Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

o kadar zorkiiii... bazı kişiler var korunmuyor bide hamile kalıyor farkına vaarmıyolar nasıl özeniyorum olnlara saldım çayıra mevlam kayıra misali... aslında takmasammm özel bişey yapmasam daha iyi olucak ama onuda yapamıyorum kiii...
inşallaaahhh bizlerde yavrularımızı kucağımıza aldığımız günü görürüz:Saruboceq:

herşey beyinde bizde bitiyor...okadar şartlandırıyoruzki kendimizi hamileyiz diye ondan ..ben bu ay bekliyordum adet olcağımı hatta adet donm geçsin dr gidem dedim...5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim

ben hep çok çıkarımmzemuszemus çünkü çok su içerim bu belirti sayılmaz bence benim için... sürekli yanımda şişeyle dolaşırımm naniknanik

ayy komik şeysempatiksalakcinnisempatiksalakcinni tabi bu belirti değil senin için.....artık beklemekten başka yapack şeyimiz yok

slm canlarim sinav bitti herif gitti kaldik basbasaaaa ee daha daha nassiniz bakemmmmmmm

amin canımcım. herkes aynı şeyi söylüyo kafaya takmamak lazımmış. ama insan bi şeyin olmasını bu kar çok isteyince düşünmeden edemez ki. en azından ben başaramıyorum.

Kızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr
TEBRIKLERR
kızlaaaarrr adet belirtilerim yok ama demin koyu akıntım geldi ama baya bi koyuuu:sinifsinif: galiba geliyor kırmızılarrrr
AKINTININ SONU ADETTIR MALESEF BENIMKIDE GELDIIImafoldumbenmafoldumben
kızlar benım bı arkadasımvar 8. ayda gebe kaldı. o da çok dusunmemeye basladıgı anda gebe oldugunu ogrenmiş.

DARISI HERKESE İNŞALLAH

kızlar benimda 5 6 gün var adetime.cok merak ediyorum yaa.ama bi kaç gündür kasıklarım agrıyor hastalancakmısım gibi ((( inşallah hastalanmam

ben testi aldim, insallah rahatsizlanmam da yaparim ama ne zaman bilmiyorum, su an yapasim yok henüz erken diyorum...eczaci bayana sordum sabah mi daha ii olur yada farketmez mi diye, sabah yaparsan dedi eger cizgi olusacaksa belirgin olur..ama gün icinde yaparsan belkide cok belirgin olmaz dedi...neese bakalim, sabrin sonu selamettir, bekliyeyim bakalim, belki yarin belki pazar sabahi yaparim..

adett olmadım henuz ...kan testınıde ptesı ye kadar bekleyıp yaptırmayı dusunuyoruz...hayırlısı olsun hakkkımızda 2 KERE IDRAR TESTI YAPTIM BIRI ADETIMDEN IKI GUN ONCE SILIK CIKTI..DIGERI ADET GUNUMDE YAPTIM ODA BIR ONCEKI YAPTIGIM TESTE GORE DAHA KOYUYDU AMA SILIKTI..TAM KIRMIZI DEILDI ...PSTESI GUNU BELLI OLUR SANIRIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…