- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
eli bos gönlü hos ne etsin yavrucakkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:Aha buda bamyasını yokluyo kaydirigubbakcemile3
anam biraz bebkten stresten uzak dulim biz beraber olalim daha neler gösteririm ben size haydariye olaraktan yüzünüzü yirtcam az kaldiiiiiiiiiiigurbet güzeli elin kolun rahat durmuyor he :roflol::roflol:
canim masa üstüne kaydet resmi sonra mail olarak at olsun bitsinnnnnnBen bu resmi eşime göndermek isterim nasıl göndersem acaba aklinialirimsmile
eli bos gönlü hos ne etsin yavrucakkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:
anam biraz bebkten stresten uzak dulim biz beraber olalim daha neler gösteririm ben size haydariye olaraktan yüzünüzü yirtcam az kaldiiiiiiiiiii
canim masa üstüne kaydet resmi sonra mail olarak at olsun bitsinnnnnn
ayy ne şeker pipiyi inceliyo :roflol:biraz gulelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anam ben buna bayildimmm yawwlmaz::roflol:
canım mail atsan kıpırtısı kaybolur sanırım.Ben bu resmi eşime göndermek isterim nasıl göndersem acaba aklinialirimsmile
ahada mistral gittiii yawwwwww yapistiramadi bamyayi aman imzayiiiiiiiii
anam ne diyon sennnnnnnnnn kopyaladinmi kullanici paneline girdinmigeldim cnm,,gerçekten hala yapıştıramadım beceriksizmiyim ne :2:
seyyyyyy abasiiii oglanin seyini gösteriyorbu kız elin oğlunun yanında ne arıyo bakım böyle kimin kızı bukaydirigubbakcemile3
he bumu boncuk kaybolmusta onu ariyorlarrrr
anam ne diyon sennnnnnnnnn kopyaladinmi kullanici paneline girdinmi
profile bastinmi en asagiya indinmi imza yerineee oraya yapisticannnnnnnnnnnnn
yoliycan hehhehheh isterden benim kiz göstersin
hadiyaaaaa biz de CADIARZU bilmiyordukkkkkkbebek istiyorum bennnnnnnnnnn:dilcikar:
canımmmm bende istiyorum bende bendeeğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?