- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.881
balımm nerdesın hadı gırde cvp yaz sonucun kac cıktı merak ettım bayagı......
emıne slm nasılsın bebıs nasıl duanı eksık etme bızden hadı bakalım
seda nasılsın canım napıyosun
çok şükür iyiyiz canım cuma günü doktora gidicez inşallah görürüm yavrumu:ecrin_bebek:dua etmez olurmuyum hiç sizde bana dua edin kaydirigubbakcemile5
İyidir canımmm çalışıyorum, bir yandan da heyecanla bekliyorumm günümü CADIARZU...Dualarında unutma inşallah..:Saruboceq:
Sen nasılsınn? olumunekankayizsmile Şeniz
haydi bakalım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah dualarım seninle:Saruboceq:ben heyecanlıyım halsizim çok uykum var eve gidip yatmak istiyorum canım sigara istiyo :roflol:ama iyiyiz hamd olsun:CüvCüv:
haydi bakalım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah dualarım seninle:Saruboceq:ben heyecanlıyım halsizim çok uykum var eve gidip yatmak istiyorum canım sigara istiyo :roflol:ama iyiyiz hamd olsun:CüvCüv:
merhaba kizlar yeni hamilemiz varmis hayirli olsun
benimde adet tarihim 24 bugun ilk testimi yaptim ve negatifi gordum digerini artik olmazsam adet gunu yaparim ama hic umudum kalmadi halbuku pazartesi nasil kasik agrisi ve akintim vardi sonra kesildi birde kizlar benim ovulasyon testlerim yumurtlama gununden beri ya ayni renkte kirmizi yada ikinci cizgi digerine yakin kirmizi cikiyor polikistik olanlarda hormon dusmediginden boyle olurmus gecen aylarda boyle olmamisti ama galiba bende bi rahatsizlik var doktor yolu gorunecek galiba bana bu 6. Denememizdi cok korkuyorumm ya
canım benim çok zorlanıyosun şu sigara mezvusuna dimiii.... Sık dişini biraz daha içmezsen alışırsın... Bende bebiş için deli oluyorum ama şimdiden azalttım sigarayı inşallah hamilelğimde tiksinirimde böyle yoksunluk hissetmem
günüm 24 ü ama hala bırakamdım ben de sigarayı((
kizlar ne ediniz iyisiniz insallahhhhhh
benimde 23ü olmuyo canımcımm ha diyince bırakılmıyo şu meret akşam eşimle anlaşma yaptık hamile kalırsam oda içmiyecekmişşş ama zooorrr... Biz beraberken coşuyoruz yap bi kahve içelim yok tatlı yedik hadi üstüne iyi giderr... Oooooff off
eşim bıraktı sigarayı 2 hafta oluyor..bende kendimi sigarayı bırakmak için çizgiyi görmeye şartladım..ama yanlışş biliorum bile bile içiorumm..hemen şimdi bi tane içesim varr...yerini de bişi tutmuo kiii...bu arada 23 ü demişsin belirti falan var mı canım?
kızlar ben adetimin kaç günde bir oldugunu şimdi nasıl bulucam. son üç aydır yazıyorum tarihlerimi. 28 temmuzda olucakken düğünüme denk geliyo diye geciktirici içtim ve 4 ağustosta oldum sonra 30 ağustos sonra 23 eylül kaç günde bir oluyorum kafam karıştı şimdi
kızlar ben adetimin kaç günde bir oldugunu şimdi nasıl bulucam. son üç aydır yazıyorum tarihlerimi. 28 temmuzda olucakken düğünüme denk geliyo diye geciktirici içtim ve 4 ağustosta oldum sonra 30 ağustos sonra 23 eylül kaç günde bir oluyorum kafam karıştı şimdi
Canım geçiktirici ilaçlar sonraki adet dönemini bozuyor, bence buğünlede olman gerek.. Çok yeni evliisn korunmadınızmı? Hamilelik beklentin varsa bence 3 gün sonra felan test yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?