- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.101
Kızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr
hamilelikte içilebilen minoset var ağrı kesici onu içebilirsin ama antibiyotik falan içme hamilelik için beklentin varsa bebeğe zararı olur doktoruna danışmadan bence hiçbir ilacı kullanma derim ben
canım inş.hamilesindir senin günün yarın dimi yanılmıyosam test yap bi istersen benim şuan akıntı geliyo ama çok koyu deil.senin adet görmeden önce hep böyle koyu akıntın oluyomuydu yoksa ilk defa mı oldu ilk defa ise gebelik belirtisi olabilir inş.
lizgelal, melegm08, miray_80, optimist_balim, pinkangell, pptya87 kızlaaaaarr ne diyosunuzzz olmaz dmi böyle bişey hamile değilimdir yani dimii.... bişey diyinn
canm umudunu kaybetme ama sanırım hamile değilsin...
canm günü yaklaştımı....
bence alma test...madem yarın günün bekle bakalım....benm 5 gün geçti ben kan testi yaptırdım sende gidersin hast .olmazsan yaptırırsın bchg değerini öğrenirsin
kızlar bugun doktora gittim genel oalrak bir kontrol olayım dedim bebek olmasına engel oluşturacak vs bişey varmı diye buay 2. deneme olacak
doktor alttan jinekolojik muayene yapıyormuş:bbo: eyvahedigeldismile
ben korkudan istemedim ilk defa gittim jinekolağa çünkü
ultrasonla baktırdım :) takım zerzevatlar sağlammış :roflol: kantesti yaptı
10 gün sonra tekrar cağırdı muayene edecekmiş kaçış yokk
AMA BEN COKKKKKKKK KORKUYORUM DÜŞÜNÜNCE BİLE BACAKLARIM TİTRİTYO SANKİ
nasıl gidecem ben sizler yaptırdınızmı muayene?????
kızlar bugun doktora gittim genel oalrak bir kontrol olayım dedim bebek olmasına engel oluşturacak vs bişey varmı diye buay 2. deneme olacak
Ay heycanlandım şimdi merak ediyorm hayırlısı inş.hamile olsan bile ben p.tesi öğrenebilicem dualarımldasınız ark.hayırlısıyla sizden de güzel haberler alalım
aşk olsun.....ne var onda yaaa..birazck acımış olabilir ama hamle kalnca napcn ,dğom yapacn.doğm öncesi yine alltan muayene edecek dr seni açılma olmuşmu diye....şimdiden korkarsan işin varkızlar bugun doktora gittim genel oalrak bir kontrol olayım dedim bebek olmasına engel oluşturacak vs bişey varmı diye buay 2. deneme olacak
Ay heycanlandım şimdi merak ediyorm hayırlısı inş.hamile olsan bile ben p.tesi öğrenebilicem dualarımldasınız ark.hayırlısıyla sizden de güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?