Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

smirna35 bende yarın sabah ilk idrar testimi yapacağım çünkü gebelik belirtileri yaşıyorum aslında adetim 25inde ama 2 gün önceden belki çıkar çıkmazsada adet günümü beklerim artık.
inş bende senin gibi silikte olsa çift çizgiyi görürüm.

Sınırlerım cok bozuk su an.
Hem aglıyorum hem okuyorum.
Ben nıye hamıle degılım?
Bu ay ıcın umıtlenmemıstım guya ama bugun ıkı gun oldu regl gunum gectı.
Test negatıf cıktı.
Sımdı de acaba menepoza mı gırdım dıye dusunmeye basladım.
Yada yumurtalarım hıc buyumuyor ve de catlamıyor.

şimdiden tebrikler

menapoz mu kaç yaşındasın ki canım sen

kızlar adetım ıkı gun gectı korunmadık bu ayy ve kokuya karsı cok hassasıeytım oldu masa ortulerı bıle kokuyor bana test yaptırmayada korkuyorum ya degılsem dıye yaa goguslerımde cok sıs ve akıntım var sapsarı sekılde ne olcak bılmıom bı ıkı gun daha beklıcem

canım üzme kendini. ben de bu sabah regl oldum. halbuki 2 haftadır herşey hamile olduğuma işaret ediyodu.bu sabah pat diye çıktı geldi. ben de şimdiye kadar hep senin gibi benim nie olmuyo bi sorunum mu var ya hiç olmazsa diye düşünüp duruyodum. ama artık karar verdim böyle yapmıcam. çünkü hayatta inandığım bişey var. kötü düşünürsen kötü olur, iyi düşünürsen iyi olur. Allahın izniyle olacak diye düşüncem sadece. bi de reglim bittikten sonra doktora gidicem bi problem var mı diye. kalbimizi bozmayalım. herşeyin bi zamanı vardır. onu da sadece Rabbim bilir.

ay insallah hadi bakalim canim yaaaa
yok canim ole deme herseyin bir zamani var unutmayin melekleriniz gelcegi gunu bekliyorrrrrr
hadi gozun aydin olsunnnn
hoşgeldin ..eşin nereye gitti
türkiyeye gitti canim babsi hasta beyninde tümör vardi amaliyat oldu durumlar iyi degil sanirim yaaaa
[B .!.:
yasmin3561[/B]]Kızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr...
senin adina sevindim yaa ne guzel canimin ici gozun aydinnnn

Son düzenleme:

canım sende 25 ekimi bekliyordur yanlış hatırlamıyorsam... Sana katılıyorum negatif düşünceye gerek yok.... Bende adet olucak gibiyim... Kasım topiğine gidelim orada yeni ay yeni umutlarla başlarız... Ben bu kendimi dinlemiyorum.. Acaba hamillelik belirtim varmı diye... Çünkü hamilelik ile regl belirtileri birbirine çok benziyor... Kendime söz vermiştim.. Adet günümden önce test yapmayacağım diye... Yapmadımda...

bence sabret pazartesi yap derim testi ben öyle yapıcam

elefera kaç aydır bekliyorsunuz?

Hazıran da korunmayı bıraktık.
ılk bır ıkı ay olmaz dıye dusundum zaten.
Ama artık sınırlerım bozulmaya basladı.

menapoz mu kaç yaşındasın ki canım sen
30 yasımdayım.
Ama bazen kadınlar erken menepoza gırebılıyor ya, bır an aklıma o geldı.

yok canim ole deme herseyin bir zamani var unutmayin melekleriniz gelcegi gunu bekliyorrrrrr

Aksam esımın yanında da agladım.
'boyle yapma, benımde psıkolojım bozuluyor' dedı ve guzel bır hıkaye anlattı sonra.
Sarılıp, optu.
Esım hıc sıkıntı yapmıyor bu konuda, olmaması onun ıcın sorun bıle degılmıs.
Keske benımde kafam o kadar rahat olabılse.

Pekı sımdı benım sırkulasyonum 35 gunu asmıs oldu.
Bu durumda yıne bır sorun var demek oluyor degıl mı?

Bendede bir ay öyle olmuştu adetim 35 günü bulmuştu... Ama o ay okadar stres yaptımki anlatamam.. Hamilemiyim çok bulantım var yok akıntım var olmayan şeyleri bile var gibi görüyordum..Sende bu ay çokmu stres yaptın

Hayır cok stres yapmadım.
Aslında ben cok alıngan bırıyım sanırım.
Havadan nem kapıp, kımı zaman aglıyorum.
Arada esıme sarıyorum, o da bana kızıyor.
Ama her zamankı gunlerım gıbıydı.
Hemde bu ay hamıle kalmam dıye kendıme cok telkın vermıstım.

35 gunu asması durumu, yumurtalıkların catlamadıgı manasına gelebılıyormus.
Benım bugun 37 gun oldu.
Bu durumda doktora gıtmem gerekır mı?

Duzenlı oluyordum aslında, yanı gecıkme gıbı bır durum olmazdı.
Yıne de denerım bu papatya cayını.
Baska bır sey katmam gerekıyor mu?

Son düzenleme:
canim ilk defa olduysa yok olmaz duzene girer merak etmeeeee rahat ol canim insallah olacakkkk ya sabirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…