Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

olabilir tabii dikkat et kendine benimde başıma geldi doktor progestan fitil ve iğne verdi 1 ay raporlu yattım hareket etmemeye çalış nasıl belirtilerin oldu canım yazsana bize biraz

canım tamemen adet belirtileri karnım ağrıyordu göğüslerim şişti bunun gibi farklı hiçbir belirtim yoktu..ben adet olucam diye bekliyordum

acile bak bravo yani ben gitsem gecenin bi yarısı sanki bana hanım hanım kafayımı ydin bu saatte git uyu diyeceklermiş gibi dşünüyorum hep

bizimkide sürpriz oldu eşimin dedesi ameliyar oldu acil hastaneye gittik..gelmişken yaptıralım en azından umutlanmayız dedik çünkü bende adet düzensizliği vardı..9 aydır istiyorduk

cekilen steres icilen ilacl hp dengeyi hormonlari bozuyor canim bk bakalim bekle diger adeti ne oalcak kac gunde gecek ona gore dr unla konussss

amin canım teşekkür ederim
darısı dileyen tüm arkadaşlarımın başına

Amın!
cekilen steres icilen ilacl hp dengeyi hormonlari bozuyor canim bk bakalim bekle diger adeti ne oalcak kac gunde gecek ona gore dr unla konussss

Yaklasık bır hafta once basım agrıdıgı ıcın majezık ıctım bır taneç
Baska ılac kullanmıyorum.
Stres degılde, arada kendımı dınledıgımde ofkeye kapılıp, uzuluyorum.
Bekleyecegım artık, yapacak bır sey yok.

Benım uykum geldı artık.
Herkese Allah rahatlık versın.

sanada gulum hayilri uykular en yakin zamanda melegine kavusman dilegimle

iyi geceler kızlarr ben 16 gün önce asılama yaptırdım 13.gunu tahlılde negatıf cıktıı hayla adette olmadımm olacakk gıbıde degılımm sızcee bı fıkır verınn ...

kızlar beni de listeden silebilirsinizmafoldumben
artık ara vericez biraz.gelecek ay için aranızda olmıcam bayanlar. hamilelerimizi tebrik ediyorum. byeee

kızlar 21 i regl tarihim idi.dün okuldan geldiğimde öğle saatlerinde test yaptım negatif çıktı :S hala adet olmadım. bakalım belim karnım hala ağrıyor midemde de yanma bulantı var...biraz daha bekleyip doktora gidip kan tesi yaparım artık..

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktan :1hug:

Günaydıınnn...
Pembe akıntı geldiii :sinifsinif: gelecek heralde bugünn mafoldumben
Hayırlısı Allah ne gösterir bakalımm boshayallersmile

Zuzuuummm gündaşım nerelerdesin..Merak ediyorumm gelde ne durumdasınn öğreneyimm :sinifsinif: sempatiksalakcinni

merhaba kızlar daha adetime 2 gün var fakat ben dayanamayıp bu sabah test yaptım sonuç negatif.senağlama
ama ben bu sabah 3 oluyor mide bulantısıyla uyanıyorum gün içerisinde bel ve bacaklarım ağrıyor gögüslerim şiş ve hassas ayrıca sol kasığımda pıt pıt atmalar yanmalar ve batmalar oluyor.
offfff bıktım hep aynı sonucu görmekten adet günümü beklesemmi yoksa kesinlikle gebe değilmiyim?benneyaptımki

Son düzenleme:

tebriklera.s.
allah tamamına erdirsin.opuyorumnanaktan

Zuzuuummm gündaşım nerelerdesin..Merak ediyorumm gelde ne durumdasınn öğreneyimm :sinifsinif: sempatiksalakcinni

Günaydın canımm... yapmadım test ama bişey yok hala ne leke ne akıntı ne ağrı sancı.... yarın sabah yapıcam.. sende pembe leke geldi demişin ama olsun üzülme kırmızıları görmeden ümidimizi kaybetmiyoruz tamam mııolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…