Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın öncelikle hayırlı olsun cnm saglıklı bi gebelik gecirisin ins lekelenme ilk zamanlarda oluomus ama doktora görünmelisin düşük tahlikesi olabilir belki onun içinde doktr ilac verir sana, bir an önce doktora görün cünkü aynı seyleri yasadım benimde gebeligimde kahve rengi akıntılarıım oluyordu ilac kullanıodum ama nasip diilmiş melegim bıraktı beni.... Onun için kendine cok dikkat et yorucu işlerdden kacın istirahat et

kızlar merhaba.. bugün aşılamamım 12. günü.. dün akşam idrar testi yaptırdım. kocaman bir tek çizgi çıktı..aslında idrar testi için daha erkendi ama dayanamadım yine de yaptım bu sabahta kan verdim.. sizce hamilelik varsa bugün testte çıkar mı??

günaydın kızlar bütün belirtilerim devam ediyor ve şuan mide bulantım var adet zamanı asla midem bulanmaz ben zaten nasıl adet olduğumu da anlamam sadece belim ağrırır ve çok enteresan burnumu kan kokusu gelir sonra bi bakarım aaa adet olmuşum şuan yoğun bel ağrım yok burnuma kan kokusuda gelmiyor ama öğlene doğru ne olur bilemem.

bayanlar ben karar verdim... doktora gidiyorum. neden size kısaca bahsedim hani benim günüm 23dü ya işte ben ortalama 32 günde oluyorum ama nasıll 32. gün hafif leke gelir sonraki 5 gün damla damla kahverengi leke ve neredeyse 1 haftanın sonunda kırmızlar görülür... ve oluncada çok sürmez en fazla 3 gün bu yakşalık 4 aydır böyle bende... bu ayda yine aynı şey 23ü akşımı hafif leke dün ve bugün 1er damla kahveringi büyük ihtimal yine olmam 4 günü bulacak... bi gariplik var dimi sizcede çünkü böyle olursa benim adet sürem aslında 40 günde 1 gibi oluyor.. boşa kürek çekmeyim artık yaaa düzelmiyoda ilk böyle olunca hamileyim sandım çıkmamıştı bir sonraki ay moralim bozuktu falan dedim geçen ay yok mevsim değişiklği dedim... ama yokk bi gariplik var sanırımm ne dersiniz.bilmiyorumkismile

izmirlizuzu canım benim çok teşekkür ederim allah en kısa zamanda herkese nasip etsin inşallah.
eftalya 22 canım daha erken diye gitmedim doktora alttan muayne olmak istemiyorum. 5 haftalıkken gitsem ultrasnda görünür mü acaba

niye bi gariplik olsun canım benim sıkma canını sakın hiç bişeyin yoktur belki strese bağlıdır seninde.

niye bi gariplik olsun canım benim sıkma canını sakın hiç bişeyin yoktur belki strese bağlıdır seninde.

yok ama 4 aydır böyle canım yaa ben bi gideyim baksana 5. denemede olmadı hem bi kontrol olur... hemdeee ben hadi gencim güzelim vaktim çoktazemuszemus eşim yaşı geçiyo kızzŞeniz

canım inş birşeyin yoktur.
benim teyzemin kızıda 28 günde bir oluyor fakat adeti tam 10 gün sürüyor ilk 5 gün kahverengi leke son 5 günde kırmızı kan geliyormuş doktora git dedim gitmiş hiç birşey yok demiş doktor ama tayzemde 8 gün adet gören bi kadın olduğu için sanırım annesine çekmiş.
yani seninde genetik olabilir 40 günde bi adet görmen fakat için rahat değilse bi kere görün tatlım.

adetime bugünle beraber 4 gün kaldı 29 ekimi bekliyorum yanieyvahedigeldismile göğüslerim dün öğleden sonra acımaya başladı ve bel bölgem ağrımaya başladı akıntım yumurtlamadan beri devam ediyor hiç kuruluk yok bakalım hayırlısı adet olacakmışım gibi geliyor ama boshayallersmile 5. denememizdi kısmet Allah bilir...

canım o hiç belli olmuyo ben sürekli adet belirtisi çektim bu ay hep hasta olucam diye bekliyodum ama kısmet işte. en büyük değişiklik göğüslerindeki hasaslık ve büyüme oluyo

merhaba miray, ben de kızım olursa adını miray koymayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

merhaba nasılsın? kızım olursa bende miray koyacam ya da nilüfer. çünkü annem bana hamileyken rüyasında adımı nilüfer koymasını söylemişler ama babam yasemin koymuş olsun bu da güzel.

git o zaman bi canım hem içinde rahatlamış olur bitanem

sağolın canlarım bakıcaz işte tabi kasım ayında beklemede olucam hemen gidemem bayramda istanbula ailemin yanına gidicez yumurtalma günlerimde ozamanda denk gelir çalışmayız :kedi: bayramdan sonra bi bakim ne var ne yok alt tarfta havalar nasıll:jeyyar:

ben bu yumurtlama günlerine inanmamaya başladım valla canım çünkü ben bu ay yumurtlama günlerimde bişey yapamadık çünkü kum döküyodum ve doktorum 10 gün yasak vermişti. sadece adetim bittikten sonra olmuştu

aslında haklısın yok yataktan hamen kalkma yok bel alına yastık hemen duşa girme eşine sert bi kahve... yok yaaa gerçekten haklısın hiç bi alakası yok olsa benim olurdu bu ay yapmadığım kalmadı... annelerimiz ananelerimiz nasıl fırt zırt doğurmuşlar bunları mı yaptılar herşeyin zamanı var Allahtan istemekten başka çare yokk:Saruboceq:

hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. ALLAH sağlıklı evlatlar dünyaya getirmenizi nasip etsin. darısı benim gibi bütün bekleyenlere olsun inşallah.

çok güzel bir haber bu gözün aydın allah tamamına erdirir inşallah:teytey:

Merhba kızlar
Ben yenı katılıyorum aranıza .Oncesınde vajnısmus sayfasındaydım . Sımdı sıze bır kac sorum olucak musaıt olan varsa bana bılgı verebılır mı ?
Bugun 39. gunum hala adet olmadım ama bır oncekı ay da 39. gunde olmustum . tek fark belımın agrıması sag karın bolgemde bı baskı . en belırgın bunlar sızce hamılemıyımdır ?

kızlar belki çok kaptırdın kendini diyeceksiniz ama benim bugün adet günüm eğer olmazsam şuana kadar bi gelen giden yok 4 haftalık gebe sayılacam bende şuan mide bulantısı var elimi kokladığım an bile midem kalkıyor yarına kadar olmazsam testi tekrarlıcam dua edin ne olur ben bu ay çok dua ettim inş tutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…