Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

lizgelal, melegm08, miray_80, optimist_balim, pinkangell, pptya87 kızlaaaaarr ne diyosunuzzz olmaz dmi böyle bişey hamile değilimdir yani dimii.... bişey diyinn

canım inş.hamilesindir senin günün yarın dimi yanılmıyosam test yap bi istersen benim şuan akıntı geliyo ama çok koyu deil.senin adet görmeden önce hep böyle koyu akıntın oluyomuydu yoksa ilk defa mı oldu ilk defa ise gebelik belirtisi olabilir inş.

yooo olmuyodu direk kahve rengi pedimi taktıktan sonrada kırmızılar oluyodu... evet canım yarın akşam eve giderken alayım testte sabah kalkınca yapim.. artık neyse sonuç var yada yok en azından öğrenmiş olurumm... inşallaaaaaaaaaaaaaahhh yarın buraya kocaman hamilkeyim yazarımmmafoldumben:1no2:

bence alma test...madem yarın günün bekle bakalım....benm 5 gün geçti ben kan testi yaptırdım sende gidersin hast .olmazsan yaptırırsın bchg değerini öğrenirsin

kızlar bugun doktora gittim genel oalrak bir kontrol olayım dedim bebek olmasına engel oluşturacak vs bişey varmı diye buay 2. deneme olacak
doktor alttan jinekolojik muayene yapıyormuş:bbo: eyvahedigeldismile
ben korkudan istemedim ilk defa gittim jinekolağa çünkü
ultrasonla baktırdım :) takım zerzevatlar sağlammış :roflol: kantesti yaptı
10 gün sonra tekrar cağırdı muayene edecekmiş kaçış yokk
AMA BEN COKKKKKKKK KORKUYORUM DÜŞÜNÜNCE BİLE BACAKLARIM TİTRİTYO SANKİ
nasıl gidecem ben sizler yaptırdınızmı muayene?????

Ay heycanlandım şimdi merak ediyorm hayırlısı inş.hamile olsan bile ben p.tesi öğrenebilicem dualarımldasınız ark.hayırlısıyla sizden de güzel haberler alalım

canım alttan muayene çok normal bişi ben 5-6 kere muayene oldum halada rahatsız
oluyorum bakılırken ama yapacak bişi yok çoğu şey ultrasonda gözükmeyebilir en doğru sonuç alttan anlaşılıyo

DEMEKKİ TEK KAÇAN BEN DEĞİLMİŞİMkaydirigubbakcemile BEN 4 KERE GİTTİM JİNEKOLOĞA HEPSİNDEDE ALTTAN İSTEMİYROUM KORKUYORUM DİYE YALVARDIM VE ULTRASONLA MUAYNE OLDUM... AMA GİTCEM ARTIK DOKTORA İSTER ALTTAN BAKSIN İSTER İÇİMİ YARSIN NAPİM YAAA GELSİN ARTIK BEBİŞİİİMM

aşk olsun.....ne var onda yaaa..birazck acımış olabilir ama hamle kalnca napcn ,dğom yapacn.doğm öncesi yine alltan muayene edecek dr seni açılma olmuşmu diye....şimdiden korkarsan işin varklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…