Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

öncelikle hoşgeldin canım aramıza,umarım güzel haberler nasip eder rabbim.her ay 39 günde mi oluyorsun,ayrıca kullandığın ilaç fln varmıydı bi önceki aylarda?

Son düzenleme:

canım istersen direk kan testi yaptır. Ben öyle yaptım ve çıktı. Inşallah hamilesindir sende

sadece bu belirtilerle bişey söylemek zor. bir kaç gün daha bekle eğer olmazsan test yaparsın

amin canım inş güzel haberdir bu belirtiler,kokulara fln hassaslık hamilelik belirtisi ama olmazsa test yap her türlü sonuca üzülmemek şartıyla.çünkü adet günün geçmediği için negatif bile çıkabılir gebe olsan bile.

yumurtlama gününü tam tespit etmiş miydin yoksa geçen ayı baz alarak mı bugün adet günüm diyorsunbilmiyorumkismile bir idrar testi yap istersen aba sabah idrarınla yap belki çıkar... çıkmazsa 2 gün daha beklersin bir doktora gidersin belki kan testi isterboshayallersmile

canım o hiç belli olmuyo ben sürekli adet belirtisi çektim bu ay hep hasta olucam diye bekliyodum ama kısmet işte. en büyük değişiklik göğüslerindeki hasaslık ve büyüme oluyo

geçmişi çok okuyamıyorum ne zaman öğrendin hamile olduğunu yani adet gününden önce mi sonra mı kaçıncı günde bir de yumurtlama gününü tam tespit etmiş miydin yani ona göre mi adet gününü hesaplamıştınbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

canım ben 25 yada 26 günde bir adet oluyorum bu ayda günüm 4 gün geçince direk kan testi yaptırdım. geçen adet günümden itibaren saymıştım yumurtlamaya göre değil

öncelikle hoşgeldin canım aramıza,umarım güzel haberler nasip eder rabbim.her ay 39 günde mi oluyorsun,ayrıca kullandığın ilaç fln varmıydı bi önceki aylarda?

Hoşbuldum , hepımıze hayırlısı ınsallah .. Hayır ılac kullanmıyorum hıc , 35 gun gectıkten sonra folık asıt kullanmaya basladım ıste bugun 4. gunu bu ılacın da .
Ama şöyle bısey oldu gecen aykı adetım uzerınde 30 gun sonra yanı 9 gun once adet belırtım oldu , normal de o belırtı olunca aksamına ben regl olurum . ama gelemdı bısey bırsonrakı gunde gelmedı derken bugun 39. gun . agustos eylul arası 39 gunde olmusum . Bu yuzden acaba bugun yıne olabılır mı dıye dusunuyorum ama beklemektend sıkıldım
gecelerı belım acayıp agırıyor benı uyandıracak sekılde .
Gaz ım oluyor sureklı normalde olmaz .
Goguslerıme dokundugumda acıyor .
Ve ozellıkle aksamları su ıcesım gelıyor .
Acaba psıkolojık mıdır kendım mı yapıyorum acaba bunları hıc bılemıyorum ama beklemek cok cok zormus (( Yorumlaırnıızı rıca ederım, zıra baska bu konuyu konusucak kımsem yok

Yok yumurtlama gunume hep bakıyordum ama bı turlu ılıskıyı denk getıremıyordum oralara . ya kavgalı oluyoduk ya bısey oluyordu olmuyordu bı turlu bazende oluyordu ama ben vajınısmustan kurtulalı tam 6 ay oldu olmadı bebek , ve vajınısmustan sonra adetlerım dzensızlestı . 35 gun , 33 gun , 39 gun .. hep boyle oldu 5 ay boyunca

sabahda tatlı gofret yedım sımdı mıdem bı garıp bas agrısıyla beraber garıp bıse oluyor .

kan testi yaptırsana bi arkadaşım. bende psıkolıjik sanıyordum ama değilmiş

kan testi yaptırsana bi arkadaşım. bende psıkolıjik sanıyordum ama değilmiş

ayyyy gercektenmı ya valla suan heyecanlandım ama şu 39. ve 40. gunu de atlatayım dıye dusunmustum , cunku 5 keredır hep husran yasadım uzuldum . tek cızgıden ..
pekı sendekı en belırgın degısıklık yada olgu ne ıdı

Insallah hamılesındır, kı ıcımden bı ses hamılesın dıyor ,,
Umarım bende oyleyımdır

çok gazım vardı karnım aşırı şiş ve sertti gögüslerimde çok şişmişti en büyük değişiklikler bunlardı

AZ ONCE BIR YERDE OKUDUM SIZLERDE OKUYUN BUNU ;
5- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. ....ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]
Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.

arkadaslaaarrrr adetime 3 gün var ama ama ben dayanamayıp test yaptım bu sabah ilk idrarımla çift çizgi cıktı.sora iki tane daha yaptım baya bisilik silik cıktı iknci cizgiler.napıyım ben simdi hamilemiyim acaba yardıııım edin lütfeeen

kızlar slm nasılsınız kimler hamiş.izmirlizuzu hayırlısı olsun inş.ben çok umutluydum senden ama demek bu ay kısmet deilmiş hayırlısı inş.hamiş olan arkadaşlar varsa kutluyorum allah tamamına erdirsin inş.

hayırlı olsun canmım hamilesin :lepi: hemen kendine iyi bir dr bul tedikleri yaptır hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bizler içinde dua et olumunekankayizsmile

sabah ilk idrarınla olan doğru canım diğerleri geçersizdir çünkü ilk idrar daha net sonuç veriyomuş yani silik olmasını kafana takma ilk idrarınla olan net çıkmış.2-3 gün sonra kan testi yaptır.kesinlikle hamilesin hayırlı olsun inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…