- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.841
slm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş
bence yap sonucu öğren.. Bak ben çok merak ettim..Al test yap bence
Kızlar merhaba;
Güzel haberler bekliyorum sizlerden... Benim adet günüm 25 ekim ama adet sinyallaeri var gibi.. sanki kasım topiğine gidicem... Hayırlııs olsun
slm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş
gunaydın kızlar. bugün 3. günüm adetim geçeli ama korkuyorum test yapmaya ya negatifse diye
Bencede test yap derim, Allah hayırlısını versin herşey olabilir tabikii içini ferah tut nasip kısmet olmazsada üzülmee.. :1hug:
tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatle ucağına almayı nasip eder inşallahopuyorumnanaktanslm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş
BU ARADA GÜNAYDIIIIN BACILAAAAARRR:sm_cool:
günaydınnn canım
haklısın canım bu akşam bi test alıp yapım o zaman
yok ama yaaa hasta bıle olsa ınsan ates yuksek olur ama nebılım yaa bu ay fazla calısmada olmadı zaten sehır dısındaydım 13 gunu oldu anca hayırlısı bakalımgünaydın canım,ümitsizliğe kapılma,çünkü ateş ölçmek belki doğru bi yöntem ama hava şartlarına ve hastalık durumuna da bağlı olabiliyo.bence kırmızıları görene kadar ümit var demektir.
inşallah yuzlerımız gulerBelli olmaz canım ümitsizliğe kaplımaa..
yap testını hıc yoktan ıcın rahat olur kuskuda kalmassıngunaydın kızlar. bugün 3. günüm adetim geçeli ama korkuyorum test yapmaya ya negatifse diye
:teytey:yıne guzel haber ınsallah sonucun ıyı cıkar hadı beklıyoruz sonucunuslm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş
ne kadar güzel bi haber canııımmm... güne güzel başladım sayendehihoyyythihoyyyt Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... test sonucunu alınca haberdar et..
BU ARADA GÜNAYDIIIIN BACILAAAAARRR:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?