Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ya kızlar bel agrım bacak ağrım halen var gögüs uçlarım hassas kasıklarıma bazen sancı giriyor az öncede iç çamaşırıma sarı bi akıntı gelmiş şuan vajinam ıslak normalde hep kupkuru olur adetime yakın hatta düne kadar kupkuruydu offffffff ya adet belirtileri yada...........

slm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş

ayyyyy tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah hihoyyyt

slm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş

ne kadar güzel bi haber canııımmm... güne güzel başladım sayendehihoyyythihoyyyt Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... test sonucunu alınca haberdar et..

BU ARADA GÜNAYDIIIIN BACILAAAAARRR:sm_cool:

Son düzenleme:
yok ama yaaa hasta bıle olsa ınsan ates yuksek olur ama nebılım yaa bu ay fazla calısmada olmadı zaten sehır dısındaydım 13 gunu oldu anca hayırlısı bakalım
Belli olmaz canım ümitsizliğe kaplımaa..
inşallah yuzlerımız guler
gunaydın kızlar. bugün 3. günüm adetim geçeli ama korkuyorum test yapmaya ya negatifse diye
yap testını hıc yoktan ıcın rahat olur kuskuda kalmassın
:teytey:yıne guzel haber ınsallah sonucun ıyı cıkar hadı beklıyoruz sonucunu

GUNAYDINNNNN ama ogle olduuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…