- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.241
kaç gün geciktin canım ilk defa oluyorsa normaldir mevsim değişikliği stres fazla heyecan hatta yeme değişikliği bile adet geciktirebilir ama bi test yap bence idrar testi yaptıysan birde kan testi yaptır emin ol ki gecikme için doktora git.
amin canımcım. herkes aynı şeyi söylüyo kafaya takmamak lazımmış. ama insan bi şeyin olmasını bu kar çok isteyince düşünmeden edemez ki. en azından ben başaramıyorum.
smirna35 bende yarın sabah ilk idrar testimi yapacağım çünkü gebelik belirtileri yaşıyorum aslında adetim 25inde ama 2 gün önceden belki çıkar çıkmazsada adet günümü beklerim artık.
inş bende senin gibi silikte olsa çift çizgiyi görürüm.
günaydın kızlarrrrr
gunslinger bence kan testi yaptır daha güvenilir umarım pozitiftir
slm kızlar ya benimde adet tarihim 21 ekimdi gurbet ablaya 24ekim diye yanlış bilgi vermişim 21ekimde açık kahve leke geldi dün bişey yok bugünde bişey yok test yaptım sonuç negatif ve hala adet olmadım nolacak şimdi ya kafam iyice karıştı buarada bana cvp yazan olmayacak yine ama yazıyorum işte kaç gündür yazıyorum birtane cvp veren yok neyse sağlık olsun napayım:sinifsinif:
slm kızlar ya benimde adet tarihim 21 ekimdi gurbet ablaya 24ekim diye yanlış bilgi vermişim 21ekimde açık kahve leke geldi dün bişey yok bugünde bişey yok test yaptım sonuç negatif ve hala adet olmadım nolacak şimdi ya kafam iyice karıştı buarada bana cvp yazan olmayacak yine ama yazıyorum işte kaç gündür yazıyorum birtane cvp veren yok neyse sağlık olsun napayım:sinifsinif:
dt_noxeee ve dosthane ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sağolun ama azönce kırmızılar iyice geldi malesef benimde canım çok sıkkın daha doğrusu bunaldım bu gurbette buda tuzu biberi oldumafoldumbenneyse artık hayırlısı rabbim ne zaman emrederse ozaman olur umarım bekleyen arkadaşlar kırmızıyı görmezlerde bebişlerine kavuşurlar:Saruboceq:
dt_noxeee ve dosthane ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sağolun ama azönce kırmızılar iyice geldi malesef benimde canım çok sıkkın daha doğrusu bunaldım bu gurbette buda tuzu biberi oldumafoldumbenneyse artık hayırlısı rabbim ne zaman emrederse ozaman olur umarım bekleyen arkadaşlar kırmızıyı görmezlerde bebişlerine kavuşurlar:Saruboceq:
gebelık belırtısı derken ben kokulara karsı felaket hasaslasmıstım dısarda oldugum bır gun yanı testı ılk yaptıgım gunn o doner kokuları fılan cok kotu yaptı benı bıde bır kasma vardı kasıgımda karnımıda ıcıme cekemıyordum ...dedım yapayım yaptım ama sokk oldum cunku hıc beklemıyordum..BU AY OLURUNA BIRAKTIM ASLINDA BIZ COK YENIYIZ BU AY 5 AYIMIZ OLCAK buda cok normal bır sure ama ınsanlar korunmayı bıraktıgım ay hamıle kalırım sanıryor malesef boyle olmuyor bız 3 yıl olucak evlenelı 2,5 yıl sonra bıraktık korunmayı nasıp bılemıyorum halen hamıle oldugum konusunda teredutteyım EVET ADETIM GECIKTI EVET TESTIM SILIK CIKTI DOKTORA GIDELIM PSTESI INSALLAH RABBIM HEPIMIZIN HAKKINDA HAYIRLISINI VERIR pptya87 sen nezamandır korunmuyorsun ve ayrıca kac yıllık evlısın ...İNŞALLAH SENDE GORURSUN CIFT CIZGIYI GORMEYE GOREBILIRSINDE ONEMLISI SAGLILCAKLA DÜNYAYA GELMESİİ..
DUALARIM SENINLE VE ISTEYEN TUM BAYANLARLAA...HERSEY GONLUNUZE GORE OLSUNN İNŞALLAHH
Kızlar;
ben adet oldum kasım topiğine gidiyorum....
saol canım ya ahanda bende arkandan geliyorumkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktanhayırlısı olsun canım benim.Bak bizlerde bebişlerimizin gelmesini dort gzle bekliyoruz.Hadi bakalım doğru kasım topiğine ben seni gotüreyim tatlım .kaydirigubbakcemile
hayırlısı arkadaşım bende hastalanıcam ağrılarım başladı salı günü buluşuruz yeni topicte
kızlar kan testı yaptırdım sonucu 19,30 da alcam sabırsızlakla beklıom ade-tım 4 gun gectıııııııııc cokkk heyecanlıyımmm
Kızlar;
ben adet oldum kasım topiğine gidiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?