- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.861
herkese çok teşekkür ederim canlarım.izmirli zuzu dün cesaret vermeseydin gidip test alıp yapacağım yoktu (gerçi insana böyle zamanlarda birinden bi kelime duymak yetiyo biraz cesaretlenip heveslenmeye) walla günümün geçmesini bekleyecektim.kızlar merak ediyosanız bi an önce gidin test yapın olumlu yada olumsuz sonuçlar olabilir ama en azından soru işaretleri kalmaz kafanız rahat olurne kadar güzel bi haber canııımmm... güne güzel başladım sayendehihoyyythihoyyyt Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... test sonucunu alınca haberdar et..
BU ARADA GÜNAYDIIIIN BACILAAAAARRR:sm_cool:
benım ılkte adet gunumde yapmıstım cıkmıstı ama bellı olmaz 10 gun gecmesı gerekıyor dıyorlarkızlar bişey soracam.idrar tahlilinde gebelik ne zaman çıkıyo :1closedeyes:
bu akşam alıp yarın sabaha yapıcam canlarım haberi veririm burdan. inşallah hepimizin bebişleri olur :Saruboceq:
Hoşgeldinnn zuzuummm Şeniz nabersiinn canımm, nasılsın?? a.s.
GUNAYDINNNNN ama ogle olduuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese çok teşekkür ederim canlarım.izmirli zuzu dün cesaret vermeseydin gidip test alıp yapacağım yoktu (gerçi insana böyle zamanlarda birinden bi kelime duymak yetiyo biraz cesaretlenip heveslenmeye) walla günümün geçmesini bekleyecektim.kızlar merak ediyosanız bi an önce gidin test yapın olumlu yada olumsuz sonuçlar olabilir ama en azından soru işaretleri kalmaz kafanız rahat olur
rica ederim canımcımbuyrunnnnnnnnn... hadi sıra sende ozaman pazartesi benim günüm sabah uyanır uyanmaz yapayım diyorum ne dersinnbilmiyorumkismile
iydir sedacımm ayneeenn devam valla bi değişiklik yok sen nasılsınn
kesinlikle yap derim canım zaten .hayırlısı inş.rabbim seni de sevindirsin inş.
bu akşam alıp yarın sabaha yapıcam canlarım haberi veririm burdan. inşallah hepimizin bebişleri olur :Saruboceq:
Bende de bi değişiklik yok aynen canımm beklemedeyimm, ama bugün biraz mide bulantım var..Sanki adet olmayacam gibi geliyor bana yaa boshayallersmile hihoyyyt hihoyyyt Allahım hakkımızda hayırlı olanı ver bize amiinn :Saruboceq: :1hug:
zuzummm geldim kız burdayım işte.ama bura doşuna bekliyom gibi geliyo yaws...opuyorumnanaktan
Akşamda ben öyleydim biliyomusun sürekli bulantım oldu ama bugün yokcanımcııımmm inşallahh olmazsın gel pazartesi geeelll:Saruboceq:
heee bide akşam benim midem bulanıyodu uzandım koltuğa eşimde karnıma dokundu "oğlum üzme anneyi dedi" :1shok: ikimizde şaşırdık nerden çıktı şimdi dedim bilmemm Allah söyletti diyor çünkü ilk defa eşimin azğında erkek çocukla ilgili bişey duydum hep kızım olcak falan gibi hayaller kurardıboshayallersmile AYYY inşallahh gerçekten Allah söyletmiştir.
canim hadi hayirli olsunnn tamamina erdirsinnnnnnn Allahimmmmmmmmslm kızlarrrrr adet günüm dündü akşama kadar bekledim dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şimdi kan testi verdim 12buçukta sonuçları alıcam hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?