- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.141
öğlen geldi işte baya koyuyudu ama... okadar şimdi yok
hayırlısı diyelim canım inşallah gelmez kırmızılar, gelicek mi gelmiycek mi diye beklemek çok zor. 6 aydır bekliyorumburda hamile olanları okudukça onlar adına seviniyorum ama kendim için üzülüyorum
idrara çok çıkıyomusun?,buda bi belirti hamilelik için
yerimseniben
tamam canımm
o kadar zorkiiii... bazı kişiler var korunmuyor bide hamile kalıyor farkına vaarmıyolar nasıl özeniyorum olnlara saldım çayıra mevlam kayıra misali... aslında takmasammm özel bişey yapmasam daha iyi olucak ama onuda yapamıyorum kiii...
inşallaaahhh bizlerde yavrularımızı kucağımıza aldığımız günü görürüz:Saruboceq:
ben hep çok çıkarımmzemuszemus çünkü çok su içerim bu belirti sayılmaz bence benim için... sürekli yanımda şişeyle dolaşırımm naniknanik
ben hep çok çıkarımmzemuszemus çünkü çok su içerim bu belirti sayılmaz bence benim için... sürekli yanımda şişeyle dolaşırımm naniknanik
aynen çok sık idrara çıktığım için benim içinde belirti sayılmıyor.
ayy komik şeysempatiksalakcinnisempatiksalakcinni tabi bu belirti değil senin için.....artık beklemekten başka yapack şeyimiz yok
slm canlarim sinav bitti herif gitti kaldik basbasaaaa ee daha daha nassiniz bakemmmmmmm
hadi bakaklım senide heycanla bekleyelim..hayırlıısı olsun hakkında bende 5 ayımda hamile kaldım
o kadar zorkiiii... bazı kişiler var korunmuyor bide hamile kalıyor farkına vaarmıyolar nasıl özeniyorum olnlara saldım çayıra mevlam kayıra misali... aslında takmasammm özel bişey yapmasam daha iyi olucak ama onuda yapamıyorum kiii...
inşallaaahhh bizlerde yavrularımızı kucağımıza aldığımız günü görürüz:Saruboceq:
kızlar benım bı arkadasımvar 8. ayda gebe kaldı. o da çok dusunmemeye basladıgı anda gebe oldugunu ogrenmiş.
TEBRIKLERRKızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr
AKINTININ SONU ADETTIR MALESEF BENIMKIDE GELDIIImafoldumbenmafoldumbenkızlaaaarrr adet belirtilerim yok ama demin koyu akıntım geldi ama baya bi koyuuu:sinifsinif: galiba geliyor kırmızılarrrr
kızlar benım bı arkadasımvar 8. ayda gebe kaldı. o da çok dusunmemeye basladıgı anda gebe oldugunu ogrenmiş.
içelim papatyaaa :içelim:
içelim canım:içelim:
canım kan testinde yumurlamadan sonra 12 gün sonra çıkıyo bebiş olduğu zaten referans aralıkları var benim 102,33 çıktı adet günümün ertesi günü yaptırdım kan testini bu da 4.hafta aralığına giriyo.benimde erkendi ama kan testi yaptırdım.adet olman leke gibi mi yoksa bildiğimiz kırmızı kan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?