Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sağlık için baktırmak lazımda ne bilim ya bugun orda o koltuğu görünce düşüp bayılmamk için kendi kendime moral verdim delikafadulden
acaba doktor bayan olsa dahamı rahat olur ?

canım hiç korkma ben çooooooookk alttan muayene oldum rahim filmi bile çektirdim muayene esnasında rahat ol kasma kendini zaten çok uzun sürmüyor 5 dk parmakla kontrol ediyor usg de yine 5 dk falan sürüyor.

Gündaşım noldu yaaa hani üzülmek yoktuu, bende kötü oluyorum yaa üzülme nolur hayırlısı dedik ya hep canım :teselli: Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun inşallah..

Yapacak mısın testi kararlısın heralde inşallah :Saruboceq: pozitif çıkar canımm inşallah :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :1hug:

evet üüzlmek yok... şimdi ben yapayım test diyorumda meleğim yapma bekle diyoo kafam karıştı sedam yaaa bilmiyorumkismile

kızlar günüm 25 ekim ama ben gidip test aldım yarın denicem bi amcamın kızıyla msnde konuşuyorum git al yap yap deyince bende heyecanlandım açıkcası 2 gün önceden denemiş olacağım belki çıkar çıkmazsada adetimi bekleyeceğim olursam diğer aya olmazsam birdaha tekrarlarım testi.

lizgelal, melegm08, miray_80, optimist_balim, pinkangell, pptya87 kızlaaaaarr ne diyosunuzzz olmaz dmi böyle bişey hamile değilimdir yani dimii.... bişey diyinn

hayırlısı diyelim canım inşallah gelmez kırmızılar, gelicek mi gelmiycek mi diye beklemek çok zor. 6 aydır bekliyorum burda hamile olanları okudukça onlar adına seviniyorum ama kendim için üzülüyorum

Allah en kısa zaman da sana da nasip etsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi bakaklım senide heycanla bekleyelim..hayırlıısı olsun hakkında bende 5 ayımda hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…