Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canlarııım zaten hep dua ediyorum hepimiz için Allah isteyen herkeze versin.kan testi yaptırmadan da heveslenmek istemiyorum.ama inşallah dediğiniz gibidir hamileyimdir

bende kendimden umutluydum ama cumartesi test yaptım 2. çizginin gölgesi bilem yok işte cumartesi akşamı birazcık lekelendim... ve şimdide beklemedeyim ama dediğim gibi son 4 aydır ben hep böyle adet aluyorum 32. günde leke 39 40 arası kırmızılar... geçen ayda böyle olunca kan testi vermiştim üstüne görme bumu diye araştırmıştım falan ama bu ay hiç umudum yok hamile olamam bundan sonra artık kısmet kasıma mafoldumben sen nasılsın canım nasıl gidiyorr taze anneee:CüvCüv:

kızlar gidip idrar testi aldım bugün olmazsam yarın ilk idrarla yapıcam hiç adet belirtim olmayan akıntı geliyor sadece ara sıra vajinam çok ıslak enteresan belirtiler yaşıyorum ya bunlar hepsi psikolojikse birşey diyemicem artık

hamilesin inşallah... adet gününde doktora git bir de o teyit etsin

Son düzenleme:

cnm bence gitt erken diye düşünme alttan muayene ol bişey olmazzz 5haftalıkken büyük iltimalle karından sadece keseyi görür ama alttan muayenede bebkte görülebilir bn 5.haftada gitmiştim karından kese göründü sadece 1kac gün sonra bebekte görünmüştü ve ben lekelerden dolayı progestran kullanmıstım sanada leke için böyle bi lac verebilir cokmu oluyor lekelenmen azmı?

kizlar en gec 28 de olmam gerekiyor ama hamilelik belirtilerim var özelliklede bugün artti acaba test yapsam cikarmii of hayal kirikligi istemiyorum o daha kötüü

gögüslerim cok hassas farkli cok erkenden hassaslasti
ayagimda bacagimda bir agri arasira giriyor
karnimda sislik gazim var
bas agrisi
ve enteresan ama benim mide bulantim var

yok canım çok az oluyo çok açık bi kahve renginde olmazsa hafta sonu giderim bende

kizlar bana özet gecermisiniz kimler hamis kimler degulll listeyi guncelleyem

Son düzenleme:
kızlar hamile olan arkadaşların gözüaydın benim adet günüm bugün kızlar ama henüz olmadım yarın olma ihtimalim yüksek çünkü sabah idrar testi yaptım negatif bebiş yok ama adet olmadım bilmiyorum artık

lizgelal demek hamilesin yeni okudum gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

oğlak75 adet oldunmu canım bende olmadım yarın test yapıcam hayırlısı artık ama gittikçe belirtilerim artmaya başladı.
sende durum ne canım?

olmadım henüz hayatım ama sabah test yaptım ben negatif bebek yok ama regl de yok ama ağrılarım var yarın olurum canım inşallah sen hamilesindir canım

ben 28ınde olmam lazım ama ,sanırım bugun yarın olucam o kadar cok agrıyor kı kasıklarım ve karnım..

süreklı oldum zannedıp wcye gıdıyorum ..ama yok bırsey..

off :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…