- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.361
kızlar slm nasılsınız kimler hamiş.izmirlizuzu hayırlısı olsun inş.ben çok umutluydum senden ama demek bu ay kısmet deilmiş hayırlısı inş.hamiş olan arkadaşlar varsa kutluyorum allah tamamına erdirsin inş.
kızlar slm nasılsınız kimler hamiş.izmirlizuzu hayırlısı olsun inş.ben çok umutluydum senden ama demek bu ay kısmet deilmiş hayırlısı inş.hamiş olan arkadaşlar varsa kutluyorum allah tamamına erdirsin inş.
arkadaslaaarrrr adetime 3 gün var ama ama ben dayanamayıp test yaptım bu sabah ilk idrarımla çift çizgi cıktı.sora iki tane daha yaptım baya bisilik silik cıktı iknci cizgiler.napıyım ben simdi hamilemiyim acaba yardıııım edin lütfeeen
izmirlizuzu canım benim çok teşekkür ederim allah en kısa zamanda herkese nasip etsin inşallah.
eftalya 22 canım daha erken diye gitmedim doktora alttan muayne olmak istemiyorum. 5 haftalıkken gitsem ultrasnda görünür mü acaba
cnm bence gitt erken diye düşünme alttan muayene ol bişey olmazzz 5haftalıkken büyük iltimalle karından sadece keseyi görür ama alttan muayenede bebkte görülebilir bn 5.haftada gitmiştim karından kese göründü sadece 1kac gün sonra bebekte görünmüştü ve ben lekelerden dolayı progestran kullanmıstım sanada leke için böyle bi lac verebilir cokmu oluyor lekelenmen azmı?
oğlak75 adet oldunmu canım bende olmadım yarın test yapıcam hayırlısı artık ama gittikçe belirtilerim artmaya başladı.
sende durum ne canım?
selam kızlar ben kırmızı kartı yedim listeden gitme vaktim geldi :gitme:
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktan :1hug:
tebriklera.s.
allah tamamına erdirsin.opuyorumnanaktan
Ceza83 tebrik ederim CAnımmm Allahım tamamına sağlıkla erdirsin inşallahh
tebrikler, allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?