- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.721
telaşlanma canım... ya bebeğin belirtisi bu kasılmalar yada reglii insaşşahhhh bebeciktir.
iyi şekerim devam et.. onlarda çıkmadıysa sende de çıkmaz... hatta arttır sen nasıl olsa onlarda yokya sende de olmaz... neyse herkez kendinden sorumlu.. bu arada bende birçok doktorla görüştüm ve muayene oluyorum ama hiçbiri de sigara içiyomusun diye sormadı.. sadece bir tanesi bırak dedi bırakman için illaki doktorun söylemesi mi lazım senin aklın yok mu dedi mantıklıydı da dediği bıraktım..
boşver devam et.. hatta banane ne istersen onu yap.. :umursamaz:
bu ay hamişmiz çook İNŞALLAAAAHHH bende size müjde veririmm... ((gerçi bu ay olacak gibi bi his var içimde ama çokta umutlanmak istemiyorum)):CüvCüv:
hayır henüz yapmadım biraz daha bekliyim dedim
inşallah canım benim kötü bişey olmasında
inşallahhh olur canım Allahım duysun sesimizi. umudunu kırma inşallah duyarız haberini :):CüvCüv::CüvCüv:
hımm ama bak bugünde gelmezse yarın sabah hemen bi test yap belki bebeğin seninledir.zemuszemus
kızlar sabah bende kırmızıları gördüm mafoldumben mafoldumben
gerçi ilk denememizdi ama insan yinede üzülüyor
ama değişik bir adet dönemi geciriyorum bu kez
karnım cok ağrırdı midem cokk bulanırdı ve 1-2 saat bişe gelmezdi kolay kolay
şimdiyse ağrı yok bulantı yok adet olduğumu bile anlamadım kafamçokkarıştı
bu ay hamişmiz çook İNŞALLAAAAHHH bende size müjde veririmm... ((gerçi bu ay olacak gibi bi his var içimde ama çokta umutlanmak istemiyorum)):CüvCüv:
İnşallah canım inşallah sen ben ve bekleyen herkes müjdeler veririz inşallahhh :)
kızlar sabah bende kırmızıları gördüm mafoldumben mafoldumben
gerçi ilk denememizdi ama insan yinede üzülüyor
ama değişik bir adet dönemi geciriyorum bu kez
karnım cok ağrırdı midem cokk bulanırdı ve 1-2 saat bişe gelmezdi kolay kolay
şimdiyse ağrı yok bulantı yok adet olduğumu bile anlamadım kafamçokkarıştı
adet olan arkidesler uzulmeyin insallah olacak umudunuzu yitirmeyinnnn
slm bu arada nasiniz bakemmmm az kaldi yaklasiyoruz ayin sonunaaaaa hakkimizda hayirli ne ise o olsunnn
önceki adet tarihlerim
24 haziran
26 temmuz
21 ağustos
12 eylül
bugün 18 ekim hala bişey yok, sizce ben kaç gün gecikmiş oluyorum. düzensiz tarihlerim. idrar testleri negatif çıkıyor, bebek olsaydı çıkarmıydı şimdiye?
kızlar bişey sorucam. dün hasta olmam gerekiyodu olmadım hala ama kasıklarıma ara ara şiddetli bi sancı girip çıkıyo. bu da beni korkutuyo. bebek varsa bile bişey olur mu diye
ya ben sana daha da cevap yazmıcam çünkü anlamıyorsun sen ben şaun gebe değilim ve gebe kalana kadar bırakmaya çalışıyorum diyorum sen halen arttır yok mantıksızsın falan diyorsun.
öyle hadi deyince bırakılacak olsa ne senin demene ne de doktorun demesine bakarım ama kendi cabalarımla her ay 2 3 adet azaltıyorum işte ve böylece 2 3 ay sonra bitmiş olcak sen yazdıklarımı okumadan zırvalıyorsun.
heee evet ailemde sorun olmadığı için bende de olmıcak tamam sen dedin ya arttırcam.
ayrıca nasıl doktormuş onlar sana dosya açmıyorlarmı o dosyada herbişey sorulup yazılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?