Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

merhaba kizlar yeni hamilemiz varmis hayirli olsun
benimde adet tarihim 24 bugun ilk testimi yaptim ve negatifi gordum digerini artik olmazsam adet gunu yaparim ama hic umudum kalmadi halbuku pazartesi nasil kasik agrisi ve akintim vardi sonra kesildi birde kizlar benim ovulasyon testlerim yumurtlama gununden beri ya ayni renkte kirmizi yada ikinci cizgi digerine yakin kirmizi cikiyor polikistik olanlarda hormon dusmediginden boyle olurmus gecen aylarda boyle olmamisti ama galiba bende bi rahatsizlik var doktor yolu gorunecek galiba bana bu 6. denememizdi cok korkuyorumm ya

balımm nerdesın hadı gırde cvp yaz sonucun kac cıktı merak ettım bayagı......
emıne slm nasılsın bebıs nasıl duanı eksık etme bızden hadı bakalım

çok şükür iyiyiz canım cuma günü doktora gidicez inşallah görürüm yavrumu:ecrin_bebek:dua etmez olurmuyum hiç sizde bana dua edin kaydirigubbakcemile5

çok şükür iyiyiz canım cuma günü doktora gidicez inşallah görürüm yavrumu:ecrin_bebek:dua etmez olurmuyum hiç sizde bana dua edin kaydirigubbakcemile5

saolasın canım allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın....hcg 6.000 lerde mınıgını gorebılırsın anca canım

İyidir canımmm çalışıyorum, bir yandan da heyecanla bekliyorumm günümü CADIARZU...Dualarında unutma inşallah..:Saruboceq:

Sen nasılsınn? olumunekankayizsmile Şeniz

haydi bakalım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah dualarım seninle:Saruboceq:ben heyecanlıyım halsizim çok uykum var eve gidip yatmak istiyorum canım sigara istiyo :roflol:ama iyiyiz hamd olsun:CüvCüv:

haydi bakalım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah dualarım seninle:Saruboceq:ben heyecanlıyım halsizim çok uykum var eve gidip yatmak istiyorum canım sigara istiyo :roflol:ama iyiyiz hamd olsun:CüvCüv:

Amiinn canımmm amiinn Allah razı olsun...Benim dualarımda seninle inşallah..:Saruboceq: Sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah şekerimm :CüvCüv: :CüvCüv:

Ayyy aynen benimde uykum varrr akşam olsada gitsek evimizee yaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Sigara yookk lmaz: yasakkelime kaydirigubbakcemile3 unut unut artık :teselli: a.s.

canım benim çok zorlanıyosun şu sigara mezvusuna dimiii.... sık dişini biraz daha içmezsen alışırsın... bende bebiş için deli oluyorum ama şimdiden azalttım sigarayı inşallah hamilelğimde tiksinirimde böyle yoksunluk hissetmem

merhaba yuba benim de 24 ekim ve aynı belirtiler vardı ben de de pzt.si.şu anda hiç bir belirti yok ben de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum...hayal kırıklığı yaşamak istemiorumm (

günüm 24 ü ama hala bırakamdım ben de sigarayı ((

günüm 24 ü ama hala bırakamdım ben de sigarayı ((

benimde 23ü olmuyo canımcımm ha diyince bırakılmıyo şu meret akşam eşimle anlaşma yaptık hamile kalırsam oda içmiyecekmişşş ama zooorrr... biz beraberken coşuyoruz yap bi kahve içelim yok tatlı yedik hadi üstüne iyi giderr... oooooff off

adet günüme 8 gün var henüz bir belirti yok zaten bende pek belirti olmuyor adete 2 gün kala olur belirti genelde bu ay da tutmadı gibi geliyor bana ama kısmet tabi hayırlısı ne ise o olsun 5. denememiz bu fisfisfis

kızlar ben adetimin kaç günde bir oldugunu şimdi nasıl bulucam. son üç aydır yazıyorum tarihlerimi. 28 temmuzda olucakken düğünüme denk geliyo diye geciktirici içtim ve 4 ağustosta oldum sonra 30 ağustos sonra 23 eylül kaç günde bir oluyorum kafam karıştı şimdi

eşim bıraktı sigarayı 2 hafta oluyor..bende kendimi sigarayı bırakmak için çizgiyi görmeye şartladım..ama yanlışş biliorum bile bile içiorumm..hemen şimdi bi tane içesim varr...yerini de bişi tutmuo kiii...bu arada 23 ü demişsin belirti falan var mı canım?

bende öyle diyodumda öyle olmuyomuş en iyisi hamile kalmadan önce azaltmak veya bırakmakmış ben şimdi çok zorlanıyorum dün resmen elim ayağım titredi kendimden geçer gibi oldum eşimin sigarasından 2 nefes çektimde biraz rahatladım.çok kötü bişey inşallah tiksinirimde ilerleyen zamanda hiç canım çekmez.

Canım geçiktirici ilaçlar sonraki adet dönemini bozuyor, bence buğünlede olman gerek.. Çok yeni evliisn korunmadınızmı? Hamilelik beklentin varsa bence 3 gün sonra felan test yap derim

geciktirici içince birkaç ay düzenin değişiyor içtikten sonraki olduğun günlere göre söylersek 26-27 günde bir olmuşsun o ilacı içmeden önce kaç günde bir olurdun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…