- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.261
saol canım ya ahanda bende arkandan geliyorumkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
sen hastalanmazsın inşallah canım ya hayırlısı grş:Saruboceqpuyorumnanaktan
kızlar kan testı yaptırdım sonucu 19,30 da alcam sabırsızlakla beklıom ade-tım 4 gun gectıııııııııc cokkk heyecanlıyımmm
hayırlısı olsun canım bende gelicem yakındır buluşuruz kısmet değilmiş
ben şimdiden geçtim ama kimse listeye eklemedi beni.
adet olmadım bugünü saymazsak 1 gün kaldı ama idrar testi sonucum negatif olunca geceyim bari oraya dedi.
hadi kasım topiğinde görüşmek üzere....
gözün aydin canimmmmmm ne guzel Allah tamamina erdirsinnnnkızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM COKKKK MUTLUYUMMMMMMM
kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM COKKKK MUTLUYUMMMMMMM
canım benimde belirtilerim şöyle sol kasığımda batma bacağıma kadar yayılıyor belim ağrıyor halsizim ve yorgunum gögüsü saymıyorum çünkü her adet dönemimde oluyor 3 gündür de bulantıyla gözümü açıyorum bu kadar erken olamaz diye doktoruma sordum kimi insanlarda 3.hafta başlayabilir dedi.ilk defa sivilcelendim ki ben ergenlik çağında bile sivilcelenmemiştim kokulara karşı bende hassasım ve aynen senin gibi göbeğimi içime çekemiyorum.fakat herşeye rağmen adetime 2 gün kala negatif.
duygularımda alt üst bi çok sinirleniyorum herşeyi parçalamak istiyorum bi felaket hassasım oturup ağlamak istiyorum.
3 yıllık evliyim canım hiç korunmadım ama her ilişkiden sonra hemen kalkıp yıkanıyordum şubattan beri doktora gidiyorum bütün herşeyi yaptırdık sonuç sebepsiz bu yüzden doktorum bi kaç ay dinlenmemi istedi biraz rahat ol doğal yolla gebe kalabilirsin dedi inan bu ara verme işi bana çok iyi geldi ama yine gebe kalamadım.
tebrikler canım allah tamamına erdirir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?