Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kiz sana daha 9 gun var askim ne hissediyon varmi biseyleerrrr

:roflol:heç bişi hissetmiyom abla yaf bu seferde bi garip,ben adetimden 10 gün önce göğüslerim şişer acırdı şimcik mıncırıyom ne şiş ne acıyo.zaten çift yumurta olayında takıldım ya korktum biraz ya ikiz olursa diye.sankim bu ay olmasın diyo içimden korkudan yani.

çamaşırı beklemesem 10 da çıkıyorduk.şimdi onu beklediğim için geç bile kalıyom.kayınvalidemle gidiyoruz.o her zaman erken gittiği için bende ayak uyduruyorum işte:)

Ayy çok erkenmiş yaa hımm kayınvalide bozuyo mu arayıı :)) neyse olsun bakalım erkenden telaşı kalkmış olur canım

Kızlar merhaba;

Güzel haberler bekliyorum sizlerden... Benim adet günüm 25 ekim ama adet sinyallaeri var gibi.. sanki kasım topiğine gidicem... Hayırlııs olsun

slm kızlar ateşim 37 derece düşmedi hala en son 20 eylülde adet olmuştum bu ay 18inde olmam lazımdı daha olmadım. acayip gazım var karnım çatlayacak başka bir belirtide yok.
dün idrar tahlili yaptım bişi çıkmadı. kanıda 13 eylülde yaptırmıştım 1in altındaydı off bilmiyorum. ne yapsam.
hamile olmaktanda korkuyorum bu ay çok antibiyotik kullandım.fena hastayım çünkü napayım ben sizce offfff

slm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş

Son düzenleme:
[teşekkür ederim darısı hepinizin başına ortak olsun seviçlerimiz allah kimsenin kucağını boş koymasın hamişleride tamamına erdirsin niş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…