa hakkimizda hayirli ne ise o olsunnn

slm canım sen 24 günde bir adet oluyosun 6 ekimde beklenmeyen adet tarihinmiş.baya gün geçmiş testler negatif çıkıyosa doktora bi görün istersen kan testi yaptır bi

ben bu tarz tartışmaları biizm topiğe yakıştıramıyorum. Sonuçta bizler birbirimizi anlayıp destek olmak istiyoruz.. Ben bu konu için şunu söylemek istiyorum. Sigara kesinlikle zararlı... Bu kesin bi gerçek ... En önemlisi hiç başlamamak.. Ama başlamış olupta bırakma çabasındaki arkadaşlarıda kutluyorum en iyisini yapıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…