Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Bugun 3. gun, ılk kez gecıkme oldu.
Dun ıdrar testı yaptım, negatıf cıktıgı ıcın kan testı yaptırıp-yaptırmamak konusunda kararsız kaldım.
Hassas bır testtı, o nedenle hamıle oldugumu dusunmuyorum.
Benım jınekologa gıtmem gerekıyor galıba.
Yoksa kafam hıc rahatlamayacak.

Son düzenleme:
amin canımcım. herkes aynı şeyi söylüyo kafaya takmamak lazımmış. ama insan bi şeyin olmasını bu kar çok isteyince düşünmeden edemez ki. en azından ben başaramıyorum.

merhaba miray, ben de kızım olursa adını miray koymayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ya benimde adet tarihim 21 ekimdi gurbet ablaya 24ekim diye yanlış bilgi vermişim 21ekimde açık kahve leke geldi dün bişey yok bugünde bişey yok test yaptım sonuç negatif ve hala adet olmadım nolacak şimdi ya kafam iyice karıştı buarada bana cvp yazan olmayacak yine ama yazıyorum işte kaç gündür yazıyorum birtane cvp veren yok neyse sağlık olsun napayım:sinifsinif:

gebelık belırtısı derken ben kokulara karsı felaket hasaslasmıstım dısarda oldugum bır gun yanı testı ılk yaptıgım gunn o doner kokuları fılan cok kotu yaptı benı bıde bır kasma vardı kasıgımda karnımıda ıcıme cekemıyordum ...dedım yapayım yaptım ama sokk oldum cunku hıc beklemıyordum..BU AY OLURUNA BIRAKTIM ASLINDA BIZ COK YENIYIZ BU AY 5 AYIMIZ OLCAK buda cok normal bır sure ama ınsanlar korunmayı bıraktıgım ay hamıle kalırım sanıryor malesef boyle olmuyor bız 3 yıl olucak evlenelı 2,5 yıl sonra bıraktık korunmayı nasıp bılemıyorum halen hamıle oldugum konusunda teredutteyım EVET ADETIM GECIKTI EVET TESTIM SILIK CIKTI DOKTORA GIDELIM PSTESI INSALLAH RABBIM HEPIMIZIN HAKKINDA HAYIRLISINI VERIR pptya87 sen nezamandır korunmuyorsun ve ayrıca kac yıllık evlısın ...İNŞALLAH SENDE GORURSUN CIFT CIZGIYI GORMEYE GOREBILIRSINDE ONEMLISI SAGLILCAKLA DÜNYAYA GELMESİİ..
DUALARIM SENINLE VE ISTEYEN TUM BAYANLARLAA...HERSEY GONLUNUZE GORE OLSUNN İNŞALLAHH

zehracım testte negatif yanlış sonuç olabilir pozitif olmaz deniyo. lekelenmede yerleşme kanaması olabilir. sen daha fazla kendini strese sokmadan kan testi yaptır bence. en azından boşuna umutlanmamış olursun. ama inşallah hamilesindir. hayırlısı bakalım...

canım benim.Bence hemen kan testi yaptır.İnşallah geç dllenme filandır.İdrarda çıkmayabilir.Bird kahverengi leke şeklinde diyosun.Hamile olabilirsin canım .İnşallahhhhh.:Saruboceq:

dt_noxeee ve dosthane ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sağolun ama azönce kırmızılar iyice geldi malesef benimde canım çok sıkkın daha doğrusu bunaldım bu gurbette buda tuzu biberi oldumafoldumbenneyse artık hayırlısı rabbim ne zaman emrederse ozaman olur umarım bekleyen arkadaşlar kırmızıyı görmezlerde bebişlerine kavuşurlar:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım benim.Bak bizlerde bebişlerimizin gelmesini dort gzle bekliyoruz.Hadi bakalım doğru kasım topiğine ben seni gotüreyim tatlım .kaydirigubbakcemile

hayırlısı arkadaşım bende hastalanıcam ağrılarım başladı salı günü buluşuruz yeni topicte

baya ilerlemis forma benim en gec 28 de adet olömam gerekiyor bu ay yine innailmaz belirtiler varr kizlar ama ben doktora gittim kan testi yapmadii bakti ama olsada göremem cok erken dedii bakalim bekliyorummm eger bu ay hamileysem belirtilerde bu defa tutturmus olucam ilk kez bu kadar beliti yasiyorummm

hayirlisi bakalimm

bu arada hamile arkadaslarimiza tebrik ediyorumm
hamile olmayanlara darisi basimiza diyorummm

canım benimde belirtilerim şöyle sol kasığımda batma bacağıma kadar yayılıyor belim ağrıyor halsizim ve yorgunum gögüsü saymıyorum çünkü her adet dönemimde oluyor 3 gündür de bulantıyla gözümü açıyorum bu kadar erken olamaz diye doktoruma sordum kimi insanlarda 3.hafta başlayabilir dedi.ilk defa sivilcelendim ki ben ergenlik çağında bile sivilcelenmemiştim kokulara karşı bende hassasım ve aynen senin gibi göbeğimi içime çekemiyorum.fakat herşeye rağmen adetime 2 gün kala negatif.
duygularımda alt üst bi çok sinirleniyorum herşeyi parçalamak istiyorum bi felaket hassasım oturup ağlamak istiyorum.
3 yıllık evliyim canım hiç korunmadım ama her ilişkiden sonra hemen kalkıp yıkanıyordum şubattan beri doktora gidiyorum bütün herşeyi yaptırdık sonuç sebepsiz bu yüzden doktorum bi kaç ay dinlenmemi istedi biraz rahat ol doğal yolla gebe kalabilirsin dedi inan bu ara verme işi bana çok iyi geldi ama yine gebe kalamadım.
tebrikler canım allah tamamına erdirir inş.

hayırlısı olsun canım benim.Bak bizlerde bebişlerimizin gelmesini dort gzle bekliyoruz.Hadi bakalım doğru kasım topiğine ben seni gotüreyim tatlım .kaydirigubbakcemile
saol canım ya ahanda bende arkandan geliyorumkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
hayırlısı arkadaşım bende hastalanıcam ağrılarım başladı salı günü buluşuruz yeni topicte

sen hastalanmazsın inşallah canım ya hayırlısı grş:Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…