- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.821
kiz sana daha 9 gun var askim ne hissediyon varmi biseyleerrrr
Herkese iyi geceler 3 gün gecikti adetim kısmetse öğlen gibi test yaptıracağımm herkes için hayırlısı..
günaydınnn kızlarrr,hayırlı günler hayırlı haberler olsun inş.nasılsınız bakalım?
Günaydınn canım inşallah.. İyidir sen nasılsınn? :1hug:
iyiyim canım çok şükür evin işi gücü uğraşıyorum işte.çamaşırı bekliyom onu asıp pazara gitcem
Allah kolaylık versinn canım..Erken değilmi kız dahaa
gunaydın kızlar benım umıtlerım bıttı galıba atesım cok dusuk((((
çamaşırı beklemesem 10 da çıkıyorduk.şimdi onu beklediğim için geç bile kalıyom.kayınvalidemle gidiyoruz.o her zaman erken gittiği için bende ayak uyduruyorum işte:)
gunaydın kızlar benım umıtlerım bıttı galıba atesım cok dusuk((((
1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:
2-)KARARLI...................................................................................20 ekim
canımm çok sevindim oda pozitif çıkıcak kesin :)slm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım ozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısın inş
slm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş
gunaydın kızlar. bugün 3. günüm adetim geçeli ama korkuyorum test yapmaya ya negatifse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?