Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar bugün 2 tane ovulasyon testi yaptım idrar ve tükürük testi 2si de pozitife yakın bu ne şimdi yarın regl olucam sanki yumurtluyormuşum gibi bir görüntü var anlamadım gitti

bu arada kızlar yoğun beyaz akıntı başladı bende yarın adet olacağım akıntı hiç olmazdı bende bu dönemlerde bırakın akıntıyı ilişkiye girmem bile mümkün olmazdı ama şimdi hem akıntı çok hemde vajinam açık sempatiksalakcinni

hayırlısı olsun canım yarın haberlerini alırız artık
inşallah güzel haberlerle gelirsin

merhab kizlar bugun benim regl gunum ama hicbir belirti yok butun hafta devam eden kasik agrilari gecti gitti hamile degilim test negatif cikti ama galiba bu ay gecikmeli olacagim listeden beni silebilirsin gurbet abla ben regl olunca tekrar yazarim oldum diye
gulnur arkadasim senide tebrik ediyorum Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

ya kızlar bütün belirtiler psikolojik olabiliyor peki akıntıda psikolojik olabilirmi?
bi kaç gündür vajinam ıslak fakat bugün pek bi fazlalaştı benim adetime son 1 hafta kala asla akıntım olmazdı vajinam yumuşak ve açıkta olmazdı hatta bu dönemlerde kuruluktan dolayı ilişkiye girmem bile çok zor olurdu.
ama öz önce idrarımı yaparken akıntının geldiğini hissettim acaba adet mi oluyorum diye baktım resmen akıntı akıyordu beyaz bi akıntı offf yarın adet olmazsam salı veya çarşamba test yapıcam birdaha ya inş gebeyimdir.

kızlaarrr yardım edin banaa.28inde regli olcam.ama 3 - 4 gündür acayip kasıklarım ağrıyor.gögüslerimdede agrı var.bgnde belim çok agrıdı.ama sivilcelerde cıktı suratımda.normalde reglimden 1-2 gün önce hep çıkar.vallaa ne düşünsem bilemiyorum kızlarrr düşüncelerinizi bekliyorum iyi kötü

kızlar bugün 2 tane ovulasyon testi yaptım idrar ve tükürük testi 2si de pozitife yakın bu ne şimdi yarın regl olucam sanki yumurtluyormuşum gibi bir görüntü var anlamadım gitti

hamileykende ovulasyon testi pozitif çıkıyormuş olabilirmi? Hamile olabilirsin belki... Yada o testlerin güvenirliği az... Ben bu ay hiç ovulasyon testi felan yapmayacağım... Adetin 11. günü ile 21. günü çalışmayı düşünüyorum.. 13.,14., ve 15., günler ardarda çalışılabilir.. Kürtajdan sonraki 3 adet tarihime göre 26 veya 27 günde bir adet oluyorum..Baklaım hayırlısı ne olcak.. 29 ekim tatili içinde şehir dışında kuzenimin düğünü var oraya gidip kafa dağıtmayı düşünüyorum.. Ben bunları sana niye anlatıyorum:) Sen, craftly, jose bilmiyorumki bi elektrik var işte ..

aynen canım kalp kalbe karşı gerçekten git eğlen dinlen uzaklaş biraz bu fikirden bende annem gidicem eşimde yok kızımla gezicez ,kuaföre gidicem ,saçımı boyatıcam ,kızımla sinemaya gidicem inşallah biraz bende uzaklaşıcam iyi gelir inşallah ikimizede
benim artık testler güvenim kalmadı hiç ama eşim yapmamı istiyor yapıcam napayım

kızlaar annem biraz rahatsızdı internete giremedim sizlerede haber veremedim kusura bakmayın... ben kırmızı kartı yediim. bu ayda olmadıı kasım ayına inş.

gunaydın arkadaşlar ben 17 sıne olmnam gerekırken hala adet olmadım ve cuma gunu sabah test yaptım negatıftı.artık umutlanmıyorum düşünmekten gecikti benımkıde psikolojik olarak ama bu ay çok umutluydum negatıf çıkınca tum hevesım gıttı

günaydın arkadaşlar
bir gün gecikmeli olarak kırmızıları gördüm malesef
hakkımızda hayırlısı
haber vermek istedim

düşünmeden edemıyorum işimede adepte olamıyorum artık

kızlaaarrrr herkese günaydınn. 4 günlük adet gecikmemin ardından kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif. 4,5 haftalık HAMİLEYİİİİMMMMMMMMM... ama şimdi beni korkutan bişey var. çok açık kahve renkte akıntım oluyo ara ara sizce neden olabilir

günaydın kızlar hayırlı günler.kırmızıları gören arkadaşlar üzülmeyin inş. kasımda nasip olur.yeni hamişler varmı bakamadım nedir son durumlar?

LİZGELAL CANIM BENİMMM ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNN OOOHH HAFTAYA GÜZEL BAŞLADIKK:CüvCüv:hihoyyyt:teytey::teytey:

günaydın kızlar hayırlı günler.kırmızıları gören arkadaşlar üzülmeyin inş. kasımda nasip olur.yeni hamişler varmı bakamadım nedir son durumlar?

GÜNAYDIN SELİNACIMM BENDE KIRMIZI GÖRDÜM HAFTA SONU NEYSE BU AYDA OLMADI KISMET KASIMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…