- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.121
İNŞALLAH CANIM DUA ET BENİM İÇİNN:Saruboceq::Saruboceq:
DEMEKKİ TEK KAÇAN BEN DEĞİLMİŞİMkaydirigubbakcemile BEN 4 KERE GİTTİM JİNEKOLOĞA HEPSİNDEDE ALTTAN İSTEMİYROUM KORKUYORUM DİYE YALVARDIM VE ULTRASONLA MUAYNE OLDUM... AMA GİTCEM ARTIK DOKTORA İSTER ALTTAN BAKSIN İSTER İÇİMİ YARSIN NAPİM YAAA GELSİN ARTIK BEBİŞİİİMM
kızlar bugun doktora gittim genel oalrak bir kontrol olayım dedim bebek olmasına engel oluşturacak vs bişey varmı diye buay 2. deneme olacak
doktor alttan jinekolojik muayene yapıyormuş:bbo: eyvahedigeldismile
ben korkudan istemedim ilk defa gittim jinekolağa çünkü
ultrasonla baktırdım :) takım zerzevatlar sağlammış :roflol: kantesti yaptı
10 gün sonra tekrar cağırdı muayene edecekmiş kaçış yokk
AMA BEN COKKKKKKKK KORKUYORUM DÜŞÜNÜNCE BİLE BACAKLARIM TİTRİTYO SANKİ
nasıl gidecem ben sizler yaptırdınızmı muayene?????
yooo olmuyodu direk kahve rengi pedimi taktıktan sonrada kırmızılar oluyodu... evet canım yarın akşam eve giderken alayım testte sabah kalkınca yapim.. artık neyse sonuç var yada yok en azından öğrenmiş olurumm... inşallaaaaaaaaaaaaaahhh yarın buraya kocaman hamilkeyim yazarımmmafoldumben:1no2:
sağlık için baktırmak lazımda ne bilim ya bugun orda o koltuğu görünce düşüp bayılmamk için kendi kendime moral verdim delikafadulden
acaba doktor bayan olsa dahamı rahat olur ?
Gündaşım noldu yaaa hani üzülmek yoktuu, bende kötü oluyorum yaa üzülme nolur hayırlısı dedik ya hep canım :teselli: Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun inşallah..
Yapacak mısın testi kararlısın heralde inşallah :Saruboceq: pozitif çıkar canımm inşallah :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :1hug:
tsekkürler kıslar fikirleriniz için
artık korka morka gideceğim ne yapalım :1shok:
Kızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr
lizgelal, melegm08, miray_80, optimist_balim, pinkangell, pptya87 kızlaaaaarr ne diyosunuzzz olmaz dmi böyle bişey hamile değilimdir yani dimii.... bişey diyinn
evet üüzlmek yok... şimdi ben yapayım test diyorumda meleğim yapma bekle diyoo kafam karıştı sedam yaaa bilmiyorumkismile
hayırlısı diyelim canım inşallah gelmez kırmızılar, gelicek mi gelmiycek mi diye beklemek çok zor. 6 aydır bekliyorumburda hamile olanları okudukça onlar adına seviniyorum ama kendim için üzülüyorum
canım ben özellikle erkek doktor istiyorum çünkü daha hassas ve daha anlayışlı oluyorlar.
Allah en kısa zaman da sana da nasip etsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq:
evet üüzlmek yok... şimdi ben yapayım test diyorumda meleğim yapma bekle diyoo kafam karıştı sedam yaaa bilmiyorumkismile
Canımmm bekle bencede yapma en geç pazartesiye kadar...
canım akıntın devam ediyormu* canm sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem
hayırlısı diyelim canım inşallah gelmez kırmızılar, gelicek mi gelmiycek mi diye beklemek çok zor. 6 aydır bekliyorumburda hamile olanları okudukça onlar adına seviniyorum ama kendim için üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?