- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.301
rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
bu arada kızlar yoğun beyaz akıntı başladı bende yarın adet olacağım akıntı hiç olmazdı bende bu dönemlerde bırakın akıntıyı ilişkiye girmem bile mümkün olmazdı ama şimdi hem akıntı çok hemde vajinam açık sempatiksalakcinni
kızlar bugün 2 tane ovulasyon testi yaptım idrar ve tükürük testi 2si de pozitife yakın bu ne şimdi yarın regl olucam sanki yumurtluyormuşum gibi bir görüntü var anlamadım gitti
kızlar regl oldum
hamileykende ovulasyon testi pozitif çıkıyormuş olabilirmi? Hamile olabilirsin belki... Yada o testlerin güvenirliği az... Ben bu ay hiç ovulasyon testi felan yapmayacağım... Adetin 11. günü ile 21. günü çalışmayı düşünüyorum.. 13.,14., ve 15., günler ardarda çalışılabilir.. Kürtajdan sonraki 3 adet tarihime göre 26 veya 27 günde bir adet oluyorum..Baklaım hayırlısı ne olcak.. 29 ekim tatili içinde şehir dışında kuzenimin düğünü var oraya gidip kafa dağıtmayı düşünüyorum.. Ben bunları sana niye anlatıyorum:) Sen, craftly, jose bilmiyorumki bi elektrik var işte ..
gunaydın arkadaşlar ben 17 sıne olmnam gerekırken hala adet olmadım ve cuma gunu sabah test yaptım negatıftı.artık umutlanmıyorum düşünmekten gecikti benımkıde psikolojik olarak ama bu ay çok umutluydum negatıf çıkınca tum hevesım gıttı
kızlaaarrrr herkese günaydınn. 4 günlük adet gecikmemin ardından kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif. 4,5 haftalık HAMİLEYİİİİMMMMMMMMM... ama şimdi beni korkutan bişey var. çok açık kahve renkte akıntım oluyo ara ara sizce neden olabilir
günaydın kızlar hayırlı günler.kırmızıları gören arkadaşlar üzülmeyin inş. kasımda nasip olur.yeni hamişler varmı bakamadım nedir son durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?