- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
satlari yazin yapayim canimmmmmmmmmmmm
YAPARIM ÖZELE BIR BAK BEN BUNU GÖRMEDEN YAPMISTIM HHEEEEa http://lt1f.lilypie.com/i73Dp2.png12 EYLÜL ( 3 GÜN SÜRDÜ )
16 AĞUSTOS
21 TEMMUZ
Birde başlık olarak şunu yazabilirmisin hehehe gülmeyin ama
BAMYA EKTİM TOPLAMAYI BEKLİYOM :jeyyar:
ANACIM KULLANICI PANELINE BAS oradanprofile gir ve en asagida imza yerine sag tikla yapistr yazisina bas ondan sonra yollabende istiyorum nasıl yapıştırcaz hazırladığımız resmi ?
12 EYLÜL ( 3 GÜN SÜRDÜ )
16 AĞUSTOS
21 TEMMUZ
Birde başlık olarak şunu yazabilirmisin hehehe gülmeyin ama
BAMYA EKTİM TOPLAMAYI BEKLİYOM :jeyyar:
Selam kızlar nasılsınız...
bu sınırle gebe mebe olamam ben
saol canım sen nasılsın :)
bisedegillllll caniooooÇok teşekkür ederim bebeğimmm zemuszemus
selam iyiiz calisma gununu bekliyohhhhhSelam kızlar nasılsınız...
neoldii anam ne dellendin benim secreterimi kimler kizdirmisssssbaslıcam ben boyle askın ızdırabına sınır edıyolar burda benı agzımı bıozcam sımdı ne sttrktn bı ısyerı burası ya
nooldu kız?baslıcam ben boyle askın ızdırabına sınır edıyolar burda benı agzımı bıozcam sımdı ne sttrktn bı ısyerı burası ya
bisedegillllll canioooo
selam iyiiz calisma gununu bekliyohhhhh
neoldii anam ne dellendin benim secreterimi kimler kizdirmisssssklava:
kocaman hastanade bi tane mi wc var? e gitsin başkasınatest yapmaya vcye gittim birisi kapıyı kırıyo güm güm güm belli ki (kapı kilitli) biri var dimi ışlık yanıyo öküz görüyosun
kahve içmiyorum içerde dedım neymiş profösürun kakası gelmiş onunkı b...ta benımki b.... değilmi dedim çok özür dilerim kızlar sınırlendim yaa.. ama daha hıncımı alamadım hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zaten test te negatif..........Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?