Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ben şimdiden geçtim ama kimse listeye eklemedi beni.
adet olmadım bugünü saymazsak 1 gün kaldı ama idrar testi sonucum negatif olunca geceyim bari oraya dedi.
hadi kasım topiğinde görüşmek üzere....

benimde negatif canım bugün bende yaptım 2 gün var benim bende ordayım adet olduğum gün geçeyim diyorum

pzt. en geç salı adet omam lazım umarım olmam tabi az önce tesit yaptım dayanamayıp zorla da olsa 2. bir çizgi var ya da ben uyduruyorum:)) beni de ekleyin bekleyenler listesine olmadı kasıma geçecez artık

kızlar bişi sorcam size:S iki saat önce kan testi yaptırdım..kasıklarımda acayip bir gerilme vardı..ama bir acayip bu kan testi...10 dakikada çıktı sadece pozitif ve negatif diyorlar idrar testi gibi.. negatif çıktı testi yapan hemşire biraz daha beklemelisin dedi..umutlansammı umutlanmasam mı??arada kaldım ve hala adet olmadım

slm arkadaşlar a.s. benm sağ taraftaki kasık bölgem çok ağrıyor neden acaba olur bu ağrı bileniniz varmı? cvp please opuyorumnanaktan

inşallah allah gonlune gore verır..en yakın zamanda sende hamıle olursun..daha adetın gelmedı deılmı oyleyse halen umudun vardır...bıde su var butun belırtıler var ama psıkolojıkte olabılır..BAK SANA IKI ONERI BIR BEN CIVANPERÇEMİ+HAYIT TOHUMU+PAPATYA DAN KARISIM ALDIM ONU ICTIM KI BENDE doktora gıdım bır sorun varmı dıye hatta esım bıle gıttı bızım 5 ayımız ...bırsey cıkmadı ıkımızdede bende bu karısımı aldım bu ay gunde 3 kez ıctım yumurtlamaya kadar ve bırde ılıskı sonrasında ayaklarımı yukarı deılde cenın seklınde döndüm(yana) ve ıccıme dogru cektım ayaklarımı ole yattuımm..BİRDE MAYDANOZ SÜT VE SOGAN SUYU VAR BUNU DUYDUM AMA UYGULAMADIM...BIR GUN MAYDONOZ SÜTE OTURUYORMUSSUN 2 GUN SOGANI KAYNATIP OTURUYORMUSSUN 3 GUN YINE MAYDONOZ SÜT YAPIYORMUSUN...VE ILISKIYE GIIRYORMUSUN??bu ay kalmaz isen civanperçemli olan karısımı uygula ...allah hakımızda hayırlısını nasıp etsın arkadasımm..dualarım tum evlat sahıbı olmak ısteyenlere...herseyın bır zamanı var be hayatımmm...sevgılerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…