Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Dün akşamdan beri ağrı var canım yaa hemde akıntı geldii neyse hayırlısıı zuzum Allah nasip ettiyse öyle olsunn, tmmdır kankaa üzülmek yookk olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlarr ben 16 gün önce asılama yaptırdım 13.gunu tahlılde negatıf cıktıı hayla adette olmadımm olacakk gıbıde degılımm sızcee bı fıkır verınn ...

eğer tutmadıysa 1-2 güne gelir adet ama eğer tutunduysa da hormonun geç yükseliyor demektir 1-2 güne adet gelmezse bir daha kan testi yaptır aşılama yapan doktorun ne diyor?

Dün akşamdan beri ağrı var canım yaa hemde akıntı geldii neyse hayırlısıı zuzum Allah nasip ettiyse öyle olsunn, tmmdır kankaa üzülmek yookk olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

öyle kanka yaaa zaten boşver şimdi kim uğraşacak bebekle dimi gece ağlar falann amaaaaaannnn sempatiksalakcinni:umursamaz:

ekim ayının listesinin güncel halini nerde görebilirim gurbet abla sınavın bitti mi bilmiyorumkismile

bu arada okadar etkilenmişimki... dün gece rüyamda gebelik testi yapmışım önce ikinci çizgi silik çıkıyor sonra 2 çizgide tamamen siliniyor falan garip bi rüyaydı.... olsunn rüyamdada olsa 2. çizgiyi gördüm sonundaa:lepi:

Hayırlara gelsinn canımm.. evet yaa kaptırıyo insan kendini olacakmış gibii rahat olamıyoruz hiçç.. Allah yardımcımız olsunn.. İnşallah gerçekte de 2. çizgiyi görürsün canımmm :lepi: :CüvCüv: :CüvCüv:

bende gecenlerde rüyamda yerleşme kanaması gördüm böyle böyle rüyamda 9 ay gebeliğide yaşar sonrada doğum yaparım bebeğimi rüyamda büyütürüm.
adetime iki gün var ama ben bu sabah test yaptım negatif çıktı.
demekki benim negatifimi duyacakmışsın.

Amiiiiiinnn sedamm:Saruboceq:

:içelim: amaaaaaaannn napalımm paptya yaaa rüya falan bi şekilde gebe kalıyoruz :lepi:kafamçokkarıştı

senin günün bugün dimi izmirlizuzu
ya şimdi benim negatif çıktı ya ama belirtilerim devam ediyor acaba halen şansım varmıdırki.
ayın 25ini beklemekten başka çarem yok.

senin günün bugün dimi izmirlizuzu
ya şimdi benim negatif çıktı ya ama belirtilerim devam ediyor acaba halen şansım varmıdırki.
ayın 25ini beklemekten başka çarem yok.

evet canım bugün... ayy içimden bi ses git test al yap diyo diğer seste boşver hamile değilsindir nasılsa bekle biraz diyor... ayyy içimde kavga çıktı :kedi: sende bekle canımm yapacak bişey yokk bende beklicemm pazartesiye kadareyvahedigeldismile

tebrikler, allah tamamına erdirsin

aynı ses banada diyordu bende dün gidip aldım bütün gece negatif hayalleri kurdum ki pozitif çıksın diye sabah 7 de uyandım denedim defalarca baktım bi ara pembe bi çizgi gördüm sıyırıyorum galiba dedim ama ne yazıkki sonuç tek çizgi.

Merhaba arkadaslar,
Ben bugun hala regl olmadım.
Artık hamıle oldugumu dusunmuyorum.
Bellıkı bır sorun var.
Bır fıkrınız var mı, ne olabılır?
Her seye ragmen kan testı yaptırayım mı?
Doktora mı gıdeyım?
Yoksa ılk kez gecıkme oldu dıye, onemsemeyeyım mı?
Ama bır tanıdıgım 3 ay regl olmamıs, sımdı de ya bende oyle olursam dıye takıldı aklıma.

kaç gün geciktin canım ilk defa oluyorsa normaldir mevsim değişikliği stres fazla heyecan hatta yeme değişikliği bile adet geciktirebilir ama bi test yap bence idrar testi yaptıysan birde kan testi yaptır emin ol ki gecikme için doktora git.

benimde inceden inceye başladı kırmızı belirtisi ağrm var gibiii... bilmiyorum olucam galiba ama yinede yapacam testt... belki buda pisikolojiktir... son ana kadar umudumu kaybetmiyorum yaa Allahımm sen görüyosun halimizi beni ve isteyen herkesi evlat sahibi yap:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…