- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.321
kızlaaarrrr herkese günaydınn. 4 günlük adet gecikmemin ardından kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif. 4,5 haftalık HAMİLEYİİİİMMMMMMMMM... ama şimdi beni korkutan bişey var. çok açık kahve renkte akıntım oluyo ara ara sizce neden olabilir
kızlar yarın adet günüm hayırlısı allahtan:Saruboceq:
kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM COKKKK MUTLUYUMMMMMMM
bayanlar ben karar verdim... doktora gidiyorum. neden size kısaca bahsedim hani benim günüm 23dü ya işte ben ortalama 32 günde oluyorum ama nasıll 32. gün hafif leke gelir sonraki 5 gün damla damla kahverengi leke ve neredeyse 1 haftanın sonunda kırmızlar görülür... ve oluncada çok sürmez en fazla 3 gün bu yakşalık 4 aydır böyle bende... bu ayda yine aynı şey 23ü akşımı hafif leke dün ve bugün 1er damla kahveringi büyük ihtimal yine olmam 4 günü bulacak... bi gariplik var dimi sizcede çünkü böyle olursa benim adet sürem aslında 40 günde 1 gibi oluyor.. boşa kürek çekmeyim artık yaaa düzelmiyoda ilk böyle olunca hamileyim sandım çıkmamıştı bir sonraki ay moralim bozuktu falan dedim geçen ay yok mevsim değişiklği dedim... ama yokk bi gariplik var sanırımm ne dersiniz.bilmiyorumkismile
niye bi gariplik olsun canım benim sıkma canını sakın hiç bişeyin yoktur belki strese bağlıdır seninde.
bayanlar ben karar verdim... doktora gidiyorum. neden size kısaca bahsedim hani benim günüm 23dü ya işte ben ortalama 32 günde oluyorum ama nasıll 32. gün hafif leke gelir sonraki 5 gün damla damla kahverengi leke ve neredeyse 1 haftanın sonunda kırmızlar görülür... ve oluncada çok sürmez en fazla 3 gün bu yakşalık 4 aydır böyle bende... bu ayda yine aynı şey 23ü akşımı hafif leke dün ve bugün 1er damla kahveringi büyük ihtimal yine olmam 4 günü bulacak... bi gariplik var dimi sizcede çünkü böyle olursa benim adet sürem aslında 40 günde 1 gibi oluyor.. boşa kürek çekmeyim artık yaaa düzelmiyoda ilk böyle olunca hamileyim sandım çıkmamıştı bir sonraki ay moralim bozuktu falan dedim geçen ay yok mevsim değişiklği dedim... ama yokk bi gariplik var sanırımm ne dersiniz.bilmiyorumkismile
yok ama 4 aydır böyle canım yaa ben bi gideyim baksana 5. denemede olmadı hem bi kontrol olur... hemdeee ben hadi gencim güzelim vaktim çoktazemuszemus eşim yaşı geçiyo kızzŞeniz
adetime bugünle beraber 4 gün kaldı 29 ekimi bekliyorum yanieyvahedigeldismile göğüslerim dün öğleden sonra acımaya başladı ve bel bölgem ağrımaya başladı akıntım yumurtlamadan beri devam ediyor hiç kuruluk yok bakalım hayırlısı adet olacakmışım gibi geliyor ama boshayallersmile 5. denememizdi kısmet Allah bilir...
merhaba miray, ben de kızım olursa adını miray koymayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
canım inş birşeyin yoktur.
benim teyzemin kızıda 28 günde bir oluyor fakat adeti tam 10 gün sürüyor ilk 5 gün kahverengi leke son 5 günde kırmızı kan geliyormuş doktora git dedim gitmiş hiç birşey yok demiş doktor ama tayzemde 8 gün adet gören bi kadın olduğu için sanırım annesine çekmiş.
yani seninde genetik olabilir 40 günde bi adet görmen fakat için rahat değilse bi kere görün tatlım.
git o zaman bi canım hem içinde rahatlamış olur bitanem
sağolın canlarım bakıcaz işte tabi kasım ayında beklemede olucam hemen gidemem bayramda istanbula ailemin yanına gidicez yumurtalma günlerimde ozamanda denk gelir çalışmayız :kedi: bayramdan sonra bi bakim ne var ne yok alt tarfta havalar nasıll:jeyyar:
ben bu yumurtlama günlerine inanmamaya başladım valla canım çünkü ben bu ay yumurtlama günlerimde bişey yapamadık çünkü kum döküyodum ve doktorum 10 gün yasak vermişti. sadece adetim bittikten sonra olmuştu
çok güzel bir haber bu gözün aydın allah tamamına erdirir inşallah:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?